Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Legend of Zelda: Skyward Sword

Featured Replies

Opublikowano

Właśnie zakupiłem Skyward Sword na Allegro. Cena oczywiście 199 zeta. Mam pytanie: była kiedyś sprzedawana wersja ze złotym Wiilotem, więc ten egzemplarz który ja kupiłem z ostem na CD pochodzi z tego pakietu?

Były tańsze wersje ale z niemieckimi okładkami. Więc wolałem już dołożyć. I oczywiście to gra używana w stanie bdb+. 

• Odpowiedzi 482
  • Wyświetleń 108,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wolę takie "zacofanie" Nintendo, od dostawania gier w kawałkach z wyciętą zawartością, i online pass'em. Bo przynajmniej w przypadku tej firmy mam pewność, że wydając te 200 zł płacę za pełną zawarto

• Okej, pojawiły się recenzje wersji Switchowej. Są... całkiem zachęcające?   Dla jasności - ja uważam SS za wybitną grę, uwielbiałem konstrukcję i zagadki i dungeony (to są... najlepsze dunge

• No na pewno zwłaszcza pewnie przeszedłeś Corruption na GaCka no nie ;p Wii to nie tylko Nintendowskie pozycje : Silent Hill: Shattered Memories, Sin & Punishment 2, Monster Hunter Tri, No More Her

Opublikowano

Są trzy wersje tej gry. Ty masz limitkę z płytą CD. Kartonowe pudło ze złotym Wiilotem to kolekcjonerka (obecnie min. 500zł na eBay). No i była wersja zwykła z niebieską okładką (brzydką w ch.uj). Co ciekawe, ta zwykła wersja jest bardzo rzadka :)

Opublikowano

Widziałem tą ostatnią wersję tylko jakiś czas po premierze gry. Potem znikły i teraz to białe kruki na aukcjach. 

Opublikowano

Dokładnie. Ale powszechna wersja ze złotą okładką jest moim zdaniem najlepsza i najładniejsza. Bije z tej okładki magia Nintendo :) No i płytka CD jest, a to konkretny bonus. W wersji ze złotym Wiilotem okładka jest taka sama, ale płytka CD jest osobno w kartoniku. Co ciekawe, instrukcja też jest osobno jako gruba księga. Gruba bo wielojęzykowa. Aha, no i niestety okładka jest spaskudzona niemieckim USK.

Opublikowano

USK jak to USK, chyba na każdej kolekcjonerce nintendo jest. sam mam tę edycję ze złotym wiilotem i soundtrackiem, polecam mocno <3 ale nie wiedziałem, że już tak zawrotne ceny osiągnęła, sam kupiłem za 250 zł :obama: 

Opublikowano

199zł i to za używke? Masakra :D masz przecież na allegro po 150zł full ang. I to w łodzi :P

Edytowane przez Wesker

Opublikowano

I z książeczką i full anglik, oblukaj dokładnie bo widnieje jak byk. Zresztą jak już kupiłeś to chyba już nie ma to znaczenia.

Opublikowano

Wczoraj mi przyszła. Przynajmniej stan jak nowa. Odpale pewnie dopiero w weekend bo muszę jeszcze wypakowac Wii z szafy.

W grze jest jakiś błąd ze zrobieniem sejwa w pewnym momencie w określonej kolejności. Wiem, ze wcześniej można było pobrać specjalne pliki z WiiWare naprawiajace ten glitch. A jak to obejść bez tej łatki?

Opublikowano

Hmm. No to spróbuję w takim razie.

Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ta łatka do sejwa powinna być cały czas do pobrania w Wii Shop Channel ale nawet jak jej nie ma to bardzo trudno spowodować ten błąd uniemożliwiający przejście gry :)

Opublikowano

Wczoraj udało mi się odpalić. Klimacik bije z ekranu pełną para. Szkoda tylko, że na swoich 50" mam lekko ziarnisty obraz ale trochę pozmieniałem ustawienia i już jest w miarę znośnie. Może pomyślę o tym Wii2hdmi. 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ile mniej więcej godzin potrzeba do ukończenia gierki? Z tego co pamiętam to Twilight zajął mi ponad 50h. Tutaj jest krócej czy jeszcze dłużej? W TP dochodziło jeszcze granie w formie wilka co z pewnością przedłużyło grę. 

Opublikowano

Ile mniej więcej godzin potrzeba do ukończenia gierki? Z tego co pamiętam to Twilight zajął mi ponad 50h. Tutaj jest krócej czy jeszcze dłużej? W TP dochodziło jeszcze granie w formie wilka co z pewnością przedłużyło grę.

Polecam http://howlongtobeat.com

Opublikowano

Słyszałem o tej stronce kiedyś. Nie wiem tylko czy jest w miarę rzetelna. Tak czy siak dzięki za info. 

Opublikowano

Baza budowana jest przez użytkowników, na każdą grę masz rozpisane sporo statystyk. Wszystko co do tej pory sprawdzałem pokrywało się z moimi doświadczeniami.

Opublikowano

Czy to tylko moje takie wrażenie czy Skyward Sword jest trochę w cieniu w porównaniu do innych gier z serii.

Opublikowano

A o samym Breath of the Wild będą pisać że "bardzo dobra gra, ale słaba Zelda" :)

Opublikowano

Skyward Sword jest genialne. A teraz jest tania opcja, żeby się o tym przekonać