Jump to content

Call of Duty Black Ops

MaZZeo

Recommended Posts

http://callofduty.com/blackops

Jutro o godzinie 10 czasu polskiego będzie dostępny trailer na GT. Czekacie?

Ja w sumie jestem dość ciekaw tego CoD'a, bo to zupełnie inne czasy niż IIWŚ czy współczesność. Według plotek akcja będzie rozgrywać się w czasie zimnej wojny (lata 50te - do końca lat 80tych).

Na pewno zagram, ale też na pewno nie kupię. Jeśli będzie okazja to pożyczę od kogoś. Jestem zawiedziony po ostatnich dwóch CoDa'ch, tak jak już wspominałem interesuje mnie otoczka CoD'a nr 7. Nie będe nabijał kabzy dla pastuchów z Activi$ion.

I będą latały urwane kończyny. 0.29 s

Jest scena w której strzelamy chyba z miniguna do żołnierzy którzy wyglądają na Wietnamczyków, ale za chwilę widzimy dwóch ludków którzy mają na plecach SPAS 12 (produkcja 1979) a wojna w Wietnamie skończyła się w 75.

I wreszcie będzie w multi można postrzelać z RPK a nie z dziadowskiego RPD.

Edited by ksztyrix

Wyglada swietnie. Naprawde sporo sie dzieje, masa skryptow ;] Zastanawia mnie tylko ujecie ze smiglowca - celowniczek, czy bedzie mozna pilotowac?

I będą latały urwane kończyny. 0.29 s

Jest scena w której strzelamy chyba z miniguna do żołnierzy którzy wyglądają na Wietnamczyków, ale za chwilę widzimy dwóch ludków którzy mają na plecach SPAS 12 (produkcja 1979) a wojna w Wietnamie skończyła się w 75.

I wreszcie będzie w multi można postrzelać z RPK a nie z dziadowskiego RPD.

Wojna oficjalnie skończyła się w 75 ale działania militarne trwały jeszcze kilka lat .

Może będziemy odbijać jakiś jeńców z obozu itp sprawy .

Ogólnie ślinka mi cieknie na klimat wojny w Wietnamie ,więc zagram na pewno ,a czy kupie na premierę to za wczesnie o tym mówić jeszcze .

Czekamy na klatkową recke trajlera

Mnie jeszcze nigdy nie zawiodło żadne COD i jestem pewien, ze gra będzie bardzo dobra. Oczywiście jak zawsze znajdą sie tacy, ktorzy będą krytykowali grę prawie na kazdym kroku, a to tryb multiplayer, a to takie nooby grają, a to ta misja jest zbyt łatwa, ta zbyt trudna itp. Jakiś niedociągnięć nie da się ominąć w takiej grze ;)

Edited by Norbi13

Trailer całkiem fajny, jestem ciekawy singla bo to będzie taka nowość w serii jakim była czwóreczka. No i jest gwarancja że nie ujrzymy kretyńskiej fabuły jak w MW2, bo wszystko oparte na faktach.

Ale i tak nie kupię tej gry, będe szukał żeby pożyczyć od kogoś, bo yebać activi$ion na 100%...

• 2 weeks later...

Fuck Yea, są nowe skany:

http://weplaycod.blogspot.com/2010/05/oxm-call-of-duty-black-ops-scans.html

Bigger, better, more badass. Ma być latanie chopperem, SR 71, kusza z wybuchowymi bełtami, shotgun z pociskami zapalającymi, akcje skradankowe, a w multi kustomizacja 2.0 a więc prawdopodobnie będzie też można dopasować wygląd naszego sołdata.

Edited by ksztyrix