Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Walking Dead - 2010 - AMC

Featured Replies

Opublikowano

Wklejanie linków to największa tajemnica Internetu, którą znają tylko Ojcowie Założyciele :confused:

Ale szybko moderka działa. Trzeba było zostawić, Masorz sam się kompromituje.

Pro tip: wstaw odnośnik -> wklejamy link = http://www.popcorner.pl/popcorner/1,108009,8293143,POLSKA_PREMIERA_THE_WALKING_DEAD_KILKA_DNI_PO_AMERYKANSKIEJ_.html

Edytowane przez ksztyrix

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 254,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Masz szczescie, ze wy(pipi)alem bo i ty bys polecial.

Do tematu.

Opublikowano

już dawno, ma mieć 10 odcinków. figaro dziesięć lat za mudżinami... btw: serial prawdopodobnie będzie emitowany na nowym polskim kanale foxa, który będzie puszczał tylko seriale (w tym premierowo w polsce modern family i parę innych świetnych tytułów).

Edytowane przez Walter_Cronkite

Opublikowano
btw: serial prawdopodobnie będzie emitowany na nowym polskim kanale foxa, który będzie puszczał tylko seriale (w tym premierowo w polsce modern family i parę innych świetnych tytułów).

http://www.popcorner.pl/popcorner/1,108009,8293143,POLSKA_PREMIERA_THE_WALKING_DEAD_KILKA_DNI_PO_AMERYKANSKIEJ_.html

walter kilka postów za mudzinami

Opublikowano

Tu się muszę zgodzić, jesteście sto lat za mną.

Opublikowano

weź się schowaj figaro bo w tym newsie pisali, że na fox life będzie puszczane a to jest stary kanał więc przestań szczekać znam ten temat na pamięć i nie wrzucałbym tego co już było.

Edytowane przez Walter_Cronkite

Opublikowano

1 września był potwierdzony drugi sezon.

Tymczasem wyrzucili 3 spoty do netu. Najciekawszy jest 1wszy, gdzie Ricky budzi się w szpitalu.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ale jedno trzeba przyznać - intro to ma serial iście zaje.biste.

http://vimeo.com/15266890

Co to za piosenka? Tytuł dajcie.

edit: wow, ok, to jest fanowskie, aż oczy przetarłem.

Edytowane przez Figaro

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

"no to widziałyśmy The Walking Dead. do 18 października embargo, więc recenzja będzie w przyszły wtorek, ale na ile mogę, to napiszę: robi wrażenie. warto poczekać :-) [kaja]

choć serial jest dość zaskakujący. to znaczy, nie do końca sobie go tak wyobrażałam.

na pewno jest w nim dużo typowych dla AMC rzeczy. to takie połączenie breaking bad, jestem legendą i skazanych na shawshank (ze względu na osobę reżysera)"

laski z popcornera już 1 odcinek widziały.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

1 odcinek juz na torrentach

Opublikowano

Przyłączam się do pytania Satana. Chociaż w sumie będą czy nie będą te napisy to i tak dzisiaj oglądam, moja cierpliwość już się wyczerpała.

Opublikowano

na napisy24 jest 95% wie dzis powinny byc

Opublikowano

premiera w niedziele jak rozumiem, a później jak będą odcinki iść? Co niedziele?

Opublikowano

Jeden z fajniejszych pilotów, które oglądałem. Oby reszta sezonu trzymała taki poziom.

Opublikowano

Właśnie obejrzałem i jestem pod wrażeniem. Rewelacja! To się nazywa porządny pilot, wciągnęło mnie od początku. Podobają mi się aktorzy (miło widzieć murzyna z Jericho), podobają efekty i dźwięk (czuć moc giwer). Fajny jest tu klimat, no i nawet się wzruszyłem w pewnym momencie. Historia wałkowana wiele razy, ale właśnie takie tematy lubię najbardziej. Końcówka świetna. Serial wpada na listę "oglądać regularnie".

Opublikowano

Genielane. Od 20, a na pewno od 10 lat nie powstało nic fajniejszego w tym temacie. A to na razie był tylko pilot.

Czekam na więcej.

A klimaty to troche tak pod mad maxa podchodzą;]

Opublikowano

fajnie, że nie jest to zrzynka 1:1 z komiksu, kilka głupot się trafiło, ale ogólnie klimat daje radę