Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Batman Arkham City

Featured Replies

Opublikowano

Two-face kozacki, jedna z moich ulubionych postaci z Batmana :D Tylko drażni mnie, że ta jego druga połówka jest aż tak różowa, powinni to stonować jakoś

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 170,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam na to wyje.bane bo gra ląduje u mnie w premiere

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Sprzedałbym duszę diabłu żeby mogli zrobić grę o Spawnie

• A ja mam w du*ie okładkę, gry nie będę obijał w antyramę i wieszał na ścianie, tylko będzie stała na półce obok innych tytułów. To raczej gra jest najważniejsza i zapowiada się za(pipi)iście, grę kupi

Opublikowano

The Joker's Asylum: Two Face

The Long Halloween

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

Edycja kolekcjonerska w pełnej krasie:

BACCE_PS3_Render_F3_SM-227.jpg

• Figurka Batmana przygotowana przez firmę Kotobukiya,
  • Art book,
  • Wcześniejszy dostęp do mapy "Iceberg Lounge” oraz kostiumu "The Dark Knight Returns”,
  • Album muzyczny "Batman: Arkham City” w wersji cyfrowej,
  • Animowany film "Batman: Gotham Knight”

Arkhaminfo.com

Opublikowano

Jak dla mnie super. Tylko mam pytanie ile stron będzie miał artbook i jaka cena zestawu?

Opublikowano

99$ w sklepach internetowych. Fajnie to wygląda i figurka prezentuje się fachowo, chociaż opcjonalny Joker też by się przydał.

Opublikowano

No, cena rozsądna, poczekam aż będzie na Ultimie to zamówię w pre-orderze cokolwiek chyba pierwszy raz w życiu :D Ja też z chęcią przywitałbym Jokera, chociaż jakiś plakat, bo osobiście dużo bardziej lubię klauna od Mrocznego Rycerza i dla mnie najlepsze momenty w Batmanach to właśnie momenty z Jokerem, lub ewentualnie Pingwinem. I jeszcze te soundtracki :wub:

Opublikowano

Zajebiste to, pokazali nawet Salomona Grundy. ;] Fajny jest ten nowy bajer z używaniem elementów otoczenia do walki, jak siatka pod napięciem, czy murek o który można uderzać głową przeciwnika. Z każdym trailerem coraz bardziej się przekonuje, że to będzie najlepsza gra tego roku.

Opublikowano

Jaram się kosmicznie! GOTY z miejsca :D Uncharted i Gearsy się chowają przy czymś takim

Opublikowano

Pozwólcie że wkleję link do petycji.

Walczą o polskie napisy w grze.

http://www.petycje.pl/7588

Przyłączymy się ??

A ja wczoraj zastanawiałem się czy by nie użyć kodu z muve.pl na Rage a Batmana kupić na święta. :wacko:

Ale to było wczoraj :P

Ta gra będzie GOTY,tylko nowe GTA/RDR mogą jej zagrozić

Opublikowano

batman_510_1311291358.jpg

Talia al Ghul :thumbsup:

Opublikowano

Z tych najbardziej znanych postaci, to chyba będą już wszyscy w tej części. Do ewentualnej 3 części nie wiem kogo mogą dać, może Husha.

Opublikowano

Zaje.bista, bo szczegółowa.

Niestety ale jednak odpuszczam sobie kolekcjonerkę. Biorę zwykłą wersję, ale nie powiem, figurka zacna.

Edit: To co mnie zaciekawiło to pad na X360 Arkham City. Ciekawę czy będzie odpowiednik DS3 :)

Edytowane przez Voytec

Opublikowano

530x650_23143.jpg

Na razie w formie ekskluzywnego DLC jak kupi się w sklepie Shopto, ale napewno pojawi się potem do ściągnięcia z PSN.

Bardzo fajne wdzianko. Cholera, Rocksteady rozpieszcza fanów Gacka, bo ta gra będzie niesamowicie wypełniona smaczkami. Nie powiem, zależy mi już na tym stroju bo w tym klasycznym pośmigać to będzie przyjemność ;)

Opublikowano

Taśma z rozmową Jokera z Hugo Strange.

http://gotgame.com/2011/07/27/exclusive-arkham-city-joker-tape-revealed/

A tutaj Hugo Strange'a z Pingwinem

http://www.youtube.com/watch?v=slvjm9iSfIQ&feature=player_embedded

Penguin: Strange, don’t think you’ve beaten me.

Strange: I just thought we could both benefit from a little talk, Mr. Cobblepot.

Penguin: Don’t try that psycho mumbo-jumbo with me, Strange. I’m not like the other crazies.

Strange: Of course not. After all, considering the… challenges you’ve faced.

Penguin:Challenges!? What freakin’ Challenges!? You’re not better than me. No one is. I own this place.

Strange: Well, to be clear, I allow you certain freedoms but, let’s continue. Why do you feel the need to own anything? I believe it is a mechanism to compensate for some childhood inadiquacy. You were friends with the Waynes, correct?

Penguin:I was. Til someone did the world a favor and blew the brains out of little Wayne’s self-rightious parents. I was laughing for weeks. It still brings a smile to my face.

Strange: And you think that’s ok?

Penguin:Ok? No I don’t think it’s ok… I think it’s bloody Hysterical! Hahahaha! That family destroyed mine. What happened to them, well, it couldn’t have happened to nicer people.

Strange: Take a seat Mr. Cobblepot.

Penguin: Wait now, Strange.

Strange: I wanted to talk about your apparent hatred of the Waynes. Your outburst last time was most interesting.

Penguin: It’s simple really, I don’t like the sneaky little bastards. Lookin all high and mighty cause someone killed mummy and daddy.

Strange: Most people look upon him with sympathy.

Penguin: No they don’t, they’re jealous. Jealous of his money, his cars, his women. He lost me sympathy when he vanished from the city. I can’t tell you how much I hope he’s visiting his dear mum and dad.

Strange: Where do you suppose he went?

Penguin: How’m I supposed to know?

Strange: Let us move on, then.

Penguin: No. It’s time that you do something for me.

Strange: And what is that?

Penguin: Here’s a list.

Opublikowano

A ten podobno ciuch w formie DLC dla Gamespotu

kolhm.png

Opublikowano

Niezle, Batman Beyond. Ta slaba jakosc obu tych kostiumow, nasuwa mi mysl o fotomontazu, takze poczekajmy na oficjalne zapowiedzi.

Opublikowano

Jest nawet na stronie gamespotu

batman-arkham-city-deal-of-the-day-uk.jpg

Bane ma być sprzymierzeńcem Nietoperza.

http://www.arkhaminfo.com/magazyn-edge-zdradza-informacje-zwiazane-z-rola-banea-w-grze-batman-arkham-city/

I jeszcze trochę nowych informacji

http://www.arkhaminfo.com/nowe-informacje-dotyczace-gry-w-magazynie-edge/#more-5258

Opublikowano

Ta zieleń na pudełkach od klocka, tragicznie się komponuje .

Opublikowano

Kilka nowych screenów, w tym nowa zabawka w akcji

arkham_city_4.jpg.jpg

arkham_city_3.jpg.jpg

arkham_city_2.jpg.jpg

arkham_city_1.jpg.jpg

arkham_city_5.jpg.jpg?slideshow=true

Jakiś sklep ujawnił też bonusowe ciuchy

q8Mi8.jpg