Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forza Motorsport 4

Featured Replies

Opublikowano

Wielu swirow jest w stanie wydac podobna kwote na takie G27...

Zobaczymy jak bedzie z ta nowa kierownica Fanateca :)

Ten Showroom to ma byc jakis osobny tryb....watpie ze beda tam wszystkie furacze. Podejrzewam ze tylko te o zacieciu sportowym i ikony motoryzacji...nie wyobrazam sobie Clarksona podniecajacego sie Golfem drugiej generacji :D

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 152,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

24 minutowy wywiad z Dan'em na temat Forza 4   http://e3.gamespot.com/video/6318146/forza-motorsport-4-demonstration?hd=1   Bardzo dobra jakość. Autovista wyrywa gały z oczodołów, dobrze że można

• Gość donsterydo
    Gość donsterydo

Taaa, na pewno wyglądają gorzej. Szczególnie na tle standarów z GT5   Obejrzyj sobie trailer na youtube. Showroom miażdzy mosznę, ale to tylko dodatkowy smaczek, który mnie obchodzi tyle co zeszło

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Gif extravaganza 2:           EDYTA: Na neogafie wyczaili, że są wyścigi 1 vs 1 + nieskończona ilość aut Kolejny nowy event, o którym jeszcze nie mówili         Zobaczcie jak

Opublikowano

Trasa wygląda świetnie.

Opublikowano

5:20

Jest i Clarkson :)

Edit....jest i James :D

Edytowane przez Magik

Opublikowano

Fajne te ciekawostki co opowiada. Dobrze zrozumiałem ? Po trzech wyścigach trzeba wysyłać na serwis żeby wymienili sprzęgło, a 400 model zrobili specjalnie dla Papieża ? :P

Opublikowano

Fajne te ciekawostki co opowiada. Dobrze zrozumiałem ? Po trzech wyścigach trzeba wysyłać na serwis żeby wymienili sprzęgło, a 400 model zrobili specjalnie dla Papieża ? :P

Tak to już jest w top gear :P

Opublikowano

ten showroom niszczy :thumbsup: fajnie że każdy samochód będzie miał takie ciekawostki które opowiada Clarkson.

Opublikowano

5:20

Jest i Clarkson :)

Edit....jest i James :D

Jak przerzuciłem na koniec i zobaczyłem jak California składa dach to mało się nie osmarkałem :P

Opublikowano

Jak przerzuciłem na koniec i zobaczyłem jak California składa dach to mało się nie osmarkałem :P

chyba nie płaczesz przy filmikach z fm4 ? łzy w oczach, osmarkalem sie, slabo mi, itd. :P

nawet gdyby w fm4 nie było wyścigów to kupiłbym to jako katalog 500 samochodów, niech jeszcze dadzą wyścigi nocne i bajka (trailer VGA na to wskazywał).

Opublikowano

z tego co chyba koleś mówił każdy samochód ma takie ciekawostki z narratorem i otwierane drzwi a w tych bardziej dopakowanych możemy dodatkowo oglądać silnik, otwierać klapę bagażnika czy składać dach

Opublikowano

Ciekawa rzecz...jesli porownamy to samo ujecie z trailera i powtorki, zobaczymy ze na zwiastunie slonce swieci od strony pasazera, z kolei na drugim filmiku od strony kierowcy.

oXmYMl.jpg

O5IwQl.jpg

Pewnie inny build...bo nie chce mi sie wierzyc ze roznych por dnia nie oglosili na E3 .

Opublikowano

Oświetlenie jest sporo poprawione :)

Ogólnie ta nowa trasa wygląda fenomenalnie... czuję, że to będzie jedna z moich ulubionych w FM4 :)

Edytowane przez Michał102

Opublikowano

Wygląda to na prawdę ładnie, a do tego jest znowu płynnie. Wydaje mi się, że poprawili poczucie prędkości. Ciągle marzę o większej ilości aut na trasie jednocześnie. Właśnie zwróciłem uwagę 12 fur. Coś pięknego. Może są tryby gdzie może być więcej aut. No i framerate zdaje się być betonowe.

Edytowane przez orion50

Opublikowano

Oficjalna nota prasowa podkreśla, że to ciągle betonowe 60 FPS.

Dla mnie tak: będzie co najmniej 12 aut na trasie - tak jak chciałem, najwyraźniej potwierdzają się wszystkie nowe trasy - tak jak chciałem, betonowe 60 FPS - tak jak chciałem, lepsze oświetlenie - tak jak chciałem / teraz zostało jeszcze żeby pokazali: nocne wyścigi i jakieś urozmaicenia w karierze i będzie dokładnie wszystko to czego chciałem :)

Opublikowano

Mam pytanie dzisiaj jest ta konferencja Forza 4 według czasu Los Angeles 5:20 pm a czasu polskiego ktora to bedzie? i relacja bedzie na ign czy gdzie indziej prosze o odpowiedź

Opublikowano

2:20 w nocy. relacja pewnie gdzieś będzie, trzeba sprawdzić kilka źródeł (pierwszy post w temacie E3).

Opublikowano

photo mode z serii GT został zmiażdżony...coś pięknego ten wirtualny garaż w F4