Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GTA V - dyskusja ogólna

Featured Replies

Opublikowano

real_map_scale_2_by_deffpony-d6lskvu.gif

Aaa i jakiś recenzent ogrywa już grę na Xboksie.

Edytowane przez Rozi

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie ma co się oszukiwać, modding GTA IV bardzo wysoko powiesił poprzeczkę w kwestii choćby tak trywialnej w grach jak grafika Wątpię, żeby piątka wyszła jeszcze w tej generacji bo Rockstarsi dość ost

• kur.wa zapomnialem wylaczyc kinecta..

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

nie pytałem ile zajmuje ci wejście po schodach na 2. piętro

Opublikowano

mialem pytanie ale ktos zmazał, czy nie grajac w  san andreas straci sie duzo zmaczków, jest info jak bardzo gra jest powiązana z san andreas?

Opublikowano

mialem pytanie ale ktos zmazał, czy nie grajac w  san andreas straci sie duzo zmaczków, jest info jak bardzo gra jest powiązana z san andreas?

Z tego co wiem mało ma być powiązań z SA, ale jakieś smaczki na pewno zostaną ukryte dla fanów. :) Jeśli nie grałeś w SA to polecam, jest to moja ulubiona część.

Opublikowano

@Milan olej to. Current-genowe GTA to inne uniwersum niż na poprzedniej generacji.

Opublikowano

ok,  a  z gta4 w takim razie bedzie to miało jakies powiazanie?

Opublikowano

Tak, będą postaci z 4 i dodatków. Na pewno

Johnny i Billy

Czy jakieś inne to nie wiem. 

Opublikowano

Ktoś nawet zrobił porównanie z mapą Skyrima. Zeskalował mapę GTA, aż wielkość budynku kowala w Whiterun była wielkości domku na plaży. 

HKHRmQh.jpg

Opublikowano

Skany z hands on GTA Online od Game Informera (jeszcze nie czytałem):

84ol.jpg

z4wt.jpg

7vuv.jpg

exiz.jpg

r4cq.jpg

sfxw.jpg

jk1r.jpg

jjue.jpg

oahz.jpg

8sjd.jpg

f2sj.jpg

Opublikowano

Mam nadzieję, że czas szybko zleci do tego poniedziałku. Szczerze, to męczą już mnie te wszystkie spekulacje i analizy. Lada moment może też wyciec jakiś gameplay i dopiero wtedy rozpocznie się mega dyskusja.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Tez chodzicie obsrani ze wam konsola padnie na premiere? :(

Mój syn jak  na złość, tydzień przed premierą, znalazł sobie nowe, ulubione zajęcie. Włącza i wyłącza konsolę. Non-stop przez 10 minut, raz na 2 godziny. Jak padnie to się nie zdziwię :(

Edytowane przez JaMaJ

Opublikowano

Ustaw konsolę na szafie (uważaj na kurz), kable pochowaj tak aby nie było problemu. I tak nie będziesz przez miesiąc wyjmować płyty. 

Opublikowano

wyjmij konsole z prądu jak nie grasz, bez kitu troche wyobraźni ;p

Opublikowano

Gorzej jak będzie grał i mu syn wyłączy. 

Opublikowano

Za tydzien moze o tej porze dopiero bede sie kladl po nocnej sesji w GTA V, CZUJECIE :} ? Ja yebie nie wierze ze to juz tuz tuz. Dziwi jednak brak jakichkolwiek wyciekow, Rockstar sie zabezpieczyl :)

Opublikowano

brak wycieków dziwi zwłaszcza że przecież sony wrzuciło gre na PSS miesiąc temu, i do tej pory jej nie rozpracowali?

Opublikowano

Wynajęli parę smutnych panów od niefortunnych wypadków w czarnych garniturach, żeby czasem komuś się nie wrzuciło czegoś przed premierą...

Masz GTA 5 przed premierą, o jak fajnie, już po ciebie jadą  :sorcerer:

Opublikowano

Z psstore nikt nie rozpracował bo nie było kluczowych plików do uruchomienia gry. Gameplay z pudełkowej wersji to kwestia dni/godzin. 

Opublikowano

Budżet mieli ogromny, może sypnęli groszem grupom (imars,duplex itd.) żeby dali sobie spokój przed premierą.

Opublikowano

brak wycieków dziwi zwłaszcza że przecież sony wrzuciło gre na PSS miesiąc temu, i do tej pory jej nie rozpracowali?

To Ci niespodzianka :P. To naprawdę nie jest trudne tak zaszyfrować dane, by nie dało się ich przez miesiąc rozszyfrować.

Opublikowano

To Ci niespodzianka :P. To naprawdę nie jest trudne tak zaszyfrować dane, by nie dało się ich przez miesiąc rozszyfrować.

Ale jak to, przecież ludzie tu pisali, że kwestia kilkunastu dni jak to shakieruja i odpala :(

Opublikowano

wyobrażam sobiem, ale gryzie sie to z pierwsyzmi doniesieniami i lamentem po udostepnieniu gry i tekstach "omg jak mogli to zrobic za pare dni dostaniemy pirata!! laboga!"