Opublikowano 15 stycznia 201312 l Pobrałem z zakładki "Gry od zaraz". Edytowane 15 stycznia 201312 l przez Haro
Opublikowano 15 stycznia 201312 l Dziwne. Wez sporobuj usunac gre i pobrac raz jeszcze. Upewnij sie, ze pobierasz pelna wersje z PLUSA (nie trial). Ja nigdy takich klopotow nie mialem.
Opublikowano 15 stycznia 201312 l W razie czego zadzwoń do Centrum Obsługi Klienta, oni tam serio znają się na rzeczy. Problem materiału tracącego ważność to głównie chyba triali dotyczy. Tyle, że nie pamiętam AC w trialach (jedynie AA). Może faktycznie zadzwoń do nich. Numer: 0 801 230 000
Opublikowano 15 stycznia 201312 l Chyba będę musiał. Sprawa jest o tyle dziwna, że w momencie kiedy jestem połączony z siecią to problem nie występuje. Informacja o tym, że za moment wygaśnie lub o tym, że już wygasło wyświetla się w chwili, kiedy wcale z siecią nie jestem połączony. Dotyczy to nie tylko Arkham City, ale wszystkich gier ściągniętych z zakładki "Gry od zaraz".
Opublikowano 15 stycznia 201312 l Wygląda na to że w te gry możemy grać tylko gdy jesteśmy podłączeni do neta? To byłby niezły epic fail. Zaraz powinienem sprawdzić odłączając neta u siebie, tylko laska potrzebuje neta akurat teraz.
Opublikowano 15 stycznia 201312 l Można grać offline we wszystko z PS+. Odinstalować sklep i zainstalować od nowa. Taka pierdoła naprawde pomaga z różnymi problemami.
Opublikowano 15 stycznia 201312 l Nie masz co sprawdzać bo oczywiście, że tak nie jest i wszystkie gry działają bez konieczności wpisywania się do PSN.
Opublikowano 15 stycznia 201312 l Niby nie ma co sprawdzać, a mimo wszystko u mnie wygląda to właśnie tak, że bez połączenia robi się taki cyrk, więc WTF?
Opublikowano 15 stycznia 201312 l To zadzwoń do Sony,może tam cos pomogą. Mają na pewno większą wiedzę niż my biedne kĄsolomaniaki Edytowane 15 stycznia 201312 l przez Lionel
Opublikowano 15 stycznia 201312 l Próbowałeś pobrać jeszcze raz aktywacje ? Prawdopodobnie jakiś błąd przy ściąganiu.
Opublikowano 15 stycznia 201312 l Z tego co pamiętam to w przypadku Arkham City nie było żadnej aktywacji, tylko pełna wersja gry. Jutro będę musiał przedzwonić do Sony.
Opublikowano 16 stycznia 201312 l dobra ja dzisiaj sprawdze. moze nie trzeba byc zalogowanym do psn, ale musi byc polaczenie z internetem. nie chce w to uwierzyc zeby tak bylo. Edytowane 16 stycznia 201312 l przez grzybiarz
Opublikowano 16 stycznia 201312 l Nigdy nie trzeba było i teraz nic pod tym wzgędem się nie zmieniło. Nie trzeba być zalogowanym, podłączonym etc. Można spokojnie wyjąć kabel/odłączyć od WiFi i wszystko będzi działać normalnie ponieważ gry z PS+ mają swój osobny licznik dni ważności który jest zsynchronizowany z zegarem wewnętrznym konsoli (więc nawet zmiana daty nic nie da).
Opublikowano 16 stycznia 201312 l Wejdź na tego Batmana w XMB, daj trójkąt > informacje i zobacz do kiedy masz ważność; jak się skończyła i nadal masz plusa to idź do sklepu, albo listy pobierania, daj na batmana > pobierz i jak tylko zniknie activating z ekranu przerwi kółkiem. Wróc do Batmana i jeszcze raz informacje i teraz jaka jest data ważności? jeśli nic się nie zmieniło to do głowy przychodzi tylko trial :S EDIT: Jest jeszcze jedna prosta metoda do sprawdzenia czy to TRIAL, ikona od gry ma dodatkowy pasek jeśli TRIAL, nie da się nie zauważyć. EDIT2: Metoda z ściągaj > aktywowanie na ekranie > przerwij działa na bank, ja tak zawsze co roku przedłużam wszystkie zainstalowane gry bo coś same nie chcą tego robić.... Edytowane 16 stycznia 201312 l przez sakiu
Opublikowano 16 stycznia 201312 l Tak teraz kminię, i wydaje mi się, że Batmana kupiłem jeszcze na 30 dniowym darmowym Plusie. Później miałem chwilę przerwy od niego i niedawno zdecydowałem się zakupić na rok. Może dlatego takie jajca się dzieją? Na pewno sprawdzę wszystkie zaproponowane tu opcje i dam znać która zdała egzamin.
Opublikowano 16 stycznia 201312 l Być może, ale podczas abonamentu z Plusa gry aktywują się wszystkie z okresów kiedy Plusa mieliśmy. Nie wiem jak działały triale 30-dniowe (ale na logikę - na zasadach takich jak te z Welcome Back), natomiast np. mi z Welcome Back wszystkie gry chodzą normalnie (tam też był 30-dniowy trial za darmo). Serio, dzwoń do Sony, oni tam mają jakieś centrum dowodzenia PS3-jkami i mogą aktywować co trzeba
Opublikowano 16 stycznia 201312 l Przyjęli zgłoszenie, w ciągu 7 dni roboczych uzyskam pomoc, ale mam się kontaktować wcześniej. Sic!
Opublikowano 16 stycznia 201312 l Ciekawe czy to prawda, wszędzie w necie powielają się informacje na temat Lutego na PS+, oby się sprawdziło
Opublikowano 16 stycznia 201312 l Far Cry 2 to ten nudny sandbox,gdzie go nie ukończyłem bo był strasznie monotonny? Far Cry 3 to jest dopiero szpil
Opublikowano 16 stycznia 201312 l z tym wygaśnięciem batmana to coś a la bug, sam tak miałem raz wczoraj, ale problem sie nie powtarza, byłem podłaczony do pleja przez wi-fi, ale niezalogowany
Opublikowano 17 stycznia 201312 l z tym wygaśnięciem batmana to coś a la bug, sam tak miałem raz wczoraj, ale problem sie nie powtarza, byłem podłaczony do pleja przez wi-fi, ale niezalogowany Ja dokładnie tak samo. Jak tylko udzielą mi odpowiedzi z infolinii to napiszę tutaj rozwiązanie problemu.
Opublikowano 17 stycznia 201312 l Ale, że to EU PSS? byłoby pięknie, dzięki FC3 zastanawiam się własnie nad FC2 No i te oldschoole, mmm.
Opublikowano 17 stycznia 201312 l FC2 to straszna kiszka. Wiadomo, zależy kto co lubi, ale dla mnie była niesamowicie monotonna.