Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forza Motorsport 4

Featured Replies

Opublikowano

fm4_infineon_replay11bu.gif

fm4_infineon_replay2e6uu.gif

Daddy: A Saladine to nie jest przypadkiem zwykły trol :P ?

Edytowane przez DonSterydo

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 152,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

24 minutowy wywiad z Dan'em na temat Forza 4   http://e3.gamespot.com/video/6318146/forza-motorsport-4-demonstration?hd=1   Bardzo dobra jakość. Autovista wyrywa gały z oczodołów, dobrze że można

• Gość donsterydo
    Gość donsterydo

Taaa, na pewno wyglądają gorzej. Szczególnie na tle standarów z GT5   Obejrzyj sobie trailer na youtube. Showroom miażdzy mosznę, ale to tylko dodatkowy smaczek, który mnie obchodzi tyle co zeszło

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Gif extravaganza 2:           EDYTA: Na neogafie wyczaili, że są wyścigi 1 vs 1 + nieskończona ilość aut Kolejny nowy event, o którym jeszcze nie mówili         Zobaczcie jak

Opublikowano

Na Bathrust nie liczcie...

Poki co wszystko z wycieku z 1 kwietnia sie zgadza. Skoro byla mowa o 5 zupelnie nowych trasach to zapewne wiecej nie bedzie.

W pare miechow nie zrobia ot tak kilku nowych torow i ewentualne "nowe" lokacje to moga byc powroty z FM1.

Zatem jesli Sala mowi prawde to bedzie to Blue Mountain (ktory zreszta jest prawie kopiuj-wklej z Bath..xD).

Opublikowano

Jeśli by to była prawda to bym się nie obraził. Trasa wygląda na emocjonującą :)

http://www.youtube.com/watch?v=YcnO5TbpsMc

Opublikowano

raczej tak będzie 5 całkowicie nowych lokacji i możliwy powrót tras z fm1 ale to tylko nasze gdybanie, wydaje mi się że FM4 będzie znacznie bardziej rozbudowywana przez DLC niż FM3.

ta muzyczka z nowego trailera będzie w grze ? dobra jest

Opublikowano

Forza 4 ma status gold - demo wisi w powietrzu. Obstawiam nadchodzący tydzień.

PS. Ciekaw jestem czy Badned jakoś się odniesie do tego posta:

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=30651280&postcount=6023

:P

Opublikowano

Odcinek amerykańskiego Top Geara z Forza 4.

Edytowane przez jarken

Opublikowano

Amerykanski TG ssie....

ale fajnie ze pokazali gameplay z Infineon. Ten tor jest naprawde swietny :)

Opublikowano

Zadziwiające, że temu grubemu jednak udało się dojechać do końca, na początku się na to nie zanosiło :P Chciałbym zobaczyć jak ktoś w grze robi pełne okrążenie na tym torze.

Opublikowano

Obejrzyj sobie ten filmik z prawdziwego toru co wrzucił Magik wcześniej, tor jest kapitalny. Jeżeli chodzi o charakterystykę to nie było w Forza 3 chyba nic do niego podobnego.

Jak szukałem w necie rozkładu toru to na wiki przeczytałem, że średnio wyścigi odbywają się tam 340 dni w roku. Praktycznie codziennie :P

Opublikowano

Zadziwiające, że temu grubemu jednak udało się dojechać do końca, na początku się na to nie zanosiło :P

Jak sobie zalaczyl wszystkie asysty i autohamowanie to dojechal :D

Edytowane przez Magik

Opublikowano

heh, nie ma to jak przez prawie cały wyścig mieć kamerę zza samochodu grając na kierownicy ;]

Opublikowano

11.png

05.png

09.png

08.png

img0151knu.jpg

img021nk1g.jpg

02.png

01.png

15.png

16.png

Opublikowano

Odblaski na 4 i 5 fotce wygladaja super :)

CIeszy tez ze menu nie jest juz biale (potrafilo troche wypalac oczy w FM3 :P)

Opublikowano

W Timetrial chyba są auta full lod bo jakoś za dokładnie to wygląda, szczególnie gdy cień pada na auto i widać zapalone tylne lampy.

W związku z tym, że są to chyba direct feed'y mogę zaryzykować stwierdzenie, że majstrowali chyba coś by AA bo auta wyglądają bardzo gładziutko.

Opublikowano

Modele zdecydowanie Full LOD i to bylo widac juz od dawna. Niestety w wyscigach jest juz inaczej.

Co do AA to bym sie wstrzymal bo fakt ze to sa direct feedy...ale nie z gry tylko skompresowanego filmiku ktore bylo nie bylo nie ma ostrosci gry.

Edit.

Wiecej zrzutow.

10.png

17.png

20.png

img013y8h9.jpg

img009ykd3.jpg

Edytowane przez Magik

Opublikowano

Ten spoiler z tyłu to on się wysuwa ? Na niektórych fotach jest, a na innych go nie ma, a to ten sam model auta jeśli dobrze widzę, więc to musi być jeden z tych modeli z ruchomymi spoilerami.

Opublikowano

Wiem tylko ciężko to było gdzieś na gameplayach obejrzeć z uwagi na to, że to kwestia chwili.

Wiadomo na jakiej zasadzie to działa ? Chodzi mi o to czy to jest random kiedy się pojawi spoiler czy to zależy ściśle od warunków i czy potem np. się chowa ?

Opublikowano

vlcsnap-2011-05-06-17h12m33s29.png

Tak się zastanawiam po co zmienili na Camino krajobraz. Góry w tle wyglądają zupełnie inaczej niż w Forza 3 no i ten śnieg. Są Alpy dlatego wolałbym poprzedni wygląd Camino.

Opublikowano

Super, że w 4-ce wkońcu będą "pracować" spojlerki, w FM3 wszystko jest martwe, a widzac to co wyprawia np. SLR w GT5 to coś pięknego.