Opublikowano 29 sierpnia 201014 l Wklejanie linków to największa tajemnica Internetu, którą znają tylko Ojcowie Założyciele :confused: Ale szybko moderka działa. Trzeba było zostawić, Masorz sam się kompromituje. Pro tip: wstaw odnośnik -> wklejamy link = http://www.popcorner.pl/popcorner/1,108009,8293143,POLSKA_PREMIERA_THE_WALKING_DEAD_KILKA_DNI_PO_AMERYKANSKIEJ_.html Edytowane 30 sierpnia 201014 l przez ksztyrix
Opublikowano 1 września 201014 l już dawno, ma mieć 10 odcinków. figaro dziesięć lat za mudżinami... btw: serial prawdopodobnie będzie emitowany na nowym polskim kanale foxa, który będzie puszczał tylko seriale (w tym premierowo w polsce modern family i parę innych świetnych tytułów). Edytowane 1 września 201014 l przez Walter_Cronkite
Opublikowano 1 września 201014 l btw: serial prawdopodobnie będzie emitowany na nowym polskim kanale foxa, który będzie puszczał tylko seriale (w tym premierowo w polsce modern family i parę innych świetnych tytułów). http://www.popcorner.pl/popcorner/1,108009,8293143,POLSKA_PREMIERA_THE_WALKING_DEAD_KILKA_DNI_PO_AMERYKANSKIEJ_.html walter kilka postów za mudzinami
Opublikowano 1 września 201014 l weź się schowaj figaro bo w tym newsie pisali, że na fox life będzie puszczane a to jest stary kanał więc przestań szczekać znam ten temat na pamięć i nie wrzucałbym tego co już było. Edytowane 1 września 201014 l przez Walter_Cronkite
Opublikowano 8 września 201014 l 1 września był potwierdzony drugi sezon. Tymczasem wyrzucili 3 spoty do netu. Najciekawszy jest 1wszy, gdzie Ricky budzi się w szpitalu.
Opublikowano 28 września 201014 l Ale jedno trzeba przyznać - intro to ma serial iście zaje.biste. http://vimeo.com/15266890 Co to za piosenka? Tytuł dajcie. edit: wow, ok, to jest fanowskie, aż oczy przetarłem. Edytowane 28 września 201014 l przez Figaro
Opublikowano 14 października 201014 l "no to widziałyśmy The Walking Dead. do 18 października embargo, więc recenzja będzie w przyszły wtorek, ale na ile mogę, to napiszę: robi wrażenie. warto poczekać :-) [kaja] choć serial jest dość zaskakujący. to znaczy, nie do końca sobie go tak wyobrażałam. na pewno jest w nim dużo typowych dla AMC rzeczy. to takie połączenie breaking bad, jestem legendą i skazanych na shawshank (ze względu na osobę reżysera)" laski z popcornera już 1 odcinek widziały. Edytowane 14 października 201014 l przez Figaro
Opublikowano 24 października 201014 l Przyłączam się do pytania Satana. Chociaż w sumie będą czy nie będą te napisy to i tak dzisiaj oglądam, moja cierpliwość już się wyczerpała.
Opublikowano 29 października 201014 l premiera w niedziele jak rozumiem, a później jak będą odcinki iść? Co niedziele?
Opublikowano 1 listopada 201014 l Jeden z fajniejszych pilotów, które oglądałem. Oby reszta sezonu trzymała taki poziom.
Opublikowano 1 listopada 201014 l Właśnie obejrzałem i jestem pod wrażeniem. Rewelacja! To się nazywa porządny pilot, wciągnęło mnie od początku. Podobają mi się aktorzy (miło widzieć murzyna z Jericho), podobają efekty i dźwięk (czuć moc giwer). Fajny jest tu klimat, no i nawet się wzruszyłem w pewnym momencie. Historia wałkowana wiele razy, ale właśnie takie tematy lubię najbardziej. Końcówka świetna. Serial wpada na listę "oglądać regularnie".
Opublikowano 1 listopada 201014 l Genielane. Od 20, a na pewno od 10 lat nie powstało nic fajniejszego w tym temacie. A to na razie był tylko pilot. Czekam na więcej. A klimaty to troche tak pod mad maxa podchodzą;]
Opublikowano 2 listopada 201014 l fajnie, że nie jest to zrzynka 1:1 z komiksu, kilka głupot się trafiło, ale ogólnie klimat daje radę