Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GTA V - dyskusja ogólna

Featured Replies

Opublikowano

a props zielonego przyjaciela, tez mam nadzieje, ze mozna bedzie go brac na wynos. flaszki w grach rockstar chyba nigdy nie byly na wynos wiec moze i bakac trzeba bedzie na miejscu.

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie ma co się oszukiwać, modding GTA IV bardzo wysoko powiesił poprzeczkę w kwestii choćby tak trywialnej w grach jak grafika Wątpię, żeby piątka wyszła jeszcze w tej generacji bo Rockstarsi dość ost

• kur.wa zapomnialem wylaczyc kinecta..

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

nie pytałem ile zajmuje ci wejście po schodach na 2. piętro

Opublikowano

a props zielonego przyjaciela, tez mam nadzieje, ze mozna bedzie go brac na wynos. flaszki w grach rockstar chyba nigdy nie byly na wynos wiec moze i bakac trzeba bedzie na miejscu.

Na tym długim trailerze jest Franek chowający zielsko, to znaczy lekarstwo!!, do kieszeni także jest na wynos:)

Opublikowano

Za równo 2 tygodnie o tej porze czujecie co się będzie działo? Forum chyba padnie a ten temat pewnie dobije 400 stron. Oczekiwanie północy aby można było już zagrać. Od 12 do 22 mam urlop ale nie pomyślałem i mogłem wziąć od 16, zawsze te kilka dni więcej :D 

Opublikowano

Pewnie bedzie grubo. :) Ja poczekam na wasze opinie. Jezeli to bedzie takie "pierdo&^iecie" jak w trailer'ach, i wiekszosc tutaj zachwyci sie od pierwszego wejrzenia, to kupie gre. Ale mam takie nieodparte wrazenie, ze na wiekszosc z was spadnie kubel zimnej wody. :)

Opublikowano

No nie sądzę.

Opublikowano

Serio ktoś będzie na forumek wchodził jak dorwie już własną kopię gry?

Opublikowano

Ja pewnie odpuszczę foruma na tydzień, bo będę grał. Ale w sumie też nie można długo grać, bo jeszcze PS3 pójdzie z dymem, a tego bym NIE CHCIAŁ. 

Opublikowano

Ja już zamówiłem preorder na allegro, chyba mój pierwszy w życiu, ale na GTA nigdy się nie zawiodłem, dlatego jestem w stanie wydać na tą grę każde pieniądze!

Opublikowano

Te kilkanaście dni będzie się ciągneło dłużej niż miesiące po pierwszym oficjalnym niusie że w ogóle powstaje gta V O_____o

Opublikowano

Ale mam takie nieodparte wrazenie, ze na wiekszosc z was spadnie kubel zimnej wody. :)

mj-laughing.gif

Opublikowano

Preorder na stronie RTV Euro AGD już złożony,za 223,95 z odbiorem własnym,a sklep mam 10 minut autem z domu.Ja pierwsze co zrobię to odpalę jakąś brykę i sprawdzę model jazdy,bo również mam pewne obawy.Skopany model jazdy i fizyka aut może sporo popsuć w odbiorze gry typu GTA,vide Sleeping Dogs,w które akurat gram w ramach czekania na V.Ale ufam Rockstar że nie zawiodą i będzie podobny model jak w IV.

Opublikowano

Model jazdy zapewne będzie idealnie wyważony pomiędzy symulacją, a arcade. Co by nie powiedzieć o czwórce, ale tam bujanie się szybkimi furami potrafiło doprowadzić do szewskiej pasji. Inna sprawa jeżeli chodzi o bujające się na boki muscle cary, drift, skok przez chodnik, cudownie zachowujące się na nierównościach podwozie -> nie chciałbym aby to zniknęło w piątce. Osobiście zakładam, że będzie kilka modeli jazdy w piątce. Inny dla samochodów osobowych, którymi wożą się zwykli Kowalscy. Inny gdy taką furę przerobi się na sportowe turbo. Inną dla quadów, jeepów i motorcrossów, z kolei inną dla ścigaczy. Zobaczcie co się dzieje w czwórce. Wszystkie pojazdy mają te same podstawy jeżeli chodzi o model jazdy, niezależnie czy to jest motor, czy autobus. Jasne, że na zakrętach na wszystko działa ta sama siła odśrodkowa, lecz efekt był taki, że w gołej czwórce rzadko goniło się na misję motorem. Inna sprawa w dodatku LOSTów. Delikatnie przemodelowany model jazdy dwuśladów spowodował, że praktycznie mój Johny w ciągu tych kilkunastu godzin w ogóle nie siedział za kółkiem. I o to właśnie chodzi, żeby było miło. I tak będzie, gwarancja którą dała mi szklana kula. 

Opublikowano

Przede wszystkim autka w V muszą nabrać wagi. W GTA IV miałem wrażenie, że one ważą 25 kg :)

a ja miałem wrażenie, że ważyły tyle co czołg

Opublikowano

Przede wszystkim autka w V muszą nabrać wagi. W GTA IV miałem wrażenie, że one ważą 25 kg :)

Jak dla mnie GTA IV miało najlepszy model jazdy z jakim się zetknąłem z grach tego typu. Cięzar auta idealnie odczuwalny, podobnie z mocą fury. Jazda bokiem po łukach muscle car'em to coś pięknego hehe. Mam nadzieję, że w tej kwestii nic nie zmienią, no chyba że na lepsze ale ciężko mi to sobie wyobrazić :)

Opublikowano

Zapomniałeś dodać, że to fanmade mapy w 3D.

Opublikowano

Mnie strasznie irytowało, że po wjechaniu np na krawężnik z prędkością 50 km/h auto skakało jak małysz :P ja nie mówię, że model był zły, bo nie był ale no w Just Case 2 jezdzilo mi sie lepiej.

Opublikowano

To spróbuj dziś wjechać na krawężnik z prędkością 50 km/h, zdziwisz się jakie pyerdolnięcie będzie :P Przerabiałem już to z kumplem, który się zagapił i jednym kołem wjechał na wystający krawężnik, łbem w sufit uderzyłem tak, że kark mnie bolał przez kilka dni.

Jazda motocyklem w GTA IV była wymagająca, w Balladzie już bardziej randomowa. No i nie mówcie, że wszystkimi furami jeździło Wam się tak samo, bo sportowe fury to był szatany, a sedany, czy jakieś zwyklejsze coupe był łatwiejsze w prowadzeniu. Ciężarówki i autobus był mułowate. Ja nic nie ma do zarzucenia modelowi jazdy w GTA IV. Bardzo mi odpowiadał.

Opublikowano

Hah, panna ostatnio wracała do domu i aż mi esa napisała że widziała na przystankach w Łodzi reklamy GTA :D

36506718028064904749.jpg

Oby mi tylko dobry grafik ustalili na początek października, już widzę te walki "ekip" w multi - gang Roziego vs Słupka :)

Opublikowano

217,99 GTA V w Tesco, do tego nocna premiera gry o północy za 212,99. I na uj było robić preordery ?

Edytowane przez marekjw2523

Opublikowano

217,99 GTA V w Tesco, do tego nocna premiera gry o północy za 212,99. I na uj było robić preordery ?

Sterowiec :potter:

Opublikowano

W Tesco beda z 3 sztuki, takze ten sie smieje kto sie smieje ostatni :D