Voytec 2 761 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Nie jesteś jedyny, bo osób zawiedzionych U3 jest zdecydowanie więcej niż U2 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Czy naprawde jestem jedyna osoba ktora nie boi sie tego powiedziec ... Ta gra jest o jakies 6h za krotka. A co do multi tez uwazam je za slabe ... sa gry o wiele lepsze w tym temacie ... A minusy to sobie mozesz wiesz w co wsadzic Funboyu To bądź tak miły i rozwiń tą swoją myśl, bo na obecną chwilę to ty wychodzisz na fanboya. Mi na hardzie przejście gry zajęło niecałe 10h, czyli czas niemal identyczny jak w U2 i wpisujący się w dzisiejsze standardy długości gier (no może BF i CoD pod tym względem są jeszcze gorsze). Jeżeli spodziewałeś się 20h gry, to chyba nie grałeś w poprzednie części. Multi według ciebie jest słabe bo... ? Gra wymaga od graczy jakiś większych umiejętności, a kampa w ogóle nie jest opłacalna? Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Ja ogolnie nie lubie gier ktore koncze w 6/7h i dla mnie jest to robienie klienta w jajo. U3 jest na maksa odtworcze i wszystko bylo juz w innych grach Multi w TPP mnie nie jara wiec tutaj obiektywny raczej nie bede ... Single sam w sobie jest slaby w U2 bylo o wiele lepiej z prostego powodu mniej odtworczosci Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Nie jesteś jedyny, bo osób zawiedzionych U3 jest zdecydowanie więcej niż U2 Bo w Uncharted niedopuszczalne jest coś takiego by gra się wolno rozkręcała, nie po drugiej części. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Nie jesteś jedyny, bo osób zawiedzionych U3 jest zdecydowanie więcej niż U2 Bo w Uncharted niedopuszczalne jest coś takiego by gra się wolno rozkręcała, nie po drugiej części. Kto tak powiedział? Ty? W U3 2 porownaniu do U2 zmienili trochę konwencję. Początek jest całkiem inny niż w reszcie gier z serii i wielu sie to spodobało, a wielu liczyło na pier.dolnięcie jak w dwójce, więc się zawiedli. Z resztą czegoś podobnego spodziewałbym się w Golden Abyss. Może nie dokładnie rzeczy jak w 2 i 3 chapterze, ale powolnego zwiedzania - głównie dżungli i lasów - i rozwiązywania zagadek. Wątpie, żeby było tam zbyt wiele strzelania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 (edytowane) wszystko bylo juz w innych grach Ba, w co drugim tytule można przecież wywołać bójkę w pubie na East Endzie, urządzić konny pościg za konwojem na środku pustyni, obrócić do góry dnem statek, przeżywając wcześniej mały sztorm, przeżyć katastrofę samolotu, uciec z mistrzowsko płonącej i walącej się posiadłości czy pobłądzić trochę po zajedwabiście wykonanej pustyni. A wszystko to w pełni realtimowo, bez oglądania samych scenek i skryptów. Zieeew! Edytowane 2 Grudnia 2011 przez K@t 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Dzięki za spoilery tak baj de łej. Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 (edytowane) Lol, nie napisałem o niczym co nie byłoby pokazywane gdzieś tak już od pierwszego teasera? Już bardziej konkretne spoilery były tu sadzone. Przepraszam, niemniej. Edytowane 2 Grudnia 2011 przez K@t Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 (edytowane) wszystko bylo juz w innych grach Ba, w co drugim tytule można przecież wywołać bójkę w pubie na East Endzie, urządzić konny pościg za konwojem na środku pustyni, obrócić do góry dnem statek, przeżywając wcześniej mały sztorm, przeżyć katastrofę samolotu, uciec z mistrzowsko płonącej i walącej się posiadłości czy pobłądzić trochę po zajedwabiście wykonanej pustyni. A wszystko to w pełni realtimowo, bez oglądania samych scenek i skryptów. Zieeew! Dokladnie! Kazdy sequel jest odtworczy. Zreszta nie wiem czego spodziewali sie po U3 mega krytycy tej produkcji. Ja nadal swietnie sie bawie majac na liczniku ok 25h w samym singlu (koncze crushing). Jest w tej grze kilka momentow, ktore zapieraja dech, a moj faworyt to wejscie do Atlantydy i ten WIDOK! Faktem jest, ze dla niektorych U3 moze nie byc zywotny na singlu, ale to nie sandbox czy rpg, w grach, ktore sa dlugie glownie dlatego, ze jest milion zadan pobocznych podobnych do siebie jak dwie krople wody, rozwijanie postaci przez 50h walkami lub znajdowanie po(pipi)ek. U3 to jedna akcja, konwencja filmowa i tak ma byc. Edytowane 2 Grudnia 2011 przez Square Cytuj Odnośnik do komentarza
ksaronee 1 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 (edytowane) wszystko bylo juz w innych grach Ba, w co drugim tytule można przecież wywołać bójkę w pubie na East Endzie, urządzić konny pościg za konwojem na środku pustyni, obrócić do góry dnem statek, przeżywając wcześniej mały sztorm, przeżyć katastrofę samolotu, uciec z mistrzowsko płonącej i walącej się posiadłości czy pobłądzić trochę po zajedwabiście wykonanej pustyni. A wszystko to w pełni realtimowo, bez oglądania samych scenek i skryptów. Zieeew! Dokladnie! Kazdy sequel jest odtworczy. Zreszta nie wiem czego spodziewali sie po U3 mega krytycy tej produkcji. Ja nadal swietnie sie bawie majac na liczniku ok 25h w samym singlu (koncze crushing). Jest w tej grze kilka momentow, ktore zapieraja dech, a moj faworyt to wejscie do Atlantydy i ten WIDOK! Faktem jest, ze dla niektorych U3 moze nie byc zywotny na singlu, ale to nie sandbox czy rpg, w grach, ktore sa dlugie glownie dlatego, ze jest milion zadan pobocznych podobnych do siebie jak dwie krople wody, rozwijanie postaci przez 50h walkami lub znajdowanie po(pipi)ek. U3 to jedna akcja, konwencja filmowa i tak ma byc. Dokładnie, masz rację z tym że U3.... nie, to cała seria Uncharted to jedna akcja, konwencja filmowa i tyle. A może byście chcieli aby Uncharted przechodziło się w 20h ? albo jeszcze inaczej ;D wszystkie 3 części połączyć w jedną , czyli wszystkie patenty, wszystkie chaptery itp itd z każdej części wrzucić do jednej i macie jedną grę Uncharted na wiele wiele godzin ;D no dobra....teraz przesadziłem ;D ale chodzi mi po prostu o to, że bez sensu jest zrobienie Uncharted nawet na te 10,15 godzin bo każda część po te 6,7 godzin w zupełności mi wystarczy! a jeśli ktoś chce spędzić 50 godzin w grze to niech zagra np. w Final Fantasy chociaż i tam chyba nie starczy te 50h na ukończenie lecz o wiele więcej Edytowane 2 Grudnia 2011 przez ksaronee 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Co kto lubi ja za 200 zl moge pobawic sie o wiele lepiej dluzej ( i pewnie z mozliwoscia wyladowania z kims w lozku ) niz przy Uncharted 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Takiego oto buga dzisiaj doświadczyłem w multi :ph34r: http://www.youtube.com/watch?v=SZ-ow8yyAjU&context=C24e9aADOEgsToPDskID4hpBLkxjbK9qTr4o8_Q5 Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 (edytowane) Kazdy sequel jest odtworczy... Faktem jest, ze dla niektorych U3 moze nie byc zywotny na singlu, ale to nie sandbox czy rpg... I pomyśleć,że kiedyś twórcom pierwszego Tomb Raidera przez myśl nie przeszło by ich gra trwała 6-7 h. Z tego co pamiętam nie jest to żaden rpg czy sandbox... Sytuacja w odmiennego zdania przypomina mi temat dot. pierwszego Uncharted. Zero krytyki w zalewie głosów uwielbienia fanów gry, która wybijał się TYLKO świetną grafiką. Mniej strzelania, więcej przygody. Chyba, ze żądam zbyt wiele... Poza tym więcej głębokich oddechów i świeżego spojrzenia bo padają argumenty godne fanbojstwa. Edytowane 3 Grudnia 2011 przez da$io Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 No to jesli dla ciebie ktorakolwiek z czesci Uncharted wybija sie tylko swietna grafika to wspolczuje. Protip: odpusc sobie juz granie bo w takim ukladzie malo ktora (zadna?) gra ci sie nie spodoba, skoro przygpdy Drakea maja tylko grafike na +. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Sytuacja w odmiennego zdania przypomina mi temat dot. pierwszego Uncharted. Zero krytyki w zalewie głosów uwielbienia fanów gry, która wybijał się TYLKO świetną grafiką. Poza tym więcej głębokich oddechów i świeżego spojrzenia bo padają argumenty godne fanbojstwa. "Tylko"? WTF!? Napisalem wyrazne argumenty, dlaczego na tle innych gier przygodowych U3 (i cala seria) wybija sie. I nie jestem fanbojem; masz problem, ze mi sie gra podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza
bolek456 2 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Takiego oto buga dzisiaj doświadczyłem w multi :ph34r: http://www.youtube.com/watch?v=SZ-ow8yyAjU&context=C24e9aADOEgsToPDskID4hpBLkxjbK9qTr4o8_Q5 O kurcze.Grzesiu może to jakiś nowy kop medalowy ze są niewidzialni. :blum2: Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Własnie, WTF? Uderz w stół a nożyce się odezwą. Ciekawa zależność: nie podoba Ci się Uncharted to i żadna gra Ci się nie spodoba. Dobry argument. Czymże ta gra się wybija poza grafiką własnie? Za(pipi)istym strzelaniem?Skradaniem? Walką wręcz? Co takiego pionierskiego pojawiło się w tej grze? Filmowości jej nie odmówię ale braku świeżości i owszem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 (edytowane) @bolek Kto wie może jacyś cziterzy Ogólnie tryb kino jest trochę zbugowany niestety. Pytanie mam odnośnie dopalaczy. Czy są w tej części jakieś ujemne ? Bo widziałem już kilka razy że ludzie biegali z dopalaczami co miały ikonę przekreślonego granatu lub granatnika, a u siebie nie mam czegoś takiego. Edytka: Dobra już wiem. http://uncharted.wikia.com/wiki/Uncharted_3:_Drake's_Deception_multiplayer_ranks Edytowane 4 Grudnia 2011 przez Square Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 (edytowane) W USA mają już pączkowego Lazarevica i Talbota. My oczywiście jesteśmy nadal olewani. W USA ludzie dostali obiecane bonusy za grę w betę.. u nas nadal nic nie ma (i nie ma ani słowa ze strony ND w żadnej ze spraw). W ogóle za czasów U2 co raz było coś pisane na ich stronie a teraz też nic. Edytowane 4 Grudnia 2011 przez Emet Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Własnie, WTF? Uderz w stół a nożyce się odezwą. Ciekawa zależność: nie podoba Ci się Uncharted to i żadna gra Ci się nie spodoba. Dobry argument. Czymże ta gra się wybija poza grafiką własnie? Za(pipi)istym strzelaniem?Skradaniem? Walką wręcz? Co takiego pionierskiego pojawiło się w tej grze? Filmowości jej nie odmówię ale braku świeżości i owszem. Pogrubione nie ja pisalem. Oraz podaj jakis inny "przelomowy" tytul na PS3 to Ci napisze co sadze o "przelomowosci" gier w dzisiejszych czasach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Freeze182 10 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Emet pączkowego Talbota dostajesz za odblokowanie ostatniego (trzeciego) "dziedzictwa". Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Aha... thx za info. Ale Lazarevica i bonusy z bety mają tylko hambuksy Cytuj Odnośnik do komentarza
Disvertigo 7 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Seria Uncharted sprzedaje się rewelacyjnie! http://www.ps3site.pl/hot-seria-uncharted-sprzedaje-sie-rewelacyjnie/93383 Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 (edytowane) Wiecie jak nowy patch sprawuje się w kwestii zacięć na filmikach w singlu/ problemów z synchronizacją dźwięku. Naprawili to? Z tego co tutaj wyczytałem: http://forums.naught.../u3-tech-issues - niektórzy mają z tym problemy na praktycznie każdej cut scence. Inni żadnych. Jeszcze inni jak np. kilku znajomych z mojej listy ledwie w 2-3 miejcach podczas przechodzenia kampanii. Pytam bo nie chcę ryzykować zrujnowania pierwszego doświadczenia z singlem... Edytowane 5 Grudnia 2011 przez nobodylikeyou Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Przeszedlem caly crushing PO instalacji patcha i zadnych wymienionych przez Ciebie problemow nie mialem. A celowanie wyraznie poprawione co jeszcze bardziej ulatwia rozgrywke. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi