Posted October 5, 201014 yr Pucharki ukryte: 23 - kolory nieznane. Brąz: Dark collector Gather all 30 Shadow gems Light collector Gather all 30 Light gems Green collector Gather all the 30 Life gems Master philanthropist Buy all the extra artwork Skirmish Finish all levels in Esquire difficulty Gest Finish all levels in Warrior difficulty Welcome to the Club Buy a combo Brawler Buy 15 combos Experienced Acquire 1000 experience points Seasoned Acquire 20000 experience points Srebro: Master jeweler Gather all hidden magic gems Crusade Finish all levels in Knight difficulty Epic victory Finish all levels in Paladin difficulty Master fighter Buy all combos Veteran Acquire 100000 experience points Master improver Find all the secret Brotherhood arks Złoto: Master achiever Complete all the trials Eleventy party Get 110% completion rate in all levels Platyna: Ukryta Edited October 11, 201014 yr by Kyo
October 5, 201014 yr Master achiever, eleventy party, i zabawa na najwyższym poziomie trudności - obstawiam te, jeśli chodzi o wyzwanie dla grającego.
November 7, 201014 yr Platynka wpadła niezbyt trudna ino trzeba się nieco nagrać ale w taki tytuł zdobywanie 110% było czystą przyjemnością
November 7, 201014 yr gdzie ten poradnik mam zamieścić ? ;P porady zawsze moge na forum udzielać nie ma żadnego problemu. A czasu nie sprawdzałem ale około 30 h mi to zajeło
November 17, 201014 yr Platyna jawi mi się jako nieco wymagająca a zarazem bardzo przyjemna. Większość trials'ów zaliczona, w tym podobno najtrudniejsze tytany (lodowego zrobiłem na styk 1;30, a przy drugim zostało mi ponad 6 sek ), wszystko robię na knight'cie, bo nie uznaje zmiany poziomu trudności w trakcie gry (no chyba, że na wyższy ). Zacieram ręce na Paladin'a, licząc na wyzwanie - jakby nie było Gabriel w trakcie pierwszej sesji staje się silniejszy i nie chciałbym żeby drugie podejście było jedynie formalnością... PS godzin na liczniku ~25, delektuje się tym kapitalnym tytułem
November 21, 201014 yr No i wpadł platynowy puchar Bardzo łatwa, przyjemna platyna. Co ciekawe, nie wymaga poradników czy innych faq'ów. Przejście gry na najwyższym to pikuś (jeśli wcześniej ukończyliśmy grę na Knight'cie), znalezienie "znajdziek" też nie jest specjalnie męczące (nie to co infamous czy ACII), Trail'sy stanowią jedyne wyzwanie - ale nic niemożliwego tam nie spotkamy.Wystarczy odpowiednio dopakować postać i wiedzieć co robić - czasówki wyszły mi całkiem zgrabnie (Dracolich z 21 sekundową rezerwą). Jeśli ktoś by miał z czymś kłopot - piszcie!
December 12, 201014 yr Czy jak przejdzie się na paladynie to od razu zalicza trofea za niższe poziomie trudności?
June 10, 201114 yr "mam taki kłopot: chciałem dorobić parę pucharków w grze ale coś nie chcą wskoczyć .. np Dead Bog-zabijam 50 goblinów i nie wpada (zresztą zabiłem ich 94 ) albo haunting pod , nie uleczam sie a też nic czy to dlatego ze ukonczyłem gre i wybrałrm sobie poszczególne chaptery z dopakowanymi już zdolnościami ? może to trzeba zdobywac grajac "od nowa"? Nie ma znaczenia czy robisz to po ukończeniu gry z wszystkimi ulepszeniami. Takich trofeów nie ma w grze, więc pewnie chodzi ci o wyzwania w rozdziałach. Żeby wyzwanie się zaliczyło musisz je wykonać i skończyć dany rozdział.
June 10, 201114 yr cały rozdział czy sub-chapter? Bo sub -chapter skonczyłem , w zakładce istnieje fiszka przy wyzwaniu (ze zaliczone) ale nie wpadły...na razie spróbowałem tylko te dwa ale generalnie nie mam nic z ukrytych pucharków, na razie spasowałem po takim poczatku
June 10, 201114 yr W danym rozdziale musisz zrobić zadania w każdym sub-chapterze - wtedy pucharki wpadną. Edited June 11, 201114 yr by Kyo
June 10, 201114 yr W danym rozdziale musisz zrobić zadania w każdym sub-chapterze - wtedy pucharki wpadną. w sensie, ze musze skonczyc cały chapter JEDNOCZESNIE wypełniając WSZYSTKIE zadania w pod rozdziałach i wtedy trofea wpadną, ajt? pogubiłem sie:/ Edited June 11, 201114 yr by Old_Kyo
June 10, 201114 yr W danym rozdziale musisz zrobić zadania w każdym sub-chapterze - wtedy pucharki wpadną. w sensie, ze musze skonczyc cały chapter JEDNOCZESNIE wypełniając WSZYSTKIE zadania w pod rozdziałach i wtedy trofea wpadną, ajt? pogubiłem sie:/ Nie musisz tego robić podczas jednego podejścia ale jeśli chcesz mieć pucharek za trial np. w czwartym rozdziale (akurat tam są tylko dwa poziomy) to musisz mieć wykonane triale w tych poziomach, wtedy wpadnie trophy za zaliczenie wszystkich triali w tym rozdziale. I tak z każdym kolejnym. Kolejność wykonywania triali nie jest ważna, trzeba je tylko zaliczyć. Edited June 11, 201114 yr by Old_Kyo
June 4, 201213 yr Jak przejdzie sie gre na Normalu a potem na Paladynie to przy tym drugim podejsciu wpadnie pucharek za Harda?
June 4, 201213 yr cholera, dopiero teraz załapałem o co chodzi, popoście Voytka... tak, normal odblokowuje paladyna; jako ostatni etap na palladynie robilem ten w pozytywce; nie mialem harda w 100% zaliczonego; po zaliczeniu tego etapu mialem lancuszek trofikow za: - zaliczenie harda (srebro) - zaliczeni palladyna (srebro) - zaliczenie triali w tym etapie (srebro) - zaliczenie wszystkich triali (zloto) - 100% kompletacji (zloto) - platyna zaaranzowaneto bylo i fajny filmik mialem @Voytec - tak jak widzisz, palladyn odblokuje hard Edited June 4, 201213 yr by mr_pepeush