Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mortal Kombat 9

Featured Replies

Opublikowano

Kabal w końcu będzie w grze?

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 191,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Orzeszek87
    Gość Orzeszek87

dla MNIE POMYSŁ ZA(pipi)ISTY! czekam na Jasona z piątku 13-tego   edit: rozumiem że nie mozna miec własnego zdania skoro lecą mi minusiki :* edit 2: :*

• To nie graj ...

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Żeby była możliwość blokowania postaci przy fatalu (jak w Deception i Shaolin Monks), tak by się nie ruszał w trakcie wklepywania sekwencji.

Opublikowano

Ja od razu nastawiony jestem na gre jedna postacia, ktora zawsze gralem. Nie interesuje mnie ogrywanie wszystkich postaci (chyba ze bedzie konieczne do odblokowania jakichs dupereli w grze) i nie chce grac np. Sindel machajaca wlosami.

Mlodziez od razu rzuci sie na Kratosa, sporo osob na Scorpiona o Sub Zero. Nie wierze,by wszystkie postaci byly wybierane w zblizonym chociazby stopniu. Ale, pozyjemy, zobaczymy.

Opublikowano

Jeżeli zaopatrzę się w grę, to chyba prezentowany Noob Saibot będzie moim ulubieńcem. Posługiwanie się mrocznym cieniem jest w dechę :thumbsup:

Opublikowano

Szczerze mówiąc to do sprawdzenia Kratosa jakoś mnie nie ciągnie. To znaczy fajnie, że będzie na pewno obadam ale za bardzo stęskniłem się postaciami z MK a Kratosem niedawno grałem heh.

Po odpaleniu gry jak dzikus będę po 5 minut sprawdzał każdego ;p. Jestem ciekaw kogo, ile i za jaką cenę powrzucają w dlc.

Opublikowano

Już się nie mogę doczekać tworzenia własnych juggli i gwarantów, no coś pięknego!

Opublikowano

W krainie zwanej DLC.

Niekoniecznie, na tej liście jest 22 zawodników + 2 pod spodem newsa czyli razem 24. A w pełnej wersji ma być 26 tylko nie wiem czy + Kratos czy Kratos już wchodzi w liczbę 26. Tak czy siak zostaje miejsce jeszcze na dwóch lub jednego fightera. A przypominam newsa:

http://stacjakultura.pl/6,27,16992,Zawodnicy_w_grze_Mortal_Kombat,artykul.html

Czyli możliwe, że się załapie do podstawki ;].

Opublikowano

Niektóre akcje są bardzo fajne na tym filmiku, szczególnie tagowe :thumbsup: Jedynie co to X-ray Liu Kanga mógłby być lepszy, drugi cios powinien iść w klatę :whistling:

Opublikowano

Wspaniały dźwięk przy nawalaniu w Cyraxa ;)

Opublikowano

To szykuj się na wirtualne manto panie Blue hehe.

A tak serio to oby nie było żadnych problemów z grą w sieci. Oby wszystko elegancko chodziło co chyba w bijatyce jest dość trudne.

A jeszcze z innej beczki, jestem ciekaw jakie trofea powymyślają.

Opublikowano

achh przypominaja mi sie lata kiedy mortala dwojke przynioslem do domy bodajze na 14dyskietkach i mialem problemy zeby odpalic. trza bylo kombinowac coz z w dosie z pamiecia ale juz sam nie pamietam:) ale kiedy odpalilem ta gre...miod...pamietam wakacje w najwieksze upaly rypalo sie w mortala a wieczorem podchody czy inne (pipi). na drugi dzien plaza a wracajac z tramwaju partyjka mortala i ojciec wpieniajacy sie na zakup nowej klawiatury...mam nadzieje ze przy nowym MK wroci ten feeling;) swoja droga kiedy jest ta premiera bo jakos na poczatku maja odwiedza mnie przyjaciel z ktorym wlasnie namietnie katowalismy pierwsze MK!

Opublikowano

Skończyłem się bawić Mortalem na MK Trilogy (the best !).Potem jak nauczyłem się robić Juggle w Tekkenie to już poszło : Soule, DOA, VF 4 i Street alpha 3.No i o Mortalu zapomniałem.Teraz jaram się znowu.Myślicie że będzie dało się w to pograć skilowo w versusie ? I nie na zasadzie 3 mocarne gwaranty na krzyż, uppercut i jeden rzut ? Jak system będzie trzymał poziom przynajmniej SF4 to fajnie.

Opublikowano

achh przypominaja mi sie lata kiedy mortala dwojke przynioslem do domy bodajze na 14dyskietkach i mialem problemy zeby odpalic. trza bylo kombinowac coz z w dosie z pamiecia ale juz sam nie pamietam:) ale kiedy odpalilem ta gre...miod...pamietam wakacje w najwieksze upaly rypalo sie w mortala a wieczorem podchody czy inne (pipi). na drugi dzien plaza a wracajac z tramwaju partyjka mortala i ojciec wpieniajacy sie na zakup nowej klawiatury...mam nadzieje ze przy nowym MK wroci ten feeling;) swoja droga kiedy jest ta premiera bo jakos na poczatku maja odwiedza mnie przyjaciel z ktorym wlasnie namietnie katowalismy pierwsze MK!

19 kwietnia premiera.

Każdemu wracają wspomnienia hehe.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

W Ultimie też się pojawił - ta sama cena.

Ale z tego co pamiętam to jeszcze jedna EK miała być bodajże z arcade stickiem. Szczerze mówiąc spodziewałem się więcej fantów, że będą dorzucali choćby dlc z fatality itd. A tu tylko avatar do Xboxa i dodatkowy strój. A gdzie klasyczne postacie i fatale?

Opublikowano

A gdzie klasyczne postacie i fatale?

Na pewno będą w paczkach DLC za odpowiednią kwotę, w końcu na płycie DVD/BR jest tak mało miejsca, że pewnie biedaczki nie miały jak to upchać.

A kolekcjonerka taka sobie za tyle kasy mogli dać zdecydowanie więcej.

Opublikowano

Hehehe true, true w końcu BR to mały nośnik :whistling:

Ale zgadzam się za tą cenę mogli więcej dać/poupychać. Jak na razie pasuje i zostaje przy zwykłej edycji.

Opublikowano

zaje,bista? raczej tandetna

Opublikowano

Haha źródła przecieku w dzisiejszych czasach potrafią zaskakiwać. Poniżej raport (pdf) odmowy czy raczej zakazu MK w Australii, nic nie byłoby w tym interesującego gdyby nie fakt, że dostajemy potwierdzenie Kabala, Quan Chi, Shao Kahna i paru innych ciekawostek. Wygląda na to, że jednak Kabal będzie w podstawce:

http://www.kamidogu.com/images/mk9/acb_decision_report.pdf

Opublikowano

Troszkę informacji na temat nowego trybu rozgrywki - Challenge Tower: