Opublikowano 30 kwietnia 20214 l No dali radę chłopaki. Katuje po kawałeczku, póki co zapętlone New Found
Opublikowano 3 maja 20214 l no jakby tak wyjebać the chant, fortitude, the trails, sphinx to byłby spoko album
Opublikowano 5 maja 20214 l Pół albumu do wywalenia/takie sobie. Niestety, ale pierwszy raz się na nich zawiodłem.
Opublikowano 13 stycznia 20223 l Dziś przyszedł mi bilet na Kraków i dziś przełożyli trasę z powodu covidu xDDD
Opublikowano 19 stycznia 20223 l 1 godzinę temu, MaZZeo napisał: Na kiedy? Jeszcze nie podali nowej daty, zapewne wiosna, lato, bo od jesieni 14 fala pewnie.
Opublikowano 20 sierpnia20 sie Wczoraj pierwszy raz byłem na koncercie Gojiry. Setlista średnia, bo moim zdaniem brakowało 4-5 kawałków które powinni grać zawsze, ale mimo to panowie dali radę. Technicznie świetnie, Mario mistrz na perkusji, nagłośnienie super, ogólnie świetny koncert, no i jeszcze perełka dla polskiej publiczności.Jakoś nigdy nie przepadałem za tym kawałkiem, ale na żywo niszczy strasznie.