Opublikowano 9 października 201410 l 299 ? ! Pierdziel - zamawiam pudełko. Jak dla mnie przegięcie roku.
Opublikowano 10 października 201410 l Ukończyłem wersję na PS3, genialna gra, z chęcią zagram na PS4, ale poczekam aż stanieje poniżej 2stówek
Opublikowano 10 października 201410 l Ja zaprzestałem odgrywania na Ps3 kiedy dowiedziałem się, że wychodzi Remaster. Tylko pytanie czy faktycznie będzie można przenieść Save z PS3 do PS4
Opublikowano 10 października 201410 l Hmmm, olałem wersję na ps3 więc w spokoju zacznę sobie od zera w multi. Mam nadzieje że będzie pozbawiony ataków i pojawiających się miljonów na koncie grożących banem
Opublikowano 10 października 201410 l czym się przejmujesz. banują jedynie tych co to powodują. mi i kumplom też na konto wpadły kwoty ledwo mieszczące się na ekranie. po aktualizacji po prostu zabrali ten hajs i przywrócili poprzedni stan konta. ludzie nigdy nie przestaną szukać furtek i sposobów na kantowanie, nigdy nie zabraknie debili na multi. dlatego najlepiej gra się ze znajomymi. zgrana paczka w świecie gta to coś pięknego.
Opublikowano 10 października 201410 l nie tyle save co postęp multi ma przejść. Dokładnie o to mi chodziło :-) źle się wyraziłem :-) Ale to super bo przykładowo w Tlou tak dobrze nie było. A szkoda. Edytowane 10 października 201410 l przez Lukas.
Opublikowano 10 października 201410 l Lol, niby po co mieliby taką rzecz implementować na PC skoro w opcjach można sobie dostosować wszystko. Możliwe, że to po prostu by były predefiniowane ustawienia, coby ludzie nie musieli się meczyć i każdego suwaczka oddzielnie przesuwać : )
Opublikowano 10 października 201410 l Kurcze, nie zrozumcie mnie źle. Dla mnie GTA to Best Game Ever, preorder na PS4 już zamówiony i jaram się mega itp. Ale jak sobie pomyślę: GTA V - US PSS - 60 USD = (prawie) 200 PLN GTA V - PL PSS - 300 PLN = 90,9 USD Coś w tym kraju nie działa jak trzeba ;/
Opublikowano 10 października 201410 l Nie rozumiem ludzi którzy mogą kupić grę i do tego zremasterowaną za 300zł
Opublikowano 10 października 201410 l Nie rozumiem ludzi którzy mogą kupić grę i do tego zremasterowaną za 300zł Prawdę mówiąc sam siebie nie rozumiem, bo za pudło dałem 260 PLN ;/ Ale jak to się mówi "Miłość jest ślepa" Edytowane 10 października 201410 l przez Lukas.
Opublikowano 10 października 201410 l Nie mam akutalnie dostępu do PSN (mam zamiar kupić PS4 razem z GTA V dopiero na premiere), ale z tymi 300zł za gre to Wy serio mówicie? Może to jakiś błąd im się po prostu wkradł czy coś...
Opublikowano 10 października 201410 l Niestety to prawda. W PSS kosztuje 298 PLN z tego co kojarzę. Dlatego bardziej opłaca się pudełko.
Opublikowano 10 października 201410 l no to nie da się przecież wycebulić na dwóch? wychodzi 150zł na głowe
Opublikowano 10 października 201410 l Niestety to prawda. W PSS kosztuje 298 PLN z tego co kojarzę. Brawo SONY Polska, brawo! Edytowane 10 października 201410 l przez łosion
Opublikowano 10 października 201410 l No i jeszcze pozostaje pytanie, czy GTA z PSS będzie miało PL napisy. Dotychczas tego nikt nie potwierdził.
Opublikowano 13 października 201410 l Macie panowie jakieś sprawdzone sklepy na preorder? Bo GTA V będzie moim pierwszym tytułem kupionym ten sposób. 250 z przesyłką uda się cokolwiek wyrwać?
Opublikowano 13 października 201410 l Ja od kilku lat kupuję albo w muve.pl (tutaj mam zamówione GTA) albo w sklepe.pl (w tym drugim dlatego, że to 5 min od pracy) Zawsze było wszystko OK. Gry czasem dzień lub dwa przed premierą mam w domu Edytowane 13 października 201410 l przez Lukas.
Opublikowano 13 października 201410 l W preorderze wersji pudełkowej na PS4 nie ma tych dodatków co wersji z PS store?
Opublikowano 14 października 201410 l W preorderze wersji pudełkowej na PS4 nie ma tych dodatków co wersji z PS store? Ale o jakich dodatkach mówisz ? przecież dają tylko 1 mln i na PSS jaz zrobisz preordera do 3 lis. dostaniesz dodatkowo 300 tyś. Ja mam inne pytanie czy wersja GTA V na PS3 ale na USA PSS posiadała wybór Polskich napisów ?
Opublikowano 14 października 201410 l U mnie w Gamestopie cena za Gta na ps4 - 80euro Cena na amazonie 47 f czyli jakies 59e. Edytowane 14 października 201410 l przez Longstar
Opublikowano 14 października 201410 l W preorderze wersji pudełkowej na PS4 nie ma tych dodatków co wersji z PS store?Ale o jakich dodatkach mówisz ? przecież dają tylko 1 mln i na PSS jaz zrobisz preordera do 3 lis. dostaniesz dodatkowo 300 tyś. Ja mam inne pytanie czy wersja GTA V na PS3 ale na USA PSS posiadała wybór Polskich napisów ? Ta z Usstore nie ma PL napisów. A przynajmniej nie miała w styczniu, kiedy kupował kumpel. Edytowane 14 października 201410 l przez Lukas.