Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Featured Replies

Opublikowano

299 ? ! 

Pierdziel - zamawiam pudełko. 

Jak dla mnie przegięcie roku. 

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie ma co się oszukiwać, modding GTA IV bardzo wysoko powiesił poprzeczkę w kwestii choćby tak trywialnej w grach jak grafika Wątpię, żeby piątka wyszła jeszcze w tej generacji bo Rockstarsi dość ost

• kur.wa zapomnialem wylaczyc kinecta..

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

nie pytałem ile zajmuje ci wejście po schodach na 2. piętro

Opublikowano

Ukończyłem wersję na PS3, genialna gra, z chęcią zagram na PS4, ale poczekam aż stanieje poniżej 2stówek

Opublikowano

Ja zaprzestałem odgrywania na Ps3 kiedy dowiedziałem się, że wychodzi Remaster. Tylko pytanie czy faktycznie będzie można przenieść Save z PS3 do PS4

Opublikowano

nie tyle save co postęp multi ma przejść.

Opublikowano

Hmmm, olałem wersję na ps3 więc w spokoju zacznę sobie od zera w multi. Mam nadzieje że będzie pozbawiony ataków i pojawiających się miljonów na koncie grożących banem :/ 

Opublikowano

czym się przejmujesz. banują jedynie tych co to powodują. mi i kumplom też na konto wpadły kwoty ledwo mieszczące się na ekranie. po aktualizacji po prostu zabrali ten hajs i przywrócili poprzedni stan konta.

ludzie nigdy nie przestaną szukać furtek i sposobów na kantowanie, nigdy nie zabraknie debili na multi. dlatego najlepiej gra się ze znajomymi. zgrana paczka w świecie gta to coś pięknego.

Opublikowano

nie tyle save co postęp multi ma przejść.

Dokładnie o to mi chodziło :-) źle się wyraziłem :-)

Ale to super bo przykładowo w Tlou tak dobrze nie było. A szkoda.

Edytowane przez Lukas.

Opublikowano

3 banki hahahahahah, no ladnie was wycwelili :D #konzolerulezz

Opublikowano

Lol, niby po co mieliby taką rzecz implementować na PC skoro w opcjach można sobie dostosować wszystko.

Możliwe, że to po prostu by były predefiniowane ustawienia, coby ludzie nie musieli się meczyć i każdego suwaczka oddzielnie przesuwać : )

Opublikowano

Kurcze, nie zrozumcie mnie źle. Dla mnie GTA to Best Game Ever, preorder na PS4 już zamówiony i jaram się mega itp. 

Ale jak sobie pomyślę:

GTA V - US PSS - 60 USD = (prawie) 200 PLN
GTA V - PL PSS - 300 PLN = 90,9 USD

Coś w tym kraju nie działa jak trzeba ;/
Opublikowano

Nie rozumiem ludzi którzy mogą kupić grę i do tego zremasterowaną za 300zł

Opublikowano

Dla ładniejszej trawy i zwierzątek.

Opublikowano

Nie rozumiem ludzi którzy mogą kupić grę i do tego zremasterowaną za 300zł

Prawdę mówiąc sam siebie nie rozumiem, bo za pudło dałem 260 PLN ;/

Ale jak to się mówi "Miłość jest ślepa" :)

Edytowane przez Lukas.

Opublikowano

Nie mam akutalnie dostępu do PSN (mam zamiar kupić PS4 razem z GTA V dopiero na premiere), ale z tymi 300zł za gre to Wy serio mówicie? Może to jakiś błąd im się po prostu wkradł czy coś...

Opublikowano

Niestety to prawda. 

W PSS kosztuje 298 PLN z tego co kojarzę. 

Dlatego bardziej opłaca się pudełko. 

Opublikowano

no to nie da się przecież wycebulić na dwóch? wychodzi 150zł na głowe

Opublikowano

Niestety to prawda.

W PSS kosztuje 298 PLN z tego co kojarzę. 

facepalm.jpg

Brawo SONY Polska, brawo!

Edytowane przez łosion

Opublikowano

No i jeszcze pozostaje pytanie, czy GTA z PSS będzie miało PL napisy. 

Dotychczas tego nikt nie potwierdził. 

Opublikowano

Macie panowie jakieś sprawdzone sklepy na preorder? Bo GTA V będzie moim pierwszym tytułem kupionym ten sposób. 250 z przesyłką uda się cokolwiek wyrwać?

Opublikowano

Ja od kilku lat kupuję albo w muve.pl (tutaj mam zamówione GTA) albo w sklepe.pl (w tym drugim dlatego, że to 5 min od pracy) :)

Zawsze było wszystko OK. Gry czasem dzień lub dwa przed premierą mam w domu :)

Edytowane przez Lukas.

Opublikowano

W preorderze wersji pudełkowej na PS4 nie ma tych dodatków co wersji z PS store? 

Ale o jakich dodatkach mówisz ? przecież dają tylko 1 mln i na PSS jaz zrobisz preordera do 3 lis. dostaniesz dodatkowo 300 tyś. Ja mam inne pytanie czy wersja GTA V na PS3 ale na USA PSS posiadała wybór Polskich napisów ?

Opublikowano

U mnie w Gamestopie cena za Gta na ps4 - 80euro :wallbash:

Cena na amazonie 47 f czyli jakies 59e.

Edytowane przez Longstar

Opublikowano

W preorderze wersji pudełkowej na PS4 nie ma tych dodatków co wersji z PS store?

Ale o jakich dodatkach mówisz ? przecież dają tylko 1 mln i na PSS jaz zrobisz preordera do 3 lis. dostaniesz dodatkowo 300 tyś. Ja mam inne pytanie czy wersja GTA V na PS3 ale na USA PSS posiadała wybór Polskich napisów ?

Ta z Usstore nie ma PL napisów. A przynajmniej nie miała w styczniu, kiedy kupował kumpel.

Edytowane przez Lukas.