Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GTA V - dyskusja ogólna

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie ma co się oszukiwać, modding GTA IV bardzo wysoko powiesił poprzeczkę w kwestii choćby tak trywialnej w grach jak grafika Wątpię, żeby piątka wyszła jeszcze w tej generacji bo Rockstarsi dość ost

• kur.wa zapomnialem wylaczyc kinecta..

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

nie pytałem ile zajmuje ci wejście po schodach na 2. piętro

Opublikowano

Teraz, po obejrzeniu gameplayu z tej misji w zimowej scenerii jest strasznie ciekawe fabuły, jak to tam się rozwiąże i na czym będzie polegać. Mimo chęci eksploracji świata, pewnie główny wątek bardzo mnie wciągnie.

Opublikowano

Wylatywanie przez szybę ssało bo nie dali opcji zapięcia pasów.

opcja zapięcia pasów ? no (pipi) może jeszcze jak się rozwalimy trzeba będzie wysiąść i postawić trójkąt ostrzegawczy 15m za samochodem :D

było? EPIC :D  http://vinebox.co/u/wiTSAJpbo55/wsizE6o85IQ

Opublikowano

jak muve z paczkomatami da ciała to serio powinni dawać rekompensatę czy coś, dzwonie z miejsca do frajerów.

budzę się rano bez sms na telefonie i bez maila - anger over 9000, to byłby koszmar.

Opublikowano

Dokładnie, nie można oczekiwać niemożliwego, to w końcu tylko gra, chociaż mimo to i tak jest mnóstwo elementów, które mnie zaskoczyły, zaskakują i jeszcze pewnie zaskoczą w tej części..

Opublikowano

Tez nie rozumiem tego wow nad zimą, przecież w RDR wystarczyło 5 min popatatajać na koniq i mieliśmy śniegi jak u nas w lutym i nikt  nie mówił, że mało realne to jest :P

Opublikowano

ta wiocha w śniegu jest normalnie dostępna w grze? tzn. to nie jest jakieś ghost town z gta iii czy szybki wypad do LC w SA na potrzeby misji? 

Opublikowano

Tyle że Niko nigdy ich nie zapinał.

pewnie przyzwyczajenia zostały mu z rosji

Opublikowano

Tyle że Niko nigdy ich nie zapinał.

pewnie przyzwyczajenia zostały mu z rosji

jakiej rosji???? przecież to serb

Opublikowano

opcja zapięcia pasów ? no (pipi) może jeszcze jak się rozwalimy trzeba będzie wysiąść i postawić trójkąt ostrzegawczy 15m za samochodem :D

Może będzie można, nie trzeba. Im więcej opcji i możliwości, tym lepiej. To jak ma nie być pasów to mam nadzieję że wywalili wypadanie przez szybę bo mega irytujące to było jak dla mnie.

Opublikowano

Od ponad 2h jest o tym dyskusja, ogarniajcie trochę temat, bo zaraz ktoś wrzuci info, że mapa wyciekła.

Opublikowano

Zniszczenia będą. Widać to w kilku miejscach. Mi się bardziej podoba to że samochód tak świetnie wygląda. Zapewne nie jest to poziom samochodów premium z gt5 ale jak na sandboxa to wygląd i odblaski światła prezentują się bardzo dobrze

Opublikowano

Zaczyna się ten parszywy moment, kiedy do sieci przeciekają gameplaye - szkoda, bo lubiłem tu wchodzić i czytać wszystko, a teraz do premiery trzymam się od tego tematu z daleka.

Opublikowano

Od ponad 2h jest o tym dyskusja, ogarniajcie trochę temat, bo zaraz ktoś wrzuci info, że mapa wyciekła.

tego gameplaya jeszcze nie było

Opublikowano

Ubi daje 15min gamepley z 'PatrzPsow' z komentarzem i kazdemu lata to obok (pipi)a.

Wycieka 7s gamepleyu z GTA5 z ruchajacymi sie psami i GOTG!!!!

Magia R*  :teehee:

Opublikowano

tego gameplaya jeszcze nie było

Przecież od kilku stron dyskutujemy o zniszczeniach właśnie po zobaczeniu tego urywka...