Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

LittleBigPlanet 2

Featured Replies

• Odpowiedzi 599
  • Wyświetleń 68,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak, Zeratul, wku.rwiaj nas dalej.

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Tak, a następnym razem singla w ogóle nie będzie, bo każdy sam może go sobie stworzyć. Żadne to wytłumaczenie, jest na pewno masa ludzi, którzy kupią grę, skończą co jest i nic nie będą z netu ściągać

• SzczurekPB
    SzczurekPB

Ludzie takie dzieła tworzą a ja najprostszego poziomu nie potrafię/nie chcę zrobić w LBP2 :o   PS. Jak ktoś nie wie to można sobie te poziomy dodać do kolejki poprzez stronę lbp.me. Ja tak zrobiłem

Opublikowano

A jednak znowu trofea za ocenianie leveli itd. eeeeeeeeeee.

Ogółem mnóstwo pracy znowu czeka i bardzo dobrze.

Opublikowano

Te jest dobre -

1440 Minutes of Create

Spend 24 active hours in Create mode :teehee:

Opublikowano

Nooooooo ale ogólnie przeczytałem jeszcze raz na spokojnie i jest parę hardkorów choćby ten co wymieniłeś.

Opublikowano

Generalnie to trofea mocno nastawione na online i społeczność, co jest w sumie dobre bo znaczy, że "dwójka" będzie pod tym względem rozbudowana (oby online działał lepiej niż w "jedynce") :)

Opublikowano

http://www.joystiq.com/2010/10/08/second-phase-of-littlebigplanet-2-beta-invites-next-week-bounce/ Second phase of LittleBigPlanet 2 beta invites next week

"Look sharp, US-based Sackboy enthusiasts -- an update on PlayStation.Blog has revealed that the beta test for LittleBigPlanet 2 will be expanded next week, when a second round of invites will be sent out to a mix of "LBP contributors, DLC owners and PlayStation Plus members" worldwide."

Kurde może się uda tym razem...

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

http://www.joystiq.c...xt-week-bounce/ Second phase of LittleBigPlanet 2 beta invites next week, Bounce Pad trailer today

"Look sharp, US-based Sackboy enthusiasts -- an update on PlayStation.Blog has revealed that the beta test for LittleBigPlanet 2 will be expanded next week, when a second round of invites will be sent out to a mix of "LBP contributors, DLC owners and PlayStation Plus members" worldwide."

Kurde może się uda tym razem...

A ta druga runda bety to nie jest przypadkiem tylko dla USA?

E: Ona będzie dostępna dla wszystkich na całym świecie, ale tylko tych co posiadają PS +

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Oficjalny wygląd europejskiej okładki LBP2:

littlebigplanetboxart.jpg

Szczerze mówiąc poprzedni concept okładki (ten co jest w pierwszym poście) podobał mi się o wiele bardziej. Był o wiele żywszy. Na tej nawet Sack-boy wyszedł brzydko. I jeśli jeszcze weźmiemy pod uwagę duży znaczek informujący o kompatybilności z MOVE, a u nas dodatkowo drugi taki z "polską wersją językową" to nie wychodzi nam za ładna okładka.

Opublikowano

Nie wiem czy bylo o tym pisane ale ktos wie moze czy w Polsce bedzie szlo zamowic edycje kolekcjonerska? Chcialbym wlasnego sackboya :D

4820500851_c85cd9e43a_z.jpg

Opublikowano

Już ktoś kiedyś wrzucał tą edycję kolekcjonerską. Niestety, u nas chyba ona nie będzie dostępna. Jak by była to sam bym chętnie taką powinął :P

Opublikowano

No właśnie u nas (w Europie) już kiedy mieli podać jak będzie wyglądać "nasza" kolekcjonerka. A póki co cały czas cisza, też mi się marzy ta co dla Ameryki ;/.

Opublikowano

Będą pewnie wersje z USA na allegro, albo można sobie ściągnąć z eBaya. Sackboy taki sobie, ktoś na forum uszył lepszego. :turned:

Opublikowano

Dopiero ostatnio w ofercie Ultimy pojawiły się kolekcjonerki GT5 więc pewnie przed premierą się pojawi.

No ale najpierw muszą ją ogłosić ;].

U mnie import/amerykańska wersja odpada. Bo może być lipa z dodatkami z jedynki (kupionymi na polskim store) to raz a dwa z przyszłymi dodatkami wolę kupować i dawać zarabiać "naszym" ;].

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Dokladnie. Sacboy na polce prezentowalby sie swietnie, ale najbardziej z tej kolekcjonerki zalezy mi na tych podstawkach z 2och stron pod gry na polce. Cos genialnego, naprawde. Licze na ta kolekcjonerke jak cholera.

btw. ostatnio cos mnie na kolekcjonerki wzielo :P

Opublikowano

Dokladnie. Sacboy na polce prezentowalby sie swietnie, ale najbardziej z tej kolekcjonerki zalezy mi na tych podstawkach z 2och stron pod gry na polce. Cos genialnego, naprawde. Licze na ta kolekcjonerke jak cholera.

btw. ostatnio cos mnie na kolekcjonerki wzielo :P

Minie, :)

Opublikowano

mozliwosci sa zadziwiajace, ale prawdziwemu portalowi do fiutka nie dorasta xD