Kazub 4 583 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 (edytowane) jc2 już leci, zadziwiająco szybki download. a tego ss hd może nie widzę dlatego, że czasem okienka znikają a w ich miejscę są puste pola. Edytowane 15 Sierpnia 2012 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 U mnie dalej SS HD jest, ale nie wiem czy warto zakupić?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Polecam osobiście. Bardzo fajny, odprężający shooter. Ja brałem za 36 PLN i nie narzekałem Cytuj Odnośnik do komentarza
michal89a23 1 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Witam. Nie dawno dowiedziałem się o promocji w Playstation Plus. Płacąc 185 zł mam możliwość pobrania gry miesiąca + gier zmieniających się co kwartał + stały dostęp do 3 gier ( LBP, IF2 i chyba Motorstorm) . Mam takie pytanie. Czy jeżeli wykupię abonament od np. jutra to czy będę mógł sobie pobrać Grę Miesiąca z np. czerwca lub lipca? Ominęło mnie kilka tytułów między innymi Deux EX i Virtua Fighter 5 Teraz grą miesiąca jest (o ile się nie myle ) Dead Space , ale to mnie nie interesuję. Bardzo dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Starych gier miesiaca juz nie mozesz pobrac za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Sam żałuje, że nie mam Plusa od początku. Kilka tytułów w które teraz chętnie bym zagrał niestety mnie ominęło, a teraz wiem, że plus zagościł u mnie na stałe, bo jeszcze w tym roku do promocji ma dołączyć PS Vita 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Grę miesiąca z danego okresu, po upływie określonej ilości czasu zastępuje kolejna i nie można cofac się do poprzednich. Jeśli jednak teraz pobierzez sobie DS2 i usuniesz, to nawet gdy wyjdzie kolejnych 5 gier miesiaca, bedziesz mógł wrócic do tych, ktore objely okres twojego abonamentu. *** Ja albo już za stary albo zbyt wybredny jestem - cieszyłem się z Just Cause 2, a tu sztywno, drętwo i przytępawo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Bo PS+ jest przeznaczony właśnie dla takich użytkowników jak ty, co mają krótko konsole i mało ogranych gier. Ci co chcieli to dawno ograli RDR, Dead Space, Deus Ex i resztę wrzucanych tutaj gier AAA. Owszem znajdą się wyjątki że ktoś jakiegoś tytułu nie miał ogranego, ale nie myślcie że co miesiąc będziecie dostawać grę z najwyższej pułki, jak posiadacie już PS3 powiedzmy te 3 lata. A głównie takie osoby narzekają że Sony wrzuca starocie jako grę miesiąca. Sprzedaż RDR na PS3 wynosi około 5 milionów, a PS3 mamy na świecie 65 milionów. Zobacz ile osób może jeszcze zagrać. Ja się bardzo cieszę z RDR, bo tytuł ten wciąż wisiał w moich zaległościach. W podobnej do mojej sytuacji na pewno jest wiele osób. Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził - nigdy nie będzie tak, że dla każdego wszystkie gry będą nieograne. Na wrzucanie nowości nie ma co liczyc, bo Sony nie jest firmą charytatywną, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Ja albo już za stary albo zbyt wybredny jestem - cieszyłem się z Just Cause 2, a tu sztywno, drętwo i przytępawo. Nie martw sie.. ta gra jest po prostu "słaba". Nie rozumiem podjarki jaką sprawia ;d 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Jako suma składowych, to faktycznie jest cienka, ale eksploracja jest tak miodna, że przyćmiewa praktycznie wszystkie braki. Oczywiście nie każdemu to wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 No eksploracja to nie wszystko jednak ;p Ogólnie tak samo miałem z jedynką.. wielka podjara wśród znajomych, a ja "erm........" .. nie przemawia do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
SZ3RYF 11 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 na blogu EU informacja o kilku nastepnych tytulach... Posted on 16 August, 2012 at 11:12 am by Antares For september Brand new game : Double Dragon Neon Game new to PSN : Machinarium Posted on 16 August, 2012 at 11:14 am by Ross McGrath Give the man a cookie, he’s 100% right! kilka linijek nizej Posted on 16 August, 2012 at 11:18 am by Ross McGrathCurrently announced new games: Rock of Ages, Retro/Grade, Machinarium, Double Dragon Neon, Hell Yeah! (October’s Game of the Month), Knytt Underground, Big Sky Infinity And a couple that we haven’t announced yet. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 (edytowane) Dlaczego Plus ponownie dodał do swojej oferty Deus Ex'a? Myślałem że tej gry już nie ma w ofercie Plusa i nie będą się one powtarzać. Chyba że to jakieś przeoczenie Sony (w zakładce Plus'a tej gry nie ma ale już w Summer Sale i w All Game jest ze znaczkiem +). Edytowane 16 Sierpnia 2012 przez Kyo Cytuj Odnośnik do komentarza
butch.stein 251 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 fak je ! Machinarium <3 jaram się nieziemsko Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Ten Double Dragon mnie martwi bo trailery troche lipne. Oby to było chociaż troche grywalne.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dawid-kun 3 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Powiem wam, że ja z tego nowego PS+ bede bardzo zadowolony gdyż mam spore zaległości i odkąd pojawiła sie ta nowa oferta PS+ jeszcze żadnej z tej gry nie ograłem, a bo miałem poźniej kupić, a bo coś tam innego. Szkodą, że ominęły mnie tytuły takie jak Deus Ex w którego bym z zagrał czy Motorstrom Apocalipse . Jak wrócę do Polski biorę PS+ bez zastanowienia na rok Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 O Motorstorma nie masz się co martwić, bo on wraz z LBP2 i inFamous 2 jest w stałym pakiecie i przez rok każdy nowy kto wykupie subskrypcję to dostanie owe gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dawid-kun 3 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 O Motorstorma nie masz się co martwić, bo on wraz z LBP2 i inFamous 2 jest w stałym pakiecie i przez rok każdy nowy kto wykupie subskrypcję to dostanie owe gry. Miłe zaskoczenie nie wiedziałem o tym, czyli czeka mnie znacznie wiecej tytułów do ogrania niż myślałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Ja po dwóch miesiącach od wykupienia PS+ mam już ponad 20 tytułów na dysku za free. Inna sprawa to to, że Gracz będący na bieżąco raczej niewiele tu znajdzie nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Ja po dwóch miesiącach od wykupienia PS+ mam już ponad 20 tytułów na dysku za free. Inna sprawa to to, że Gracz będący na bieżąco raczej niewiele tu znajdzie nowego. Zgadzam się z górą ^, w(pipi)iacie mnie z takim płakaniem że stare typowe polactwo, ja już dzięki plusowi gram w parę gier które wróciły mi zakup plusa, zresztą jest to mój drugi roczny zakup i pierwszy to był dopiero porażka bo usługa dopiero weszła i dawali głupie gry z ps1. A teraz, full wypas jasne zdarzają się gry które miałem lub mam ale mnie to wali, bo większość nie ograłem i teraz nadrabiam. A Borderlands jest świetny nie grałem i raczej bym nie kupił bo nie wiedziałem wiele o tym tytule. Minus plusa to taki że teraz raczej nic nie kupię na PSS bo boję się że i tak to dostanę za free Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Deus Ex jeszcze wczoraj za darmo był i pewnie nadal jest tylko już nie w instant games. Też jestem swieżo po zaopatrzeniu sie w plusa i żadnej z dostępnych obecnie gier nie ograłem, a co lepsze Deus Ex i Borderlands były na szczycie mojej listy pt.: "pograłbym", także nie zastanawiałem się długo po zobaczeniu co obecnie oferuje plus :] Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 A ja wam powiem, że odkąd mam plusa czyli od czerwca, to tylko jedna gra z tych które się pojawiły, zagościła już na mojej konsoli czyli Borderlands, w którym zresztą wbiłem platynę jakiś rok temu, więc nie zamierzam do niej wracać. Reszta to dla mnie czyściutkie świeżaki, w które miałem kiedyś zagrać więc dla mnie jak na razie 95% trafień w target Cytuj Odnośnik do komentarza
Biały 55 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 (edytowane) Potwierdzam, Deus Ex`a można nadal pobrać za free, kupiłem dzisiaj PS Plusa i Deus jest do pobrania za darmo we "Wszystkich grach", trzeba ręcznie odszukać w liście gier po prostu. Edytowane 18 Sierpnia 2012 przez Biały Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 błąd systemu, czy celowy zabieg , mniejsza o to , ważne że można ściągnąć najlepszą grę jaka jest w plusie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dawid-kun 3 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Mam nadzieję, że ten "błąd" zatrzyma sie do jutra ew. do 21 sierpnia, gdyż dopiero wtedy bede mógł zajrzeć do PSS. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi