Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Sorry, że jeszcze zaofftopuje el ja kompletnie nie pojmuję tego plusowania się samemu. To, że ja mam np. 10pkt. reputacji czyni mnie gorszym od kogoś z 500? Zupełnie jakby forum było całym życiem i nic poza tym. LOL

Ja do tego podchodze tak, ze plusy sa milym dodatkiem do tego co pisze. Jezeli napisze posta ktory komus pomoze to fajnie jest dostac tych kilka plusow. Wiadomo, mily dodatek i tyle.

Zwyrol, napisz cos, nie zapadaj sie pod ziemie.

Edytowane przez VoytecCFC

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Normalnnie Psyko dziś pobił Malanowskiego, detektywów i W-11 razem wziętych ;)

E! To ja byłem :D

Ale czuje się teraz moralnie odpowiedzialny ze ewentualne e-sepuku zwyrola, normalnie jak Tusk za Smoleńsk :/

Sry, pomyliło mi się przez wasze avatary związane z Hejlo xd

p.s: ten temat schodzi na psy, wiecie co i tak kazdy wie że yksboks ssie xD Flame war start!

Edytowane przez MaroS

Opublikowano

p.s: ten temat schodzi na psy, wiecie co i tak kazdy wie że yksboks ssie xD Flame war start!

PLUSUJE SKURWYSYNU!

Opublikowano

a mi się już skończyły plusy :(

Opublikowano
  • Autor

Dobra, koniec tematu Zwyrola. Dziwna sytuacja ale sie juz od niego odpier.dolcie. Mazzeo, z tym nosem detektywa zglos sie do TVN-u a ta sprawe wpisz sobie w CV.

Dojechales go, zmieniajac temat. Uwazaj, zeby kilka rzeczy na Twoj temat nie wyplynelo...

Over.

Acha, Coati - nie banujcie Zwyrola.

Edytowane przez VoytecCFC

Opublikowano

No ja też jestem za tym żeby nie banować Zwyrola. Chłopak ma wiedzę n/t gier, często służy pomocą, dobrze z nim się pisze itp.

Opublikowano

największa chu,jnia na PS3 jest taka, ze nie moge nawet posluchac swojej muzy z guitarhero podczas grania w bf1943

Opublikowano

no fakt, i w(pipi)ia tez to ze nie ma tego rownoleglego voice chata z poziomu home, co gwarantowaloby dobra jakosc. do tego przydalaby sie rowniez alternatywa na podobnej zasadzie tylko ze z pisaniem wiadomosci, bo to denerwuje, ze nie majac headseta wogole sie nie dogadasz grajac w takie gta, gdzie kluczowe wlasnie jest ustawianie sie na akcje jakies.

Opublikowano

a nowe PSP będzie miało dostęp do tych ficzerów podczas gry? (oby)

Opublikowano

nie wiem, ale mam nadzieje ze ps4 tak, nie wypada juz nasmiewac sie z komputerow...

Opublikowano

wy chcecie cross game voice chat w ps3 , a przecież oni od premiery ps3 nie potrafią dać funkcji szybszego przewijania utworów muzycznych(którą ma nawet psp) co mnie mega wkur.wia przy słuchaniu długich podcastów albo setów :/

Opublikowano

największa chu,jnia na PS3 jest taka, ze nie moge nawet posluchac swojej muzy z guitarhero podczas grania w bf1943

To zależy od twórców czy dadzą Custom OST.

no fakt, i w(pipi)ia tez to ze nie ma tego rownoleglego voice chata z poziomu home, co gwarantowaloby dobra jakosc. do tego przydalaby sie rowniez alternatywa na podobnej zasadzie tylko ze z pisaniem wiadomosci, bo to denerwuje, ze nie majac headseta wogole sie nie dogadasz grajac w takie gta, gdzie kluczowe wlasnie jest ustawianie sie na akcje jakies.

Przecież jest Czat Tekstowy podczas gry.

wy chcecie cross game voice chat w ps3 , a przecież oni od premiery ps3 nie potrafią dać funkcji szybszego przewijania utworów muzycznych(którą ma nawet psp) co mnie mega wkur.wia przy słuchaniu długich podcastów albo setów :/

Największą padaką jest to że podczas grania możesz wejść na swój profil, zsynchronizować/porównać trofea, a podczas słuchania muzy czy śmigania po necie nie da się tego zrobić.

Opublikowano

od kiedy to jest czat textowy w RDR albo GTA? ja nic takiego nie zanotowalem i musialem sie bawic w wysylanie wiadomosci z home...

Opublikowano

Czat tekstowy jest od dawna i można go używać podczas każdej gry. Ostatnio zauważyłem nawet czat głosowy/wideo, ale nie można z niego korzystać podczas grania.

Opublikowano
Największą padaką jest to że podczas grania możesz wejść na swój profil, zsynchronizować/porównać trofea, a podczas słuchania muzy czy śmigania po necie nie da się tego zrobić.

to mnie też wkurza, słucham się muzy a chce sobie zobaczyć kogoś trofea i nagle muza się wyłącza by wczytać tabelkę z trofeami...

Zresztą debilizmu menu konsoli,które nie można zwalić na ograniczenia sprzętowe jest masa. Na upartego mogli by dać do ps3 skype który przecież mają na licencji bo korzysta z niego psp i pozwolić by ta aplikacja działała podczas gier(na moim przedpotopowym kompie nawet to działa) i już mieliby cross game chat gotowy...

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Ja je.bie, a ten obsolete to też taki kozak i radykał, a tka dba, żeby być e-fajnym. Nie czaję tego ale to musi mieć jakieś drugie dno. Nie daje to dostępu do jakiegoś ukrytego działu z kotletami ?

p.s Square to nawet się wysilił i Adim1995 prawie 90 postów popełnił.

Opublikowano

Ciekawe co mają na swoją "obronę" delikwenci? Już pomijam Obso bo On ma wy(pipi)ane ... chociaż?

Opublikowano

Square to wiadomo ze oszust ale obso moze miec psychofanow. Po postu nie chce mi sie w to wierzyc.

Opublikowano

No nie no patrzę na CW po dłuższym czasie, a tu jakaś plusikowa afera. Wiadomo, że dla niektórych e-fejm jest ważniejszy niż real c'nie?

Co do PSP2 jak Sony chce dalej wrzucać PS3 do handhelda to niech lepiej skończą z tym działem rynku.

Opublikowano

Się podniecacie tymi plusami. Ja kiedyś doszedłem kto ma dwa konta i z nich pisze równocześnie w tych samych tematach i nie marudzę :P

Sprawdziłem w historii, że mi kiedyś jakieś dwa konta widmo dawały plusy więc też jestem podejrzany ? :whistling:

MajorZero64: Chodzi Ci o te gry na PSP2 ?

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Tak. Wiadomo, że ficzery online i społecznościowe są fajne, ale gry nie mogą być kopiami Uncharted czy CoDa na duże konsole...

Opublikowano

Jeżeli to standardowa i czasowa zagrywka z nowym sprzętem to ok, ale jeśli to zapowiedź trwałego stanu to mało kto posiadający już PS3/X360 zakupi takiego handhelda bo po co - kupiłem PS3 za 1200 zł by grać w Uncharted, Killzone, Resistance i teraz mam kupić PSP2 za 1500 zł by grać w . . . Uncharted, Killzone, Resistance ? :rolleyes:

Z 3DS jest na razie to samo.

Edytowane przez donsterydo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.