Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Call of Duty: Black Ops

Black Ops 22 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz poziom trudności pucharków?

• Śmiechu warte
      0
    • Dość łatwe
    • Nie dla casuali
    • Wymagające dużego skilla
    • Platyna tylko dla veteranów
      0

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• Odpowiedzi 121
  • Wyświetleń 5,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ileż emocji tam wczoraj było, późny wieczór/noc i darcie mordy bylo slychac na ulicy chyba ;]

za pierwszym razem wylosowała nam sie skrzynia w drugim pomieszczeniu, miałem kasy akurat na 3 losowania - wylosował mi sie najpierw jakis karabin, nóż (ale niepotrzebny juz) i kusza ;]]]

fak je, ciekawie wczoraj było nie powiem :D

Opublikowano

z kusza to bylo przegiecie. tyle razy ja pozniej mielismy ze to jakis zart za to noz... no nic teraz bedzie duzo luzniej jak w dowjke mamy bo mozemy kupic jugga i oslaniac/otwierac drzwi osobie robiacej trophy zamiast skupiac sie na ciulaniu kasy

Opublikowano

PLATYNA:) dzieki Ukarzyciel i Karol!

same here :DD !!

Spróbuję rundę albo 3 metodą Kyo ze splitem, a nuż nóż się wyfarci i pomielimy już bez użerania się z tym.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

PLATYNA:) dzieki Ukarzyciel i Karol!

same here :DD !!

Spróbuję rundę albo 3 metodą Kyo ze splitem, a nuż nóż się wyfarci i pomielimy już bez użerania się z tym.

Tylko że ma to jeden cholerny minus - niestety gdy 2 gracz ginie (w sumie jakikolwiek) to odejmuje punkty - ale nie jest to niemożliwe jak pokazuje mój przykład - dzisiaj już nie odpuszczę - platyna siądzie na 100% ^^

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

zaraz bede moge pomoc:) imo w 3 w teatrze najlatwiej, czemu? bo tak jak mielismy wczoraj po otwarciu drzwi biegalismy duzym kolem - wsparcie Ukarzyciela(szot) i Karol (ten kosmiczny pistolecik) bo ja bylem bez ammo. Pozatym latwo mozna bylo nabic punktow w tym pomieszczeniu z pradem bez otwierania go (Ukarzyciel tyly) ja i Karol z przodu. Mysle ze kusza to nie taki problem jak noz - wczorejsze losowanie mnie w tym utwierdzaja;)

Opublikowano

Ooo to co gramy? Ja też bym mógł za jakieś 10 minut.

Kusza już z głowy właśnie po kilkugodzinnej grze z Kyo udało nam się wbić (to znaczy mi bo Kyo już miał to trophy ;]). Hurrraaa...

Co śmieszne przez tyle godzin grania ANI RAZU NIE TRAFILIŚMY NOŻA...

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Dobra - Platyna Panowie :] Zrobiona samodzielnie - te dwa ostatnie dziabnięte oczywiście SOLO na splicie - a najśmiesznijsze że już miałem iść spać - jak zwykle "jeszcze jeden raz" i weszło :]

Dobra noc xD

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Witam przez ostatnie parę dni doszedłem do 6 misji na VETERANIE a nie dostałem za niego trofea.Widziałem że jest trofeum za 3 pierwsze misje na vetku ale go nie dostałem.Za poszczególne misje trofea brązowe dostaje.Jestem pewien na 100% że gram na veteranie w czym może być problem?

Opublikowano

Ten glitch już nie tylko u Ciebie się pojawił. Inni ludzie też mają ten problem. Po prostu czasami zdarza się, że nie zalicza tych trofeów na vetku. Pozostaje Ci jedynie jeszcze raz wszystko przejść :/

Opublikowano

Dobra - Platyna Panowie :] Zrobiona samodzielnie - te dwa ostatnie dziabnięte oczywiście SOLO na splicie - a najśmiesznijsze że już miałem iść spać - jak zwykle "jeszcze jeden raz" i weszło :]

Dobra noc xD

Nooom może jeszcze nie platyna ale w końcu nóż zaliczony ;]. Ulga jak cholera, ogólnie te dwa trofea za zombie (kusza i nóż) to jedne z bardziej porytych pucharków jakie ostatnio wbijałem ;].

Jeszcze raz thx.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Dobra noc xD

Nooom może jeszcze nie platyna ale w końcu nóż zaliczony ;]. Ulga jak cholera, ogólnie te dwa trofea za zombie (kusza i nóż) to jedne z bardziej porytych pucharków jakie ostatnio wbijałem ;].

Jeszcze raz thx.

Nie za ma co ^^ - ta ostatnia gra to była czysta przyjemność ;] Powodzenia z tą Platynką!

Teraz tak pierwszy raz pograłem na rundy - wynik uważam że niezły - 22 rundy i ponad 53k Solo.

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Slupek przez weekend moge Ci pomoc jak cos. Jutro a w sumie dzis odpada bo ide pic na umor;)

Hehe to zdrówko, ale ja już zrobiłeeem udało się wczoraj za pierwszym razem ;].

Opublikowano

Ten glitch już nie tylko u Ciebie się pojawił. Inni ludzie też mają ten problem. Po prostu czasami zdarza się, że nie zalicza tych trofeów na vetku. Pozostaje Ci jedynie jeszcze raz wszystko przejść :/

tez tak mialem - nie naliczylo mi 2 trofkw za veterana. wystarczylo ze potem przeszedlem pierwsza misje potrzebna do zaliczena danego achievementa i wpadło.

Opublikowano

Panowie to super! Teraz mozna grac juz na luzie w Zombiaki. Ostatnio jak gralismy szot zrobiony na maksa, do tego speed cola, jug, i dt i trup zombiakow scielil sie gesto. Teraz mozna w koncu fun wyciagac z gry;)

Opublikowano

Panowie to super! Teraz mozna grac juz na luzie w Zombiaki. Ostatnio jak gralismy szot zrobiony na maksa, do tego speed cola, jug, i dt i trup zombiakow scielil sie gesto. Teraz mozna w koncu fun wyciagac z gry;)

no to ja rozumiem, mój ulubiony stakeout rozwali zombiaczki w pył - w połączeniu z double tapem i speed colą musi być zajebiscie miodnie :D

cisniemy ! ciekawe ile rund dalibyśmy ogarnąć ;>

Opublikowano

Pilnie poszukiwany pomagier do date night trophy!

Edytowane przez Timmy

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie.

Chciałbym w końcu ugryźć veterana (i chyba niestety sprzedać BO przy tych cyrkach... ;/) ale naczytałem się o problemach z trofeami. To znaczy jest jakaś zasada kiedy wpadają, kiedy nie? Np. w GoW 2 trzeba było od razu zaliczyć jakiś tam bossów bo inaczej nie wpadało trophy.

Czy może poprawili to tym patchem :turned: ? Tym którym nie wpadło trophy a wpadło za drugim razem co zrobiliście?

Cholera nie mam zamiaru przechodzić dwa razy vetka...

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Nie ma żadnej zasady. Albo masz farta i wpadną od razu albo nie masz i będziesz musiał powtórzyć pojedyncze misje.

Opublikowano

Nie ma żadnej zasady. Albo masz farta i wpadną od razu albo nie masz i będziesz musiał powtórzyć pojedyncze misje.

Raczej nie mam ;/.

Ok ale to znaczy, że jak przejdę pierwsze misje i wpadnie mi za to trophy to za wszystkie-pozostałe levele też (jak przejdę)?