Hum 3 699 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Nie jestem fanem wyścigów. W zasadzie omijam je szerokim łukiem zakładając, że dana gra mnie znudzi po pierwszym posiedzeniu... Demo FM4 sciągnąłem z czystej ciekawości. Spodobało mi się już samo głowne menu gry... Natomiast to, co zobaczyłem na ekranie wyboru koloru karoserii jednego z trzech samochodów wypaliło mi oczy(uszy także, świetna muzyka!). Na koniec całkowitym szokiem było ujrzenie dokładnie tego samego modelu na pieknej trasie, wraz z jedenastką innych podobnych aut, wszystko pędzące chyba przez cały czas w 60 klatkach otoczonych dbałością o najdrobniejszy detal całego obrazu(nie tylko samych wozów). Domyślam się, że dla większości osób, które utworzyły 78 stron tego tematu(nie przeczytałem nawet żadnego z Waszych postów) moje wypociny nie są żadnym odkryciem ameryki... Po prostu zostałem zhajpowany. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Byłem dzisiaj na SEC2011, gdzie odbył się pokaz tej gry. Polecam się zapoznać z moją relacją: Samsung Euro Championship 2011 - dzień 2 Prowadzącym był Maciej Dowbor, który po omówieniu tytułu rozegrał partyjkę z Tomaszem Kuharem, a następnie zaprosił graczy z publiczności do wspólnej gry. Macie w tym wpisie kilkunastominutowy materiał z całego zajścia, a na koniec wpisu zdjęcia z dupeczkami w koszulkach CoD: Modern Warfare 3 <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Witam, nie ma niestety takiej możliwości. W tej chwili wszystkie przydzielone nam 8 Edycji Kolekcjonerskich jest już opłaconych. Zamówienie i tak zostałoby anulowane i nie dałoby się go opłacić ze względu na brak towaru do sprzedania. W przypadku Edycji Kolekcjonerskich mamy dostępną jedynie ograniczoną liczbę egzemplarzy, narzuconą odgórnie przez wydawcę, która wystawiona jest na sprzedaż. Klienci, którzy jako pierwsi opłacą zamówienia, otrzymują do niej dostęp. W innym przypadku jeden Klient mógłby zamówić od razu cały zapas takiej Edycji i nikt inny nie miałby już szansy na jej zakupy, a my tylko czekalibyśmy na wpłatę, która mogłaby w ogóle nie wpłynąć. Zatem w tej chwili nie możemy już nic zrobić. Jedyna nadzieja na uzyskanie takiej Edycji w naszym sklepie na ten moment, to szansa, że ktoś zrezygnuje i zażąda anulowania jego zamówienia. Wtedy gra ponownie będzie dostępna. Pozdrawiam 8 sztuk na sklep Cytuj Odnośnik do komentarza
peter 7 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 (edytowane) InsideSimRacing http://www.youtube.com/watch?v=X2N98Fx5Oec&feature=feedu Edytowane 8 Października 2011 przez peter Cytuj Odnośnik do komentarza
jarken 33 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Który to sklep? Mam opłaconą 12 sierpnia limitkę w ultimie, do tej pory jeszcze nie dostałem mejla/telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 http://www.youtube.com/watch?v=4LYPEnC1880&feature=player_embedded Cytuj Odnośnik do komentarza
Beck 3 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Jest recka na GT!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 InsideSimRacing i Gametrailers narzekaja na to samo - kariera jest zbyt latwa, AI przeciwnikow bardzo dobre ale co z tego skoro jezdza po prostu wolno. Chyba cos nie wyszlo z tym dostosowaniem poziomu trudnosci do gracza. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 @Ins - pójdzie łatka i będzie płacz Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Powinni dac mozliwosc manualnego ustawienia poziomu AI. Demko na profesional bylo super...brak mozliwosci ustawienia dowolnego poziomu trudnosci to jedna wielka pomylka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 poza karierą można ustawić 4 poziomy S.I., pewnie kwestia łatki dla kariery jak będą narzekania. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Czyli jak w karierze mamy narzucony poziom trudnosci SI i nie mozemy sobie go wybrac o_O ? No bez jaj gdzie Ci ludzie mają mózg co robią te gry... ...własnie mnie to w FM3 strasznie denerwowało - na normal było banalnie i przez to kariera była nudna na trudnym z drugiej strony dla mnie było za trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Ciekaw jestem na jakiej zasadzie działa ten "adaptacyjny" poziom SI Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Na takies ze bedziemy grali "szybki wyscig" na profesional i czasowki Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Właśnie w demie poziom 3 był akurat jak dla mnie, z chęcia grałbym na takim w karierze, przynajmniej na początku, a tak z tego co mówią w recenzjach dopiero w drugiej połowie kariery jest jakieś wyzwanie :| Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 pewnie niektóre recenzje są pisane po kilku-kilkunastu godzinach kariery co w jej czasie potrzebnym na ukończenie 100-200godzin jest niczym, to oczywiste że początek będzie łatwy. Strzelam że poziom trudności rośnie do levelu gracza. Cytuj Odnośnik do komentarza
OmerPL 20 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Ciekawe jak wygląda sprawa z tymi anulowanymi limitkami w PE... Zamówień na limitowaną edycję już nie da się złożyć ale mam nadzieję, że nie będzie u nich tego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Z tego co czytałem to jest to globalny problem. W USA ludzie dostają E-maile, że w związku z ogromnym zainteresowanie limitkami dostaną je tylko Ci, którzy zdążyli je zamówić najpóźniej 3-4 tygodnie temu. Cytuj Odnośnik do komentarza
OmerPL 20 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Aż mnie troszkę zalało jak to przeczytałem teraz. Póki co info żadnego od PE nie dostałem więc po cichu liczę, że jednak załapię się na limitkę Chyba nie zrobią psikusa i nie wyślą ludziom zamiast limitowanych zwykłe wersje... Cytuj Odnośnik do komentarza
peter 7 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=qR27w-qclq0&feature=feedu Edytowane 8 Października 2011 przez peter Cytuj Odnośnik do komentarza
Beck 3 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 @DonSterydo bylem dzisiaj w GAME Store i ciągle jeszcze przyjmują zamówienia na limitki a o problemie nic nie słyszeli! Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 http://forzamotorsportcarclubs.com/2011/10/get-a-great-forza-toolbar-for-your-browser/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Andrew21 856 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Chodzi o to że w GT nawet na standardach można znaleźć takie ujęcie że samochód wygląda fotorealistycznie a w forzie takich ujęć brak ze względu na plastikowe oświetlenie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 (edytowane) Tjaaa... Edytowane 9 Października 2011 przez orion50 KONIEC PANOWIE :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Fidel 2 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 (edytowane) Czy ja dobrze widzę czy nie ma CRXa? Edytowane 9 Października 2011 przez Fidel Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi