tk___tk 4 795 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 (edytowane) jak będą lecieć lata (a na to się zanosi) to zatrą. Edytowane 21 Listopada 2012 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 (edytowane) co do walki daryla i merla to chyba na koncu odcinka gdy pokazywali pare sekund nastepnego to był tam urywek jak jeden drugiemu daje po ryju, wiec raczej bedzie spina (a zarazem konfrontacja 2 grup) a ogolnie odcinek całkiem ok, ale jednak troche słabszy niz ostatnio, za dużo pieprzenia troche też naiwna scena była gdy merl porwał glena i laske, jakoś za łatwo mu poszło zreszta merl oczywiscie jest kutasem, ale wydawalo sie ze brata chce znaleźć z dobrymi braterskimi uczuciami, a mimo to zamiast na spokojnie skontaktowac sie z nim przez glena to porywa ich i robi burdel ciekawe czy akcja z zombiakami ktore olały michone bedzie teraz bardziej wykorzystywany i beda sie smarowac caly czas flakami (w koncu na poczatku 1 serii byla juz taka akcja) Edytowane 21 Listopada 2012 przez Yano 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Robak 1 233 Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 ciekawe czy akcja z zombiakami ktore olały michone bedzie teraz bardziej wykorzystywany i beda sie smarowac caly czas flakami (w koncu na poczatku 1 serii byla juz taka akcja) Nie sądze. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 powiem ci yano, ze to porwanie przez marle'a tez wygladala mi na troche koslawo nakrecone, ale same scena bardzo fajnie skonstruowana z michonne skrywajaca sie gdziestam z tylu niewiedzaca co zrobic. wyniknac za to z tego moze sama dobroc bo przy nieco innej konfiguracji postaci wiezionych w woodbury to co prawdopodobnie nastapi juz calkiem niedlugo bedzia mialo jeszcze bardziej chory wydzwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Ostatni odcinek świetny poza akcją z Merlem, o której już wspomnieliście. Za łatwo mu poszlo. Wkurza mnie trochę Andrea i jej głupia mina, mam nadzieję, że niedługo padnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgadzam się odcinek bardzo dobry, tylko jak pojawiły się napisy to głośno powiedziałem NIEEEE !!! bo znów trzeba czekać na kolejny odcinek a co do Andrei to racją nie padnie pożarta przez zombi Cytuj Odnośnik do komentarza
Sibian 154 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 (edytowane) Odcinek byłby idealny gdy nie 2 przegięcia. Nie kupuje akcji ala ninja i unieszkodliwienia dwóch ludzi trzymających typa na muszce. Dajcie spokój. Aha i zjedzenie w całości wiecie kogo, bez pozostawienia jakichś części, śladów uważam za chyba najbardziej daremną scenę serialu. Edytowane 23 Listopada 2012 przez Sebastian Ś. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Odcinek byłby idealny gdy nie 2 przegięcia. Nie kupuje akcji ala ninja i unieszkodliwienia dwóch ludzi trzymających typa na muszce. Dajcie spokój. Aha i zjedzenie w całości wiecie kogo, bez pozostawienia jakichś części, śladów uważam za chyba najbardziej daremną scenę serialu. Co racja to racja zresztą przez większość serialu widzieliśmy trupy czy zombi wpierdalające tylko wnętrzności i mięśnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 ale może te bezpośrednie spoilery z komiksu to jakoś oznaczajcie i dawajcie w spoilery, raz, że zamierzam kiedyś sięgnąć po komiks, a dwa, to serial się przecież na nim opiera. serio (pipi)a, fajnie, że dowiedziałem się jak będzie się nazywał i wyglądał jeden z nowych bohaterów, ale tyle wystarczy. to samo z pisaniem na temat zajawek z kolejnego odcinka, nie każdy je ogląda. co do ostatniego odcinka, to pomyliłem się co do merla, jest zły do szpiku kości. strzelam, że zginie w tym sezonie i załatwi go daryl. andrea mogła by już zdechnąć, najlepiej zaraz po tym, jak ogarnie temat. aha , jak dla mnie, to nie ma problemu z oceną, kto tu jest bardziej pozytywny/negatywny (upraszczając). wybory moralne ricka i działania gova to inny kaliber. u jednego można zdiagnozować chorobę psychiczną i motywację podobną jak u dyktatorów i zbrodniarzy wojennych, drugi to ledwo odpały spowodowane traumą i pare zabójstw z zimną krwią na ludziach, którzy albo próbowali go zabić, albo bezpośrednio zagrażali jego grupie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Biały 55 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Można gdzieś znaleźć jakieś streszczenie fabuły/losy bohaterów według komiksu? Jak to wszystko się kończy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriseh 26 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Wszyscy umierają 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Dr.Suess Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 ej noo spoiler ku.rwa ! Cytuj Odnośnik do komentarza
yatza 2 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Nie pie....ol! Nie umieraja.... Nie wszyscy i jeszcze nie koniec komiksu..... Cytuj Odnośnik do komentarza
Robak 1 233 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Czytanie streszczenia tego komiksu to jak fapanie do jpga dobre dupeczki, która leci na ciebie i rozkłada nogi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 carlowi montują gąsienice zamiast nóg, m4 zamiast uje.banej ręki i laser-vision w miejsce odstrzelonej połowy twarzy po czym wyrusza na misję eksterminacji całego piekielnego pomiotu ze świata (tym się okazują zombie właśnie - kara za miliony lat życia w grzechu). tak, są. na wikipedii chociażby. tylko musisz się nauczyć angielskiego. to się nie kończy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Biały 55 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Nie prosiłem o komentarze dot. sensu czytania streszczenia czy złośliwych, prześmiewczych metafor - nabijajcie posty w inny sposób. Wikipedii nie ufam, o mój angielski się nie martw. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Nabijam posta. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Nie prosiłem o komentarze dot. sensu czytania streszczenia czy złośliwych, prześmiewczych metafor - nabijajcie posty w inny sposób. Wikipedii nie ufam, o mój angielski się nie martw. polecam wpisac w google walking dead wikia i znajdziesz strzeszczenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Robak 1 233 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Nie prosiłem o komentarze dot. sensu czytania streszczenia czy złośliwych, prześmiewczych metafor - nabijajcie posty w inny sposób. Wikipedii nie ufam, o mój angielski się nie martw. Nie nabijam, to tylko bardzo dobra rada z której osobiście bym skorzystał, bo dobre rzeczy trzeba promować. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 to jak nie ufasz wiki to przeczytaj komiks, albo wikia właśnie ale to wszystko są oddolne akcje i ludzie to piszą więc wiesz. comicvine jeszcze spróbuj - powinno być a oni maja oryginalny content, a nie copy-pasta z wiki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 (edytowane) Witajcie. Mam jedno naprawdę ważne pytanie odnośnie odcinków pierwszego sezonu WD. Otóż szukam w sieci wersji z lektorem (nie pytajcie dlaczego...) w rozdzielczości 720x400 czyli ok. 700 mb na 45 minut odcinka. Co istotne w DivX, czyli przede wszystkim AVI, bo moje kino domowe innych raczej nie widzi no może poza MPEG4; asf I ASF - jak głosi moja instrukcja. :confused: Szukałem trochę po sieci i znalazłem dobrą stronę DARKWAREZ, ale wyż. wspomnianych plików AVI z lektorem dla 1 sezonu tam brakowało. Jeśli ktoś zna odpowiednią witrynę, byłbym z......e rad. Z góry Dzięki. Edytowane 25 Listopada 2012 przez nobodylikeyou 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 (edytowane) Witajcie. Mam jedno naprawdę ważne pytanie odnośnie odcinków pierwszego sezonu WD. Otóż szukam w sieci wersji z lektorem (nie pytajcie dlaczego...) Z góry Dzięki. Po co Ci lektor? Nie lepiej z dubbingiem? Edytowane 26 Listopada 2012 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 nowy odcinek. Dziwie sie, ze przepuscili takiego babola gosc na murze ma troszke skrzywiona lufe. Ciekawe jak z takiej broni ma trafic w zombie Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Moźe ma zeza i tak trafia? Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 (edytowane) Witajcie. Mam jedno naprawdę ważne pytanie odnośnie odcinków pierwszego sezonu WD. Otóż szukam w sieci wersji z lektorem (nie pytajcie dlaczego...) Z góry Dzięki. Po co Ci lektor? Nie lepiej z dubbingiem? Nie wszyscy zainteresowani domownicy mają tak dobry wzrok by śledzić obraz i napisy równocześnie. Ps Tk czy Ja tu łamię regulamin takim pytaniami, czy zwyczajnie miałeś gorszy dzień, że trafił mi się ten minus? Edytowane 26 Listopada 2012 przez nobodylikeyou 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi