Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield 3 - single player i ogółem

Featured Replies

Opublikowano

Co do filmiku z Operation Metro to zastanawiam się czy będzie można ustawić w jakim języku będzie mówić ekipa RU.

@Kre3k

Na PS3 raczej na pewno będzie wybór ale mam nadzieję że nie będzą robić jaj i dadzą wybór jeżyka w wersji na X0 (nadal pamiętam co zrobili z Crysis'em ;) )

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 429 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tylko 1000 kodów do bety Battlefield 3, kto pierwszy ten lepszy!   www.Battlefield3.com/codes-betamulti

• Duh, czytam i czytam ostatnie newsy i komentarze i aż się we mnie gotuje. Uprzedzając - będzie sporo o MW3 i BF3, ale nie piszę na celu wywołania wojenki, a jedynie wyrażenia swoich wątpliwości i wyla

• Jet gameplay!!! http://www.youtube.com/watch?v=lwelgp61dcE   Gratulacje dla minusujacych za mega spiete poslady i 0 poczucia humoru

Opublikowano

10 min z Saine cos tam na Ps3. Ale co najwazniejsze, w 6:32 jest animacja kosy dla lezacego! Bosko... juz kocham ta gre. :)

Ps.Gdzie jest opcja spojler?

Opublikowano

co do tego filmiku z metra (multi) powyzej - zobaczcie ze w niektorych miejscach sa beznadziejne tekstury, np na poczatku autobus, zaraz po wejsciu do metra po prawej stronie na scianie plakat z komórką to same pixele, worki z piaskiem przy fladze praktycznie nie mają tekstur tylko niby cienie, a w okolocy 3:34 nawet broń przyłożona do oka ma jakies rozmazy, to nawet w bacie takich rzeczy nie widziałem (chyba że sie oglądało coś z daleka przez lunete snajperki)

hmmmm

Filmik jest z X360. Możliwe, że tekstury nie są zainstalowane albo nie zmieniło się nic od bety czyli wersja X360 to najsłabsze ogniowo albo tekstury HD dotyczą podłoża i "ścian" albo (:D) tylko broni, postaci i pojazdów. Gdybać można cały dzień ;)

Opublikowano

chyba dosłownie "bez zainstalowanych textur" a nie tylko bez textur HD xD i chyba też bez zainstalowanych modeli postaci :D kurde jak to wygląda, jak BF2 :D

na szczescie na ps3 wszystko wyglada jak trzeba :D

Opublikowano

Na pierwszy rzut oka nie widać różnic ale obczajcie sobie np plecak w 0:06 i później w 1:06. Albo lepiej. Koło od tego APC po prawej. Jednak różnica jest spora (koło z kwadratowego robi się okrągłe :D)

Opublikowano

na tym filmiku co walek dal widać pod koniec ze gosc dostaje 3 range i juz wtedy odblokowuje nowe ubranie - leśne camo , myslalem ze o wiele wolniej bedą sie odblokowywać stroje

Opublikowano

http://www.gamezone....-graphics-to-pc

Mniej ruchome porównanie. Największa różnica jest na broni i braku drabinki :D. Widać, że brak tekstur HD wygląda gorzej niż beta, więc w ostatecznej wersji nie liczyłbym na jakiś drastyczny skok jakości - raczej kosmetyczną, aczkolwiek zauważalną poprawę.

Z wypowiedzi w sieci wynika, że kampania jest na ~7h. Największy plus to grafa i filmowe zagrywki, największe minusy to tragiczne AI i liczne QTE.

EDIT: Coś dla kolegi walek

ibakf8YfbP3KE.gif

Edytowane przez S!N

Opublikowano

Więc kampania typowa jak na dzisiejsze czasy. Osobiście uważam, że pierwszy basejump w multi zje emocjami wszystkie skrypty z singla...

Opublikowano

Ktoś pytał o limitki na gram.pl poproszono o wpłaty za grę i potwierdzenia do poniedziałku jak nie to będą zamówienia anulowane więc w ty jeszcze można upatrywać nadziei ;)

Na twiterze kampanie ktoś ocenił na 9,5/10 i tego się trzymam nie jakiś pismaków. Opinia graczy jest więcej warta ;)

Edytowane przez marekjw2523

Opublikowano

[media='']

[/media]

[media='']

[/media]
Opublikowano
s85Yy.jpg
Opublikowano

Nie dość, że wysłali mu w piątek, dostał w niedziele to jeszcze całe pudło, a nie jedną kopię... Mogę zostać twoim najlepszym przyjacielem?

Opublikowano

Chciałbym, żeby to było moje... :nyam2:

Opublikowano

Kumpel z listy z Slowenii juz pyka.

Pisze ze jest ogien porownywal z kumplem na mocnym PC i jest to jakosc przynajmniej medium :blum2: według niego.

Pytam szczególowo o textury: on na to ze czesto jest to poziom Killzona 3 czyli wedlug mnie bajka..

Opublikowano

Skąd to sprowadzałeś ? olej ich daj adres i jedziemy do ciebie po grę ;) I jeszcze dziś gramy :)

Opublikowano

Skąd to sprowadzałeś ? olej ich daj adres i jedziemy do ciebie po grę ;) I jeszcze dziś gramy :)

to nie polskie wydanie ;(

na przodzie brak znaczku PL DUBBING

Opublikowano

Może nie pisać PL, ale nasz język pewnie na płytce jest.

Opublikowano

Jesli obrazek nie klamie, to wspolczucuje posiadaczom X360 :)

bf3360.jpg

bf3ps3.jpg

Opublikowano

Smierdzi dla mnie troszke fejkiem,textury z wersji niby z zainstalowanej wygladaja jak by byly nie zainstalowane,a i nie sadze by byla taka roznica w cieniowaniu,to ze oswietlenie na xie jest gorsze to juz wiadomo bylo od czasow bety..

Opublikowano

Jesli obrazek nie klamie, to wspolczucuje posiadaczom X360 :)

bf3360.jpg

bf3ps3.jpg

Na tym filmiku tekstury wyglądają o wiele lepiej niż te z pierwszego zdjęcia. Jakiś fejk to jest.

Opublikowano

ale czego walek współczujesz ? Żebyś nie pisał ze jestem fanboyem bo jak paru z Was wie od dnia premiery europejskiej posiadam ps3 ( to już trzecia moja) i z tego co pamiętam to zazwyczaj multiplatformy wyglądały ciut lepiej na x360 taka niestety jest prawda.Nie ma co współczuć itd bo napewno posiadacze ps3 czy x360 będą się świetnie bawić w multi.Grałem na ps3 w parę gier :) korzystałem z usługi psn i jedynie czego można współczuć to właśnie ludziom którzy korzystają z całej infrastruktury Sony ale to oczywiście rozmowa nie na miejscu oby do wtorku :)

Edytowane przez tomci23