Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mortal Kombat 9

Featured Replies

Opublikowano
Lista achievement'ów. Calak/platyna nie będzie łatwa.
  • Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 191,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Orzeszek87
    Gość Orzeszek87

dla MNIE POMYSŁ ZA(pipi)ISTY! czekam na Jasona z piątku 13-tego   edit: rozumiem że nie mozna miec własnego zdania skoro lecą mi minusiki :* edit 2: :*

• To nie graj ...

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Żeby była możliwość blokowania postaci przy fatalu (jak w Deception i Shaolin Monks), tak by się nie ruszał w trakcie wklepywania sekwencji.

Opublikowano

Wygrać 100 walk online dosyć ciężkie.diablo.gif

Mam nadzieję, że w ukrytych będzie kilka złotych, bo jedno złotko to trochę małoteehee.gif

Ciekawe czy Kratos na ps3 się liczy do tego złotego trophy.

Raczej łatwa jeżeli zamierzasz grać w multi. :) Najgłupsze trophy za 6 miechów.

Właśnie jak już miałbym grać w Mortal'a to tak w multi to nie za bardzowhistling.gif

Lista postaci

http://www.ps3site.pl/potwierdzona-lista-postaci-w-mortal-kombat/66787/

Edytowane przez KillMiki

Opublikowano

Lista postaci, genialna są wszyscy którzy powinni być, DLC zbędne :)

Pucharki hmmm chyba nie są wcale takie trudne.

Opublikowano

Nie mogę tylko nigdzie znaleźć źródła tej listy. I zastanawiam się czy autor newsa czasami nie oparł się na tym:

http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=es&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=es&tl=en&u=http%3A%2F%2Fnicarevolution.com%2F2011%2F03%2F11%2Fmortal-kombat-9lista-de-personajesspoiler%2F

Gdzie okno wyboru postaci jest sfałszowane. Są tam wsadzone foty z poprzednich części. O Kintaro czy Quan-Chi do tej pory nie było mowy.

Opublikowano
Wygrać 100 walk online dosyć ciężkie.Dołączona grafika

Parę ustawek i po kłopocie.

Opublikowano

To jest fałszywa lista. Na N4G ziomek wkleił jako newsa i wszyscy skopiowali nie sprawdzając :P

Opublikowano

Kintaro i Goro... Nie powinno być przypadkiem Motaro jeśli już ? Przecież Kintaro i Goro to prawie to samo.

Edytowane przez kufir

Opublikowano

Właśnie dziwne, że nie ma Motaro. Może nie pasował gameplayowo/zasłaniał za dużo planszy?

Opublikowano

To jest fałszywa lista. Na N4G ziomek wkleił jako newsa i wszyscy skopiowali nie sprawdzając :P

Cóż, nie ma to jak rzetelność dziennikarska. Przecież to był jakiś blog.

Kintaro i Goro... Nie powinno być przypadkiem Motaro jeśli już ? Przecież Kintaro i Goro to prawie to samo.

Kintaro i Goro to dwie różne postaci

Opublikowano

Good news z tym podkładaniem muzyki! Soundtrack z filmu oraz z MK1,MK2 i UMK3 :P się ogarnie :P JEST MOC!!

Opublikowano
  • Autor

Wygrać 100 walk online dosyć ciężkie.diablo.gif

Oby zaliczało wygrane podczas ucieczek, a nie tak jak w FIFIE...

Opublikowano

jezeli dla was wyzwaniem bedzie wygrac 100 walk online to ja nie wiem jak wy chcecie grac w tego mortala. Jesli byloby 100 pod rzad to zrozumialbym,ale to jest trofka ktora sama wpadnie podczas ciorania.

Opublikowano

Ciekawi mnie jedna sprawa - czy Goro będzie postacią celowo podpakowaną czy nie. Bossowie (Kintaro, Motaro, Molloch) zawsze byli zawodnikami specjalnie niezbalansowanymi z resztą. Z jednej strony tak by było dobrze, ale z drugiej nie... Jak sądzicie? Jak będzie tym razem?

Opublikowano

Celowo. Sheeva (o ile wystąpi) jeszcze przejdzie, ale uboga wersja hekatonchejra będzie zbyt duża, a co za tym zapewne idzie, mocna - wiecie, szlagi za 1/4 paska - na turniejach odgórie bilet na BANicję wyłapie, jak Jinpachi w Tekken.

Lista postaci, genialna są wszyscy którzy powinni być, DLC zbędne :)

(....)

Nie pisz, że nie tęsknisz za Hsu Hao, Kobrą, Mavado, Bo Rai Cho :whistling:xD

Jestem jak najbardziej na tak za DLC z postaciami, ale za jakiś czas i, powiedzmy, z 4ka zawodników.

To co wyprawia się przy M vs C3 jest daleko niesmaczne (jedno DLC, jedna postać, za kilkanaście zł).

Opublikowano

Ciekawi mnie jedna sprawa - czy Goro będzie postacią celowo podpakowaną czy nie. Bossowie (Kintaro, Motaro, Molloch) zawsze byli zawodnikami specjalnie niezbalansowanymi z resztą. Z jednej strony tak by było dobrze, ale z drugiej nie... Jak sądzicie? Jak będzie tym razem?

Powinni być wzmocnieni. Tzn dla mnie normalne jest by w tej serii subboss zabierał jednym szlagiem całkiem sporo energii(ale też bez przesady :) ). No chyba, że wzbogacą te postaci o większą ilość ciosów/kombinacji do wyegzekwowania. W MK jako postaci kierowanie przez gracza byli co by nie mówić "paściarskimi" postaciami (mało ciosów, wysokie recovery time po ciosach), w PvP łatwo można je było ograć (nie wiem jak w częściach trójwymiarowych tej serii bo olewałem crapy MK 3D)

Kurde, cieszę się jak głupi że po udanym come back SF-a w 3 wymiar, kolejną udaną, wracającą nawalanką jest MK. Na automatowych ich wersjach z lat 90-tych się wychowałem :) Demo mnie przekonało do zakupu, nie wiem czy na premierę ale na bank nowy mortal zagości w mojej biblioteczce gier !

ps. A gdzie za..bali, jedynie słuszne, kultowe, fatality Sub Zero ? Ja chcę urwać łeb ! Niech dorzucą do urywanej czachy kręgosłup i mi tam więcej już nie trzeba hehe DLC w postaci paczki nowych wykończeń ? Ja jestem "ZA" !

ps2. Kintaro to Goro po piercing'u i jak dla mnie, można go olać. Motaro zaś, to taki "mokry sen" Carycy Katarzyny... hehehe ;) Nie dość, że ma kopyta to jeszcze ogon i bajeranckie rogi :)

Edytowane przez Łebi

Opublikowano

ps. A gdzie za..bali, jedynie słuszne, kultowe, fatality Sub Zero ? Ja chcę urwać łeb ! Niech dorzucą do urywanej czachy kręgosłup i mi tam więcej już nie trzeba hehe DLC w postaci paczki nowych wykończeń ? Ja jestem "ZA" !

Będzie, widzialem na jakims nagraniu z targow

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Będzie, widzialem na jakims nagraniu z targow

Ufff... Moge teraz spać spokojnie ;)

Czy mi się wydaje czy ułatwili wykonywanie fatali względem MK (2d) ?? Pamiętam że w starych mortalach trzeba było idealnie odmierzać odległość od ofiarty a do tego mocno się śpieszyć z wykonaniem ciosu (choć tutaj wydłużenie czasu poczytuję za +). Po fatalu można było poznać salonowego wymiatacza hehe. Doskoczyć z 2-go końca ekranu i jedną serią płynnie wykonać, co bardziej wymagające, fatality (a czasu było tyle co na doskok i jednorazowe wklepanie kombinacji), byle chłystek nie potrafił hehe :D

Opublikowano

Kratos ma QTE? Coś mi tu nie gra.

Jak dla mnie zdecydowanie za dużo Kratos ma broni, znanych nam z GOW. Liczyłem bardziej na to iż Kratos będzie niszczyć swoich przeciwnikow samymi kończynmi. :)

Opublikowano

Kratos bez ostrzy Chaosu/Atheny to nie Kratos. :confused:

PS. Chociaż z drugiej strony to i patykiem każdemu by napie$%*^@ł.

Edytowane przez Mr. Blue

Opublikowano

Pewnie ten QTE nie pochodził z Mortala.

Opublikowano

a ja podejzewam ze mogli poprostu dac QTE podczas wykonywania fatala jako smaczek i ukłon w strone gow, żeby fatal kratosa czym sie wyróżniał bo w koncu jest bohaterem innej gry

a co do ataku broniami - pewnie bedzie mial jakies ciosy rękami (zwykłe) a specjalne bedą wykorzystywaly bronie

swoja droga jesli cios z pierwszego trailera z kratosem jest prawdziwy to bedzie miał on kopie "get over here" , a na tym nowym skasowanym filmiku widać wślizg bardzo podobny do wslizgu subzero, mam nadzieje ze dadzą mu też jakies nowe ciosy a nie tylko przeróbki innych

Opublikowano

Grali nim będa raczej tylko ludzie dla których "9" będzie pierwszym mortal kombat.