Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pieprzenie

Featured Replies

Opublikowano

Jak nie było tego przepisu, to też Ci to tak przeszkadzało?

Nie, bo nie mialem wtedy prawka i mialem inny punkt widzenia. Wlaczanie swiatej cal rok propsuje bardzo bo pudlo lepiej widac. Za to roz.walaja mnie te zje.bane swiatla dzienne tyou jakies kropki czy paski z przodu bo czesto i tak daja malo swiatla a sa tylko po to, zeby "fajnie" auto wygladalo.

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 359,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Będąc w Stuttgarcie miałem do wyboru jedno z dwóch: albo muzeum Porsche albo muzeum Mercedesa. Tzn. jak ktoś ma czas to może iść do obu, ja miałem co najwyżej 3h wolnego z dojazdem. Wybrałem więc bard

• waldusthecyc
    waldusthecyc

to jest (pipi)A NIEDOPUSZCZALNE co odwala to pyerdolone ASO tego s(pipi)iałego Opla.    Oddałem auto do serwisu. Dostałem auto zastępcze, Hyunadaia I30, nówka sztuka, 2k przebiegu, 100konna benzyna.

• Moto show Bielsko-Biała 2023 i kolejny wrak race zaliczony. Udało się dotrzeć do finału, niefortunnie w finale wypchali mnie do lasu i musiałem odrabiać. Wyścig zakończył się przedwcześnie po dachowan

Opublikowano

Wczoraj pojechałem na przegląd - na SKP, gdzie ostatnio byłem dwa lata temu. Pozmieniało się trochę, solidnie trzepali auto, sprawdzili wszystko poza kontrolą składu spalin (w sumie nie wiem czy gdziekolwiek to robią). No i płyn do spryskiwaczy dali gratis. Podobno w Kaźmierzu (pow. szamotulski) nawet umyją auto w cenie.

Oczywiście wynik celujący. 20-letnie auto popularnej marki Doninvest, które kupiłem za grosze.

Opublikowano

Robiłem przegląd w Niemczech, nie przepuścili mi Astry bo z tyłu klocek hamulcowy nie zawsze puszcza (problem każdej Astry chyba) oraz przez to, że nie mam wymaganej naklejki w kokpicie która informuje ile mogę max jeździć na moich zimówkach  :scratch_one-s_head: Nie wiem gdzie dostać naklejkę więc przyjanuszuje i przy remoncie hamulców wrzuce też opony letnie :sorcerer:

Opublikowano

Co do tych Mustangów, to modele za lat 80-95 to są jakieś białe kruki. Rzadko widać je w filmach, nie pojawiają się na aukcjach. Nie wiem, może w USA są bardziej powszechne, ale jakoś mało się o nich mówi.

Opublikowano

O polskich mówię, śledzę na Fejsie fanpejdże z różnyi fajnymi rarytasami motoryzacyjnymi i nic takiego się nie pojawia. Z resztą, jakieś takie mało charakterystyczne są Mustangi z tych lat.

Opublikowano
  • Autor
Opublikowano

Chyba nie umiem angielski bo doczytalem ze trucizna poszla systemem wentylacji do srodka...

Opublikowano

Beka, a dziś to Mikiciuk wrzucał na Insta i FB, Top Gear też.

Opublikowano

to jest wlasnie to, internet XXI wieku, zalany fake newsami

Opublikowano

A co jeśli to węgierska wersja jest fejkiem, a my o tym nie wiemy?

Opublikowano

Hmm w sumie widziałem takie naklejki "dziury po kulach" to można tego nie naprawić i efekt będzie ten sam. Tylko trzeba uszczelnić bo w zimie może być słabo.

Opublikowano

Cieple weekendy coraz blizej, mozna wyjechac za miasto

17498787_1344666565579352_56472616157091

17457417_1344667528912589_22603943126813

17523478_1344668028912539_48386922979341

a gdyby zima jednak wrocila to w gory alfa romeo nsx jak znalazł

17553927_1344669062245769_51233814161145

Opublikowano

To chyba replika, co? Bo jakaś taka krótka. Mój zabawkowy był dłuższy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nigdy nie kierowałem Maluchem, a bardzo bym chciał.