December 23, 20159 yr Wie ktoś dlaczego jak chce zakupić plusa na jeden miesiąc to musze mieć zarejestrowana karte?Wyzsze kwoty tego nie wymagają.Mam kase ze zdrapek na konce i jestem w tylku, idzie to jakos obejsc?
December 24, 20159 yr Wie ktoś dlaczego jak chce zakupić plusa na jeden miesiąc to musze mieć zarejestrowana karte?Wyzsze kwoty tego nie wymagają.Mam kase ze zdrapek na konce i jestem w tylku, idzie to jakos obejsc? tak, wpisać jakiekolwiek dane karty z czapy.
April 20, 20169 yr Witam. Czy ma ktoś z was plusową wersję Uncharted 3 na PS3 zainstalowaną? Prosiłbym by ktoś sprawdził czy w menu głównym gry też wam tak dysk zamula i ścina się muzyka. Pozdrawiam
May 31, 20169 yr Takie pytanie. Zaprzestałem kupowac Plusa a na dysku PS3 mam ściągnięta grę zaczasów abonamentu Duke Nukem 3D (i kilka innych) czy bez wykupionego abonamentu można jakoś w nie zagrać? Może jakieś tymczasowe kody do PS plus itp ? Da się to jakość obejśc ?
November 14, 20168 yr Ten Dirt 3 na PS3 to gola gra czy dodaja jakies dodatki do tego? Jesli tak to jak je pobrac?