JuanMag 159 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Wiadomo cos o ktorej dzisiaj ma byc ten update ? Cytuj Odnośnik do komentarza
CSNier 1 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 (edytowane) cyt. Jak ja mam z dupy łacze aka niecale 1mb i 100up i moge normalnie pograc, to jakie łacza wy musicie miec, myslalem ze gorszego internetu poza mna i bieniem chyba nikt na forumie nie ma, a tu widze, ze jednak sie myle Oprócz jakości samego łącza (capture bufora z modemu) jakość serwera DHCP decyduje takze o atrakcyjności połaczenia. Na moim routerze nieraz kontrolka IP mruga wieczorem. Rano jej sie to raczej nie zdarza. Edytowane 24 Września 2010 przez CSNier Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Wiadomo cos o ktorej dzisiaj ma byc ten update ? Co to za update?oraz coś już chyba właśnie w danym momencie dzieje nie można załadować playlisty:/ Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Wiadomo cos o ktorej dzisiaj ma byc ten update ? Update ma być na początku października, dzisiaj w nocy/jutro rano MLG wypuszcza swoje zasady. Reach to nie Halo, za mało w nim tego, z czego słynie seria, a za dużo kampy i randoma. Call of Duty: Future Warfare Evolved - tak powinna nazywać się ta gr. Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 No tak dodaj do z(pipi).nego bloom extra lag plus duża mapa i mamy gorsze jaja niż w MW2 Cytuj Odnośnik do komentarza
TroniC 12 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Czasami trafia się na gości, którzy 3 strzałami zabijają z DMRa a inni po 4s z Assault Rifle podczas, gdy ja ładuję do nich cały magazynek i nic. Myślałem że tylko ja tak mam... Pocieszyłeś mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Raz 19 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Mam tu coś dla panów z czołówki, a jak chcecie film, to znajduje się w moim file share. Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Czasami trafia się na gości, którzy 3 strzałami zabijają z DMRa a inni po 4s z Assault Rifle podczas, gdy ja ładuję do nich cały magazynek i nic. Myślałem że tylko ja tak mam... Pocieszyłeś mnie... Człooooowieku, to że jak ściągniesz gościowi tarczę DMR'em i nie da sie go dobić 5cioma headshotami to standard (a głowa lata mu od uderzeń nieźle - hitscan my ass), ale dzisiał miałem akcję, która przebiła wszystko - 3 strzały z shotguna z odległości nieświeżego oddechu, a koleś mnie zrobił krótkim burstem a AR'ki (dla chętnych mogę sporządzić klip). Aha, to że odmierzając strzały przegrywa się z gościem, który spamuje DMR to też raczej norma. Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 (edytowane) Czasami trafia się na gości, którzy 3 strzałami zabijają z DMRa a inni po 4s z Assault Rifle podczas, gdy ja ładuję do nich cały magazynek i nic. Myślałem że tylko ja tak mam... Pocieszyłeś mnie... Człooooowieku, to że jak ściągniesz gościowi tarczę DMR'em i nie da sie go dobić 5cioma headshotami to standard (a głowa lata mu od uderzeń nieźle - hitscan my ass), ale dzisiał miałem akcję, która przebiła wszystko - 3 strzały z shotguna z odległości nieświeżego oddechu, a koleś mnie zrobił krótkim burstem a AR'ki (dla chętnych mogę sporządzić klip). Aha, to że odmierzając strzały przegrywa się z gościem, który spamuje DMR to też raczej norma. Ja to nie wiem, ja nie mam takich akcji...Czasem zdarzy się, że trzeba kolesia poprawić raz/dwa razy więcej jak się zbyt szybko strzela, ale takich akcji ja Ty to ja nie miewam. Co do kampy to się zgodzę, że jest tu tego dużo więcej niż w poprzednich częściach, w głównej mierze poprzez konstrukcje map.Takie czasy. Edytowane 24 Września 2010 przez 44bronx Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 mozesz zrobić tego klipa bo nie wierzę w takie cuda. Ja podobnych akcji nie miałem o_O Cytuj Odnośnik do komentarza
TroniC 12 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 E tam - wczoraj (czy przedwczoraj) gość bez tarczy dostał dwie mele w plecy, odwrócił się i krótka z AR na mnie wystarczyła... Klipu nie mam, ale Pcheła świadkiem... Jak by nie krzyknął do heda "CO TO BYLO!?" to bym pomyślał że miałem zwidy... Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 mozesz zrobić tego klipa bo nie wierzę w takie cuda. Ja podobnych akcji nie miałem o_O Się zrobi. Dostaniesz też do tego bonus w postaci kolesia z teleportującym się melee i jeśli Raz zrobi swojego to zobaczycie jak pros MLG wkleja mu dwa melee wysłane pocztą lotniczą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Zdarzaja sie jak jest jakis packetloss czy cos. Ja z DMRa mid range goscia (5ka) w 2s raz zabilem lol. Zdarzylo mi sie przegrac z gosciem mid range co zaczal walic we mnie z AR a ja z DMR (wszystko weszlo) - skonczylo sie, ze zdjelem mu tylko tarcze. AR jest slabeeee! ;D Rowniez zdazaly sie melee odpalane w tym samem momencie na prostej, ktore konczyly sie, ze ty niedosiegasz a przeciwnik tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 (edytowane) no nie wiem ale z tego to nie tylko już radomowe MW2 lecz nawet same Gearsy...Gdzieś co 3ci koleś biegnie wali albo dwa łokcie albo strzela raz i łokieć WTF?????????Jeszcze trochę a bijatyka z tego wyjdzie Moder Halo: Gears of Tekken?? Edytowane 24 Września 2010 przez Salwador Cytuj Odnośnik do komentarza
Kerlo 2 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 http://www.youtube.com/watch?v=dLfO0eZzH9I&feature=player_embedded Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 http://www.youtube.com/watch?v=dLfO0eZzH9I&feature=player_embedded Auto-snajpa, która celuje sama za Ciebie i kampienie w jednym miejscu - żałosne. Od razu widać, że to Halo to nie jest Halo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 kolesie mieli pechowego respa..Tak po śmierci pojawić się w gromadce mając snajpera za plecami? Czemu nie odrazu na środku mapy Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Nowe zmianki (BWU): So you?re not left in the dark or caught off guard, here are some highlights from the pending October Playlist update, courtesy of Playlist paesan' Jeremiah. Playlist Changes SWAT Playlist added (SWAT removed from Big Team Battle and Team Slayer) Campaign Matchmaking (live on 10/15 ? You will be required to have earned the Grade ?Corporal? to enter this Playlist) Team Slayer rebalanced to highlight default Slayer game variants and include new offerings Classic Slayer removed Removed ?Pro? game variants from the Arena Playlist Removed Boardwalk from Arena Team Doubles Playlist Added ?Return to Battlefield? volume to Space on Zealot in the Arena Playlist Game Variants Additions King of the Hill (multiple Playlists, including Arena*) Rocket Race Juggernaut (Rumble Pit Playlist) *King of the Hill not included in Arena General Housekeeping Sudden Death will be added to all Assault game variants, including Invasion Team Objective will now feature the map Powerhouse Replacing Drop Shield with Evade for King of the Hill, Territories, and Oddball Replacing Hologram with Evade in Oddball, Capture the Flag, Assault, and Stockpile Replacing the Scorpion on Hemorrhage with Wraiths (Hemorrhage Heavies variant, TBD) It should be noted that these are some, and not all of the proposed changes we'll be making to the online experience in the weeks and months ahead. The items listed above are those of the inbound soon? variety. We'll make some more noise about a potential second October update as soon as the details are set in stone. Suffice to say, we'll be adding some new "stuff" to keep it fresh and we've already begun to dig into some sweet user created content in search of future matchmaking hopefuls. More on that in updates to come. Stay Tuned. Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Zdarzaja sie jak jest jakis packetloss czy cos. Ja z DMRa mid range goscia (5ka) w 2s raz zabilem lol. Zdarzylo mi sie przegrac z gosciem mid range co zaczal walic we mnie z AR a ja z DMR (wszystko weszlo) - skonczylo sie, ze zdjelem mu tylko tarcze. AR jest slabeeee! ;D Rowniez zdazaly sie melee odpalane w tym samem momencie na prostej, ktore konczyly sie, ze ty niedosiegasz a przeciwnik tak. Powiem Ci, że jak strzela się z AR króciutkimi seriami to wchodzi z tej broni niesamowicie, sam byłem w szoku z jakich odległości i w jak krótkim czasie można zabijać gości z tej broni.Sprawdź to. Te zmiany to widzę, że z du.py są, i nie kumam dlaczego usuwają 'pro variants' z Areny i dlaczego usuwają classic slayera?? Poyebało ich do reszty? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 byłem pewien że prędzej wywalą zwykłego slayera z areny, a oni pro wyje.bali Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 No ja przecież im bombe tam zaraz wrzuce!Classic Slayer i Pro z Areny?najbardziej grywalne tryby?czy ich totalnie poj.......... Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Na szczęście nie gram w Arenę, bo ten tryb całkiem rozpieprza Halo (kampienie się na masakrę, betrayowanie, olewanie zwycięstw na rzecz rankingu), więc wisi mi to i powiewa. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 (edytowane) Weee wyje.bią SWAT ze Slayera Edytowane 25 Września 2010 przez qb3k Cytuj Odnośnik do komentarza
CSNier 1 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 (edytowane) Cyt "Weee wyje.bią SWAT ze Slayera" Jestem za. Najlepiej do oddzielnego trybu - SWAT. Na kilka meczy, które juz rozegrałem w tym trybie tylko dwa w "votingu" padło "rejectem" - dziwne. P.S. pewne jak magnes przyciagam fanów SWAT'a. Edytowane 25 Września 2010 przez CSNier Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi