Janush 224 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 (edytowane) Po drodze dostaniemy pewnie nowe red dead czy jakieś inne nowe ip Mam nadzieję, że gra wyjdzie na nową generację razem z gta online, bo grać na starej kolejne parę lat, gdy na rynku są nowe, potężne maszynki byłoby trochę kiepsko hehe Wiem, że macie już swój gang na ps3. Czy na x360 też jest może jakiś już ? Bo jeśli nie to może anuluję mojego preordera i zamówie, jednak wersje na ps3. Edytowane 15 Sierpnia 2013 przez terror Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Padła informacja, że Rockstar w tym momencie pracuje nad kilkoma grami. Przecież ile oni mają wydziałów... Bully 2, RDR 2, Max 4, L.A Noire 2, Agent, nowe ip... Kto wie nad czym oni tam jeszcze majstrują. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Jedno jest pewne, każda gra będzie GOTY. Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 widok na latarnie morską w padający deszczu, przyszedł mi od razu na myśl far cry 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 832 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Skoro Rockstar ma przez długi czas dodawać nowy content do multi (tak pani mowi na trailerze) to może być on płatny w formie DLC, najpewniej tak będzie bo mogą sporo na tym zarobić. Może dadzą season pass wraz z premiera gry. Multiplayer wygląda rewelacyjnie, ciężko opisać słowami zachwyt po obejrzeniu trailera 19 razy pod rząd. Koniecznie trzeba grać w grupie ogarniętych ludzi z headsetami, zabawa będzie 100 razy lepsze, jak wszędzie z resztą. Dobrze, że multi wystartuje dopiero w październiku, da to 13 dni na ogranie singla, i tak za krótko jak na GTA dla mnie bo w sandboxy od R można grać miesiącami w samego sp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Skoro Rockstar ma przez długi czas dodawać nowy content do multi (tak pani mowi na trailerze) to może być on płatny w formie DLC, najpewniej tak będzie bo mogą sporo na tym zarobić. Może dadzą season pass wraz z premiera gry. A w jakiej innej formie ma on być? Nowe opcje do edytora zapewne będą za gratis, ale za reszte trzeba będzie zapłacić. Mi tam nie przeszkadza, kupie w ciemno każde DLC, szczególnie jak myślą o dodaniu innych miast jak Vice City w przyszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 832 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Skoro Rockstar ma przez długi czas dodawać nowy content do multi (tak pani mowi na trailerze) to może być on płatny w formie DLC, najpewniej tak będzie bo mogą sporo na tym zarobić. Może dadzą season pass wraz z premiera gry. A w jakiej innej formie ma on być? Nowe opcje do edytora zapewne będą za gratis, ale za reszte trzeba będzie zapłacić. Mi tam nie przeszkadza, kupie w ciemno każde DLC, szczególnie jak myślą o dodaniu innych miast jak Vice City w przyszłości. Gdzieś sie wypowiadali o dodaniu kolejnych miast?!??! To by było aż niewyobrażalnie megaza(pipi)iscie. Ja również każde DLC biorę, nieważne co tam będzie - już teraz jestem skłonny kupić, co dopiero bedzię jak zagram. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 W wywiadzie z Benziesem było to poruszone jak rozmawiali o dodawaniu contentu. Nie jest powiedziane, że na 100% coś takiego się pojawi, ale myślą o tym i chcą to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Ciekawe kiedy wprowadzą model F2P i P2W Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Padła informacja, że Rockstar w tym momencie pracuje nad kilkoma grami. Przecież ile oni mają wydziałów... Bully 2, RDR 2, Max 4, L.A Noire 2, Agent, nowe ip... Kto wie nad czym oni tam jeszcze majstrują. Maja jedynie 3 wydzialy robiace gry na ta chwile, takze troche sie rozpedziles z ta wyliczanka. San Diego robi RDR3, Toronto Bully 2, a North Agenta - zreszta wszystkie te tytuly byly ostatnio wspominane przez Take Two. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 A Rockstar Vancouver? North Agenta? North zajmuje się GTA. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Vancouver zostalo zamkniete, a pracownicy przeniesieni do Toronto wlasnie. Oficjalnie jest powiedziane ze to North zajmuje sie Agentem, ale przez te wszystkie lata mogli faktycznie innemu studiu R* to przekazac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Padła informacja, że Rockstar w tym momencie pracuje nad kilkoma grami. Przecież ile oni mają wydziałów... Bully 2, RDR 2, Max 4, L.A Noire 2, Agent, nowe ip... Kto wie nad czym oni tam jeszcze majstrują. Maja jedynie 3 wydzialy robiace gry na ta chwile, takze troche sie rozpedziles z ta wyliczanka. San Diego robi RDR3, Toronto Bully 2, a North Agenta - zreszta wszystkie te tytuly byly ostatnio wspominane przez Take Two. A kto dwójkę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 (edytowane) San Diego, to było RDR Jedynka jak się uznaje było Red Dead Revolver Edytowane 16 Sierpnia 2013 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 San Diego może mieć jeszcze w rozpisce nowego Midnight Cluba. kiedyś pojawił się niby oficjalny teaser, kwestia czy ten gen czy już następny. albo znowu SD albo EU studio się za to weźmie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 http://gta-five.pl/watek-cvg-zapowiedz-gta-online?pid=98228#pid98228 mój mózg jest unicestwiony po przeczytaniu tego wszystkiego... R* <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 (edytowane) Mowie jak jest Edytowane 16 Sierpnia 2013 przez hav3n 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 5 lat developingu a oni najwieksza informacje zostawili na miesiac przed premiera. w tym momencie nie wyobrazam sobie ze to jednak sie dzieje, tylko miesiac do najwiekszego gangsterskiego mmo. tyle ze to info mnie tak zaskoczylo ze ten miesiac bedzie sie dluzyl jak cale te 5 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Jak dobrze, ze ja tego wszystkiego nie czytam ale sznur do paczki roziego dostalem od kogo innego. Dzieki Rozi za wrzute na zippy i kalifornijskie bujanko na propsie! Dobry wybor! Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 tylko miesiac do najwiekszego gangsterskiego mmo niektórzy tu nadal nierozumieją że MMO oznacza gre gdzie na jednym serwerze jast masowa libcza graczy, to jest najważniesza zasada którą musi spełniać gra żeby nazywać sie MMO. wielki świat i dużo rzeczy do robienia nie ma tu nic do rzeczy (i tak zarówno gta5 jak i skyrim nie są MMO bo nie mają dużej libczy graczy na raz) nieważne czy to RPG jak WOW, czy jakieś masowe wyścigi albo strzelaniana - żeby nazwać gre MMO musi być w niej masa graczy jednocześnie. a 16 osob na jednej mapie to zupelnie co innego, nawet jeśli mapa jest duża to poprostu online'owy sandbox, a nie mmo deal with it Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Aha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 (pipi) z tym czy mmo czy nie. Ważne, że będzie za(pipi)iste ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 (edytowane) czy to az taki piasek w pochwie dla ciebie ze ktos uzywa skrotu myslowego? ja wiem ze go nie rozumiesz, ale reszta tak i jest fajnie. sprawdz znaczenie slowa sandbox, zanim wytykasz bledne pojmowanie mmo komus. a wystarczy wpisac w wyszukiwarke slowo - sandbox, autor-yano by zobaczyc ile razy uzyles tego slowa w odniesieniu do gier ktore nie sa sandboxami, jak np. skyrim. Edytowane 16 Sierpnia 2013 przez Najtmer Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 to taki sam "skrót myślowy" jak byś mówił że gta5 to bardzo fajna strategia turowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 ty napisales ze jest strategia turowa, nie ja, ja napisalem ze to mmo. blizej mu do mmo niz do strategii turowej. jakim ty lolem jestes, nie moge sie doczekac az bede cie gnebil na serwerze Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi