Opublikowano 8 sierpnia 201212 l Czy jeżeli ubieram kolorowe trampki z białą podeszwą to dopuszczalny jest materiałowy pasek w kolorze podeszw, czy musi być pod kolor trampek? Czy pasek ubiera się tylko pod buty, czy można wybrać go też pod koszulę? Przykład: biało-brązowa koszula w kratkę i brązowy pasek do białych butów/kolorowych trampek. Czy skarpetki ubiera się pod kolor butów, czy pod kolor spodni? Spotkałem się z obiema wersjami i w sumie nie wiem, która jest bardziej poprawna.
Opublikowano 8 sierpnia 201212 l Pasek czarny stop jakie to ma znaczenie stop skarpetek nie zakładaj bo się zgrzejesz.
Opublikowano 13 sierpnia 201212 l Ludzie, wpadłem przypadkiem, ale nie zakłada się ciemnej koszuli do biura. Co za różnica jaki krawat założy, jak i tak będzie wyglądał jak licealista co pierwszy raz do firmy przyszedł. Sorry, bez obrazy, ale musiałem to napisać. Tylko jasne koszule i ciemne krawaty. Reszta jest na inne okazje - a wtedy zgadzam się z wpisami, że krawat taki sam, albo ciemniejszy od koszuli. A - to dotyczy firm biurowych (np. kancelarie, urzędy, bok itp.). W innych branżach można latać i w japonkach do garnituru i tak tego nikt nie doceni. Edytowane 13 sierpnia 201212 l przez redundantor
Opublikowano 13 sierpnia 201212 l dzieki, ze napisales. na pewno na tym forum full osob pracuje w kancelarii czy urzedzie.
Opublikowano 13 sierpnia 201212 l no ale sam się pytał o urząd inaczej bym się nie odezwał. Jak nie pracuje to niedługo bedzie albo pracować albo miec staze, praktyki itp. Inaczej będzie się ubierał tak. I zanim sie zorientuje juz cała firma się napier...a, a ten nie wie dlaczego Edytowane 13 sierpnia 201212 l przez redundantor
Opublikowano 31 grudnia 201212 l odswieżę ten szlachetny temat żebym nie wyszedł na cebulaka dzis. jestem na wyjeździe i moja szafa jest megaograniczona. chcę skomponować coś z niczego, więc kupiłem śledzia w ekstrawaganckim kolorze. do tego buty w których chodzę do roboty (wut), dam białą zwykłą koszulę i: mam portki takie jak dżinsy, jakies brązowe cienkie oraz portki od garniaka w którym czasem chodziłem na spotkania 3 stopnia w robocie. imo najlepiej do koszuli i krawata gacie od garniaka, bo krawat i dzinsy jakoś dziwnie. jak forumek orzeka?
Opublikowano 31 grudnia 201212 l Tej, najki będą pasować do marynarki ?! hehe a tak na serio ktoś pomoże???/ :potter: bo zaraz muszę iść.
Opublikowano 1 stycznia 201312 l (pipi)a, przecież tam chodziło o ironię- niepełnosprawny w butach do biegania, czy cuś...
Opublikowano 1 stycznia 201312 l (pipi)a, co nie zmienia faktu, że na Housie to całkiem zgrabnie fitowało wszystko...
Opublikowano 1 stycznia 201312 l Jak się ma od tego 100 ludzi to się nie ma co dziwić, że dobrze wyglądało.
Opublikowano 1 stycznia 201312 l Taaa, a gdyby House się tak nie ubierał to wrzucalibyście, że fit jak dresiarz.
Opublikowano 2 stycznia 201312 l No wlasnie. Beka w chuj z typow w marynarkach i trampkach. A teraz zima, to jeszcze w plaszczach i Najkach biegaja
Opublikowano 13 maja 20159 l to akurat prawda w skarach i mokasynach wiocha sto procent, generalnie plugawy dobrze gada bo w vice city wszyscy do garniaków nie zakładali skarpet
Opublikowano 13 maja 20159 l Tak, ale takie obuwie to raczej na jakąś mniej oficjalną uroczystość nad wodą lub w ogrodzie, taką wiecie, imprezę Ą Ę, Shen chyba pytał o bardziej oficjalny ubiór, do biura, na spotkanie.
Opublikowano 13 maja 20159 l Tak, ale takie obuwie to raczej na jakąś mniej oficjalną uroczystość nad wodą lub w ogrodzie, taką wiecie, imprezę Ą Ę, Shen chyba pytał o bardziej oficjalny ubiór, do biura, na spotkanie. wesele ziomeczka w sobote. dla ulatwienia taki garniak i podobne buty, kurde, waldus by wiedzial Edytowane 13 maja 20159 l przez Shen