Janush 224 Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 (edytowane) Gość gra już w alfę. http://www.youtube.com/watch?v=frgWajE61Ac&feature=feedu Edytowane 20 Lipca 2011 przez terror Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Albo to alpha Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 z tego co pisze to alpha. Niby ma wrzucić więcej filmików więc trzeba śledzić Cytuj Odnośnik do komentarza
Aki PL 3 Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Troche zmartwila mnie animacja kosy... dluzsza niz w bc2 Cytuj Odnośnik do komentarza
rpgfan 4 Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Troche zmartwila mnie animacja kosy... dluzsza niz w bc2 Bardzo dobrze. BTW kosa 300pkt, frag 100pkt. Wyniki na poziomie 4tys pkt nie beda niczym nadzwyczajnym Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 (edytowane) 3 minuty gameplay'u http://www.youtube.com/watch?v=dsDi7Hesi38 http://www.youtube.com/watch?v=BgIaqfqGLMs btw: Jak zbierasz Dog taga, to masz dluzsza animacje Edytowane 20 Lipca 2011 przez walek Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Cudnie,jest kałąch a myślę ze animacja długa,ale tylko przy stealth i kradzieży dog taga,normalnie pewnie będzie szybciej.Super wyglądają zniszczenia po RPG. Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 (edytowane) Jak wy sie zaopatrujecie na prone (lezenie)? Mi sie to totalnie nie podoba na konsoli, przy 12vs12. http://www.youtube.com/watch?v=tX8ZarDzrZQ Kalach to wyglada niemalze identycznie jak ten z CS 1.6 Edytowane 20 Lipca 2011 przez walek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Na forum ea ludzie pisza ze dostali email o dostaniu sie do bety bf3(mowa o tej dla posiadaczy moh T1 edition) dostal ktos takiego mail'a? LINK Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 a co zlego jest w leżeniu? dla utrudnienia kamperom ma im sie swiecic luneta (odblask) podczas leżenia, zeby dalo sie ich jakos zauważyć Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Ten gameplay to z jakiej platformy ? Co do obrazków z posta wyżej to uważam, że jest bardzo dobrze. Jak dodadzą brakujące tekstury, oświetlenie i filtry, to w ruchu będzie ładnie się prezentować, lepiej niż BC2, co jest dobrą informacją imo. Kosa jako osobna broń, coś pieknego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Ten gameplay to z jakiej platformy ? Co do obrazków z posta wyżej to uważam, że jest bardzo dobrze. Jak dodadzą brakujące tekstury, oświetlenie i filtry, to w ruchu będzie ładnie się prezentować, lepiej niż BC2, co jest dobrą informacją imo. Kosa jako osobna broń, coś pieknego. pc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Nie spodziewałem się, że zobaczymy tak szybko jakiś gameplay. Mimo, że jest to z PC i tak ten obrazek tutaj pasuje: Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 (edytowane) Battlefield 3 Montage Edytowane 20 Lipca 2011 przez terror Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 (edytowane) Jak jarali się wersją PC tak nadal się jarają. Chyba nigdy tego nie zrozumiem sorka Choć widzę,że gameplay jakoś znacznie nie odbiega od Bad Company 2 Edytowane 20 Lipca 2011 przez MYSZa7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Mi leżenia właśnie w BC2 brakowało (choc się przyzwyczaiłem do jego braku). Jeśli patent z odblaskiem lunety się sprawdzi to myślę, że balans powinien być zachowany. Bardziej mnie zastanawia jak na konsolach będzie sprawdzać się latanie myśliwcami? Jeśli mapy będą mniejsze niż na piecach to dupa... Chyba że dadzą, jedną czy dwie, wielkością dorównującą (minimum) tej z wiatrakami z dotatku do bc2. Marzą mi się mapy niczym z call of duty 1 i dodatku do niej (UO), gdzie np: pokuszono się o odwzorowanie bitwy pod Kurskiem. Kilkanaście czołgów na mapie, do tego kilka samobieżnych hałbic, kilka ciężarówek z piechotą a na obrzeżach mapy przeciskające się jeep'y Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Mi leżenia właśnie w BC2 brakowało (choc się przyzwyczaiłem do jego braku). Jeśli patent z odblaskiem lunety się sprawdzi to myślę, że balans powinien być zachowany. Bardziej mnie zastanawia jak na konsolach będzie sprawdzać się latanie myśliwcami? Jeśli mapy będą mniejsze niż na piecach to dupa.. Bylo juz o tym wczesniej mowione. Przestrzen powietrzna bedzie taka jak na PC (mysliwce tylko w trybie CQ), potna teren dla piechoty, dostosowujac go do 24 graczy. Ja na szczescie gram tylko na rushu oraz CQ z naciskiem na infantry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 832 Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Trochę snajperki w MP http://www.youtube.com/watch?v=0MgQMoPwGwM&feature=channel_video_title Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 cholera niby fajnie ze jest dragunov ale kiepsko ze tak slabo zabija i strzela serią, wole snajperki-armaty jak M95 jak to jest z tym nożem? trzeba go wyjąć, tak jak by przełaczając na osobną bron - nóż, czy nadal mozna trzymajac karabin jednym przyciskiem zasadzić kose ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Chyba nóż będzie działał tak samo jak w bc2,w kwestii wyciągania oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 mogli by zrobic tak ze jak sie nacisnie i przytrzyma R2 to postac wyciaga nóż i biega z nim dopóki sie trzyma guzik, podczas tego biega nieco szybciej a w razie ataku atakuje szybciej niż ktoś kto normalnie uzywa noża, puszczenie guzika oznacza atak oczywiscie jednoczesnie można by normalnie tylko tapnąć R2 i wtedy było by tak samo jak w bc2 taki wybor moglby byc ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Ale w singlu gdy była prezentacja na ps3 koleś chyba normalnie wyciągnął nóż,ale nie jestem pewny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Będziemy mogli mieć do wyboru system z BC2, albo wyciągany nóż, trzymany w ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza
BoroBoro 161 Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 7 min w HD ! polecam miazga ! http://www.youtube.com/user/UsamaFTW#p/a/u/0/SDcbaR1THPQ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Aki PL 3 Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Gdzies w sieci czytalem ze noz moze byc oddzielna bronia ktora jest po prostu wyciagnieta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi