Opublikowano 30 kwietnia 201113 l Sorry źle odczytałem posta ... No Noob na srodku to max 26% z środka bez użycia paska ... Ale nadrabia świetnym zoningiem i niskim recovery na qcf+fk i teleportem który dobrze użyty jest chory
Opublikowano 30 kwietnia 201113 l Mam nadzieje że będzie chciało im się balansować te postaci, bo na pewno wyjdzie że jedna jest lepsza od innych Z najbardziej przepakowanych ciosów to najmocniejszy wydaje mi się tył-przód-kwadrat (niemam pewności co do kombinacji) Ermaca. Te łapanie które ma dobry dmg, zasięg na pół areny i łapie air.
Opublikowano 30 kwietnia 201113 l LIGA MK: http://gieroliga.pl/news/206/Mortal_Kombat_start_ligi_1v1_na_platformie_PS3 Zapisujcie się
Opublikowano 1 maja 201113 l Sorry źle odczytałem posta ... No Noob na srodku to max 26% z środka bez użycia paska ... Ale nadrabia świetnym zoningiem i niskim recovery na qcf+fk i teleportem który dobrze użyty jest chory Tak, tylko ze te akcje kroja milimetry paska. Noob ma jeszcze bardzo dobry anty air i nic poza tym. Disabler leci tak wolno, ze nie warto go uzywac. Ogolnie trzeba sie sporo nameczyc zeby cos ugrac, bo sam zoning wymaga sporego wyczucia i wiedzy na temat pozostalych postaci, zeby nie bylo niespodzianek. Poza tym jedyne co mozna wsadzic do kombo to slam, wiec tak jak pisales max 26%. Bez porownania do Ermaca.
Opublikowano 1 maja 201113 l Alternatywny Kratos to ten z zakończenia trzeciej części, wystarczy przejć nim Laddera. Cyber też raczej ma, bo głupio by to wyglądało że wszyscy mają a on nie ma. Sprawdzę popołudniu bo trofik za wszystkie stroje wpadł jakiś czas temu.
Opublikowano 1 maja 201113 l Z tego co wiem to Kratos na 100% ma, a Cyber nie Żeby postać dostała strój trzeba było dorwać nią specjalny gadżet tej postaci który materializuje się w kulce na przeciwko postaci w Nekropolis. Cyber od początku jak się go odblokowuje to już swoją kulke ma zapełnioną.
Opublikowano 1 maja 201113 l no ja musze napisac, ze im dluzej gram tym mniej sie jaram. tryb story jest fajny, ale z jednej strony to dobrze, a z drugiej wku.rwia mnie, ze gram kazdym po kolei. dostaje takiego cyraxa, nie znam nim zadnych ciosow i kombosow, walki przechodze metoda uppercut i noga z powietrza bo po co na dwie, trzy walki kombinowac. po drugie jestem za duzym cieniasem w ta gre i nonstop sie wku.rwiam ;p swietna gra, ale chyba wole ja wspominac niz znow grac.
Opublikowano 1 maja 201113 l No Mortal to jednak na dłuższą metę gra towarzyska do pogrania sobie ze znajomymi na imprezie, albo online. Bo nie wyobrażam sobie jak mogło by bawić cały czas przechodzenie Ladera w kółko i kółko. Tym bardziej że CPU na Expercie nie jest zbyt wymagające po ograniu się
Opublikowano 1 maja 201113 l Ja tak mam z Tower'em. O ile pierwszą połowę przeszedłem szybko, tak przez ostatnie kilka dni zrobiłem tyko 15 wyzwań ze względu na te zmiany fighterów co 5 walk :confused:
Opublikowano 1 maja 201113 l Zauważyłem, że pokonanie Shao Kahna w arcade jest łatwe poprzez używania w kółko pocisków z dużej odległości (lub innych zagrań na dystans w zależności od postaci np. rozdwajnie Nooba). Stoimy daleko od niego i w kółko naparzamy. Bywa, że stoi jak głupi w miejscu ciągle blokując, ale energia wówczas i tak mu spada. Czasami zacznie się śmiać to ujdzie mu więcej życia. Trzeba jednak uważać gdy rzuca włócznią (należy się błyskawicznie schylić), a gdy rzuca młotem, szybko skoczyć i dalej naparzać z pocisków. To działa przynajmniej na medium. Pokonałem go bez utraty życia prawie. Ale jak na expert, to nie wiem, bo jeszcze nie próbowałem.
Opublikowano 1 maja 201113 l narazie tylko raz z nim mialem FV (medium) prosta taktyka skaczac wokol i dwa razy kwardrat. tylko ze problem mam jak skacze do gory tym swoim ciosem, mozna to jakos zatrzymac? pare razy udalo mi sie go sciagnac z gory bez utraty zycia ale nie wiem jak to zrobilem (chyba trojkatem) pozatym jak na razie nie widze sie grajac na expercie:) palce caly czas za wolne.
Opublikowano 1 maja 201113 l Mortal Kombat 2011: Hackers Unlock Goro, Kintaro & Shao Khan http://www.gamemunition.com/news/mortal-kombat-2011-hackers-unlock-goro-kintaro-shao-khan/
Opublikowano 1 maja 201113 l 10 najgorszych postaci w MK. Ogólnie ze wszystkim się zgadzam nie licząc Raina. http://www.gametrailers.com/video/top-10-screwattack/713441
Opublikowano 1 maja 201113 l Że niby Quan Chi słaby? Heheheh ciekawe kto kleił tę listę bo to chyba jeden z lepiej podpakowanych charów w MK9. Nim chyba najłatwiej wbija się FV na czymkolwiek. Oprócz w/w mój drim tim to oczywiście Skorpion i Kitana.
Opublikowano 1 maja 201113 l Ciekawe tez czy obiektywnie rzecz biorac faktycznie Cyrax jest tak slaby jak na tej liscie, bo naprawde lubie nim grac, podoba mi sie jego styl gry (no i do tego wyglada jak rastuch z jamajki ).
Opublikowano 1 maja 201113 l Na ta chwile cyrax jest najlepszy gdyz posiada prostego infinita (siatka,teleport combo zakonczone siatka, teleport itd ).
Opublikowano 2 maja 201113 l A jeżeli chodzi o MK9 to każda jest dobra tylko trzeba umieć grać daną postacią Edytowane 2 maja 201113 l przez gandihigh
Opublikowano 2 maja 201113 l Fabrycznie R2. W sumie odpowiada mi to ustawinenie ale zastanaiwam się nad zakupem arcade sticka. Wiecie coś może na temat tego z zestawu Tekken 6? Jak się sprawuje i czy jest w pełni kompatybilny.
Opublikowano 2 maja 201113 l Pro gracze ponoc uwazaja ze arcade stick nie jest dobrym pomyslem, bo gra od samego poczatku byla tworzona z mysla o padzie, wiec taki typ kontrolera jest najlepszy.
Opublikowano 2 maja 201113 l pod czym macie ustawiony blok? staram się przyzwyczaić do ustawień defaultowych ale kusi mnie zmiana bloku pod L2
Opublikowano 2 maja 201113 l Jedno pytanie, jakie warunki trzeba spelnuc by walczyc z "klasyczna" Jade ? Trzy pozostale ukryte walki mam juz zaliczone, tylko tej jednej mi brakuje. Edytowane 2 maja 201113 l przez Freeze182