Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Śmieszne że takie opinie stricte posiadaczy PS3 wychodzą dopiero teraz.

no skoro nie grali to co mieli mowic? w ciemno?

no ku.rwa to chyba normalne, ze jak ktos ma tylko ps3 to nie gral w me2 rok temu wiec sila rzeczy nie mogl wydac osadu typu "gra roku".

bez kitu niektorzy zachowuja sie jak dzieci, napinacze. "moja konsola jest lepsza, na twoja nie ma fajnych gier, konsola ktora kupili mi rodzice ma lepsza grafike!!11". zenujacy sa niektorzy tutaj.

serio.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Mazzeo sam jesteś śmieszny, ja ME2 zakatowałem zaraz po premierze, na X360 pożyczonym od pajgiego, i opinię o GOTY już prawie wtedy miałem wyrobiona, z czym zresztą nie kryłem się na tym forum.

Opublikowano

Ktoś się napina, bo ktoś się napina w internecie. <śmieszne>

.Mass Effect 2 było dla mnie grą roku 2010 ;)

dla mnie to jest gra roku 2010 i nawet exy na PS3 nie zagroziły mu ani na chwilkę.

w styczniu zeszłego roku w Mass Effect 2 wpisałem go na moją listę kandydatów do GOTY :P I jak dla mnie to była gra roku.

czytanie ze zrozumieniem, polecam.

Opublikowano
  • Autor

Ja miałem problem z okresleniem gry 2010 roku. RDR mna pozamiatalo w maju a ME2 w premiere nie ogralem bo nie mialem jak. Dokladniej mowiac to mialem, ale nie zdawalem sobie z tego sprawy. Dopiero we wrzesniu bodajze zaliczylem ME2 na PC i zostalem zmiazdzony. Teraz ogrywam je znowu, platynuje i mam jeszcze wiecej radosci z gry niz za 1 razem ;] Osobiscie wczesniej wychwalalem ta gre jak i uniwersum, takze do grona ludzi hejtujacych gre przed premiera na PS3 a teraz fapujacych, nie naleze ;]

Opublikowano

Żaden ex od Sony mnie w tamtym roku nie zachwycił tak jak zrobił to Mass Effect 2,którego zdążyłem scalakować kilka dni po premierze na Xboxie 360 :) Od dawna mówiłem,że ME 2 to dla mnie gra roku 2010 :) W tym roku myślę,że tytuł GOTY będę musiał przyznać albo ME 3 albo U3 :)

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Ogralem 1 ME w grudniu 2009 i 2 chwile po rpemierze. Swietne gry, 2 duzo lepsza IMO. Dla mnie to gra roku 2010. Mozna gdzies przeczytac szczegolowe streszczenie fabuly 1 i 2 czesci? Bo w sumie malo mi zostalo w glowie.

Opublikowano

Nie raz, nie dwa powtarzałem że Mass Effect jest jedyną grą którą zazdroszczę posiadaczom Xboxa, także w oryginalnym temacie ME2.

Tak tylko przypominam, żeby nie utrwaliły się niepotrzebne stereotypy. <_<

Opublikowano

Śmieszne że takie opinie stricte posiadaczy PS3 wychodzą dopiero teraz.

no skoro nie grali to co mieli mowic? w ciemno?

no ku.rwa to chyba normalne, ze jak ktos ma tylko ps3 to nie gral w me2 rok temu wiec sila rzeczy nie mogl wydac osadu typu "gra roku".

bez kitu niektorzy zachowuja sie jak dzieci, napinacze. "moja konsola jest lepsza, na twoja nie ma fajnych gier, konsola ktora kupili mi rodzice ma lepsza grafike!!11". zenujacy sa niektorzy tutaj.

serio.

Acha - ale czesto jest tak, ze choc nie grali, to wiedza NA BANK, ze ta gra i tak by ich nie zainteresowala i w zaden sposob nie przekonuje do zakupu! Tak jest czesto niestety, dlatego wolalbym, zeby niektorzy w ogole sie nie wypowiadali na temat gier, w ktore nie grali...

Na takiej samej zasadzie wypisuja bzdury "Gearsy, Gejlo", a jakby te takze staly sie multiplatforma, zaraz bysmy mieli pareset tysiecy wiecej fanow i by sie okazlo, ze jednak w multi nie strzela sie tam tylko do kolorowych stworkow, a wszyscy by pisali, "NAJLEPSZY I NAJBARDZIEJ SKILLOWY FPS w jaki gralem". Ot co... :potter:

Opublikowano

Gearsy są świetne,ale Halo wiadomo czym jest dla mnie i dla większości fanbojów Sony.

Opublikowano

Wiadomo. Niedoscignionym wzorem.

Opublikowano

Wiadomo. Niedoscignionym wzorem kiczu.

fixed

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Ladne kolko adoracji Sony. Pamietajcie, kupcie po sztuce KZ3, zeby przekroczyl granice 2 mln sprzedanych kopii!

Opublikowano

i pograjcie sobie coopa offline, bo serwery przy trybach wojny pewnie nie beda dzialac.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nie chce mi sie specjalnie przechodzic ME2 jeszcze raz na PS3 i X360, zeby udowodnic o co chodzi z teksturami to wkleje tekst z porownania Eurogamera:

BioWare talks about revising it to make the game brighter, but while some scenes undoubtedly benefit from the revised light positions, in many other cases some of the wonderful, nuanced texture work on the original game seems quite flat in comparison.

Dodac trzeba, ze na X360 gra jest upcalowana do 1080p przez konsole, na PS3 odpala sie w 720p - pewnie dlatego dla mnie roznica na 46 calowym telewizorze jest jeszcze bardziej widoczna.

A teraz jeszcze jeden cytacik:

Technologically it still feels like the Xbox 360 version has the edge, but occasionally lower frame-rates and mostly unnoticeable graphical compromises on PS3 are not going to have much impact on the fun you have playing this game

Tyle tylko, ze u mnie nie jest to okazjonalne tylko dosyc czeste, szczegolnie w drugiej polowie gry =/

Koncze temat ME2, udowodnilem to co chcialem udowodnic ;]

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Bigdaddy napisal, ze poprosil o skasowanie konta, bo poswiecal forum za duzo czasu, a ma na glowie studia i prace. Ma wrocic w tym polroczu jeszcze.

Ty tak na serio , tzn on tka na serio ? Po co kasował konto ? Fuck wystarczyło ograniczyć czas na forum lub w ogóle tu nie wchodzić. Jak nie mam czasu to nie odpalam nawet neta. Nie czaje nie których ludzi , naprawdę.

W sumie to już chyba nałóg. Może na Polygami też specjalnie trolował na potęgę, żeby ich sprowokować do bana, aby uwolnić się i uporządkować życie w realu, he

Opublikowano

Tak mi na XBL napisal, wiec przekazuje.

Opublikowano

Ladne kolko adoracji Sony. Pamietajcie, kupcie po sztuce KZ3, zeby przekroczyl granice 2 mln sprzedanych kopii!

Pamiętaj, kupuj gry na Kinecta. Są to warte polecenia tytuły, które zgarniają same wysokie noty.

Opublikowano

A wy tylko o ilości sprzedanych kopii...naprawdę to Was tak obchodzi? :turned:

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Pamiętaj, kupuj gry na Kinecta. Są to warte polecenia tytuły, które zgarniają same wysokie noty.

lolsie.jpg

Noo roznica w ocenach kosmiczna :lol:

Opublikowano

Dance Central to jedyna gra w jaką z wielką przyjemnością zagrałbym na Kinektcie :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.