Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pieprzenie

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 289,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dwustopniowa skala jest ok     Możemy też używać skali masorza   -8/10 - fajne -8/10 - fajne -8/10 - niezłe  -8/10 - niezłe 8/10 - bardzo dobre kino superbohaterskie  8/10 - bardzo dobre 8/

• Twój profil na filmbani tym bardziej - ja pie.rdole. Z tego co widzę po forum czasem oglądasz komercyjne kino ale go tam nie oceniasz. 95% obejrzanych przez Ciebie filmów to dla mnie kosmos, ultra def

• Trzymajcie sie tam na tym rybołówstwie

Opublikowano

Ja obejrze ten film nie dlatego, ze to niby jakis tarantino-coen, tylko dlatego, ze to Martin McDonagh!!!! Uwielbiam In Bruges:)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

z jakimi narkotykami oglądaliście enter the void? Bez nich mną pier,dolonął

Opublikowano

z jakimi narkotykami oglądaliście enter the void? Bez nich mną pier,dolonął

tylko z marihuana, ciezko sie ogladalo. Ale, filmik w ogólnym rozrachunku bardzo mily

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Z ciekawości przeleciałem się dziś po kanałach kreskówkowych w TV. Muszę przyznać, że dzisiejsze kreskówki to tak gnój, że to się w głowie nie mieści. Oglądanie kreskówek zawsze będzie mi sprawiać frajdę, ale to, co kiedyś leciało na Fox Kids, czy Cartoon Network to Mount Everest w porównaniu do tego, co dziś puszczają. Nic dziwnego, że wiele dzisiejszych dzieciaków ma guwno zamiast mózgu.

Opublikowano

Taki to ma cel, żeby robić sieczke z mózgu juz od najmlodszych lat

Opublikowano

Nie zgodze sie, jest wiele dobrych wspołczesnych kreskówek.

Czas na przygodę!

Opublikowano

W tym problem, że kiedyś prawie każda lecąca na CN, albo FoxKids była fajna. A jakie według Ciebie są dziś fajne ?

Opublikowano

W tym problem, że kiedyś prawie każda lecąca na CN, albo FoxKids była fajna. A jakie według Ciebie są dziś fajne ?

No, z pewnością dwa głupie psy, krowa i kurczak, łasica, atomówki to był mount everest intelektu i pożywki dla młodego umysłu.

Opublikowano

No adventure time jak juz pisałem. Kilka znam ale nie chce mi sie pisac;]

Opublikowano

Adventure Time

spongebob

Bravest Warriors

Zwyczajny serial

trochę tego będzie. I dla mnie wszystkie te wymienione biją krowę i kurczaka, dextera i ataomówki (nie ujmując tym serialom. A to tylko początek wymienieniania i nawet nie mysle o japonskch animkach i serialach pokroju futurama, southpark i famili gay

Edytowane przez gekon

Opublikowano

SpongeBob to fajna kreskówka, ale swoje początki miała już '99 roku, więc zaliczyłbym ją do staro szkolnych ;) Generalnie nie znam tych, które wymieniłeś, ale po prostu nie jestem na czasie z nowościami. Wystarczyło mi pooglądać trochę nowości i wiem, że to nie dla mnie, ale wiadomo - co kto lubi ;)

Opublikowano

Ale nie wszystkie "nowości" są takie same. Jak oglądałeś randomowe gówna to się nie dziw. Badziewie było, jest i będzie puszczane nezaleznie od lat. Podobnie jak perełki.

Aha,m jak już gadamy o wspołczesnych kreskówkach?

WTF. o co chodzi z kucykami ponny? Myslałem, że to kreskówka dla 3latek, aż się ostatnio dowiedziałem o jakiejś subkulturze i że oglądają to nawet chłopcy, ba. mężczyźni (przynajmniej wiekowo) w moim wieku około 30. I takich typów jest na serio dużo. Sam ich znam. Mają własne fora i czaty. Tak. 30letni faceci dyskutują na forach o bajce dla 3letnich dziewczynek.

Opublikowano

może chcą być na bieżąco z bajkami dla małych dziewczynek żeby łatwiej im było namówić je na sex

Opublikowano

Byłem podobnego zdania. Ale nie, oni dyskutują między sobą na temat ulubionych odcinków i postaci. Hejtują też innych ludzi, którzy nie oglądają kucyków.

Opublikowano

Haha dobre, o kucykach nie słyszałem :D Swoją drogą, mnie też facet oglądający takie rzeczy kojarzy się tylko z pedofilem.

Opublikowano

No o obczaj to. U nas w polsce też tego od groma. Nawet kilku znam.

niezła beka

Opublikowano

Kłócicie się i kłócicie, a nikt nie poddał odpowiednich argumentów :D, to nie w My little pony leży problem tylko w fanach tego serialu ,gdyby bronies nie odnosili się tak za bardzo ze swoim serialem na każdej stronie internetowej i nie spamowali obrazkami ,filmikami z serialu oraz nie zaczynali kłótni, wtedy nikt by ich nie hejtował ,czytałem wiele tematów o MLP w których emocje brały górę i zaczął się regularny flejm ,oglądajcie sobie te kucyki ja do was nic nie mam, problemem jest wasze nachalne wciskanie tej kreskówki osobą nie zainteresowanych tematem o erotycznej wersji MLP nie wspomnę, bo każdy NORMALNY fan tej kreskówki nie akceptuje tego główna, a fapanie to tego...ehehm zostawię to bez komentarza...