Skocz do zawartości

Battlefield 3

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Wyświetleń 263,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Uwaga! W becie można latać myśliwcem na operation metro!  

• Czekaj, bo nie bardzo rozumiem. Na kĄsoli w ciągu ułamka sekundy mierzysz kolesiowi w głowę? Aha. Tak. Pewnie jeszcze grasz na padzie stopami? XD   DMG jest okej, kod sieciowy jest z(pipi)any. Jak

• bonus:

Opublikowano

ROTFL

Trzeba było powiedzieć od razu że grasz na tej smiesznej wersji. Pogadaj z Kruholem, on ma taką samą.

Opublikowano

No ale masz RUską wersję, więc o czym w ogóle dyskusja? ;)

Opublikowano

Cześć cwaniaczki :sleep: Z uwagi, że ostatnimi laty grałem raczej na PS3 mam pytanko odnoście wersji BF3 na PC.

Czy przy zakupie używanej gry da się kupić sam cd key? Chcę grać online. Wiadomo na PS3 sam online pass a jak to wygląda na PC?

Senkju za odpowiedź.

Opublikowano

Nie da się kupić używanego BF3. Musisz kupić konto na origin, które ma przypisaną do niego grę.

Opublikowano

No to wychodzi na to, że na PC zarżnęli rynek używanych gier. Pięknie.

Niestety na Origin gra ma cenę jak na premierę. Poza tym ściągać 12 Gb mi się nie uśmiecha.

Dzięki za oświecenie.

Edytowane przez da$io

Opublikowano

Możesz kupić grę normalnie w pudełku, w sklepie który Ci odpowiada za niższą cenę. Ale kod z pudełka rejestrujesz w origin.

Opublikowano

Też się cieszę. I w przeciwieństwie do Ciebie ja nie mówię tego sarkastycznie :)

Opublikowano

Też się cieszę. I w przeciwieństwie do Ciebie ja nie mówię tego sarkastycznie :)

Głupi? Co jest złego w używkach?

Opublikowano

Też się zastanawiam. Co jest w tym złego? Złe jest zamachiwanie się ze wszystkich stron na nasze pieniądze.

Tak więc wychodzi na to, że niektóre gry na PC są jednorazowe.

Opublikowano

Nie wiem czy wiecie, ale wlasnie jest weekend z podwojnym expem.

Edytowane przez Qvstra

Opublikowano

Nie wiem czy wiecie, ale wlasnie jest weekend z podwojnym expem.

To nie MMO, żeby takie eventy robić ;]

Opublikowano

Czy panowie ten laptop udzwignie BF3 na srednich detalach, tak aby gra chulala w 30-40 fps przy grafice ustawionej na medium? Dzieki za odzew, pozdrawiam :)

Opublikowano

Czy panowie ten laptop udzwignie BF3 na srednich detalach, tak aby gra chulala w 30-40 fps przy grafice ustawionej na medium? Dzieki za odzew, pozdrawiam :)

Tam masz tylko zintegrowaną kartę graficzną więc na pewno nie.

Opublikowano

No ku.rwa xD czyli nawet nie dwa tygodnie od premiery.

Nie opłaca się tego brać w takim razie, dogtagi mi koło dupska latają. To juz lepiej chyba będzie oddzielnie kupować, mniej zaboli po kieszeni.

Opublikowano

Hehe, najbardziej mnie rozwala vip miejsce w kolejce [ciekawe czy jest to vip miejsce przed vipem z serwera, czy za nim?] oraz opcja z dodatkowymi 'skórkami' do emblematu [skoro można sobie zaimportować JAKIKOLWIEK obrazek używając BB :D ].

Zobaczymy po ile będzie to stało w polszy, a po ile będą dodatki. Jak się będzie kalkulować, to sobie sprawię.

Aha, filmik od Edzia jest mistrzowski.