Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Konsola zdechła? RROD, czy co? W nowym modelu?

Napęd padł i chyba się karta ugotowała ;P stary model z 2k7, ale działała ponad 3 latka, więc niech jej ziemia lekką będzie

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 241,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

ciekaw jestem E3...wygląda to ładnie ale wg mnie trochę to zbyt podejrzane,że nagle wyskakują z tym jak filip z konopii po 6 latach obecności konsoli na rynku.

Chcę zobaczyć tak wyglądającą grę bo techdem to już się w życiu naoglądałem - PS2 niby renderował na jednym tech demie jeden przerywnik z FFVIII gdzie Rinoa tańczyła ze Squallem na balu, PS3 miało swoje zajawki fotorelistycznego Londynu rzekomo tworzonego do Getaway itp

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Raczej nie ma wątpliwości, że to leci z X360 - technologia ta była przedmiotem osobnej prelekcji Lionhead na GDC i z tego co zrozumiałem jest szykowana specjalnie pod Milo.

A dlaczego teraz ? No bo dopiero teraz pracuje nad tym Polak :)

Ale wiadomo, demo puszczone nawet w realtime na konsoli nie oznacza, że da się taki efekt osiągnąć w grze, np. show room w Forza 4. W grze trzeba jeszcze uciągnąć tonę akcji.

Mega Mashes to chyba taki odpowiednik Mega Textures w iDTech5.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano
Mega Meshes that will be supporting tessellation units of Xbox 360 and will increase the polygon count and level of detail by a huge margin for upcoming Xbox 360 exclusives.

Ciekawe których, jak nic poza Gearsami 3 nie mają, LOL!

Magik, jak to jest wersja na X360 to czemu pisze PC/PS3/X360?

Opublikowano
Mega Meshes that will be supporting tessellation units of Xbox 360 and will increase the polygon count and level of detail by a huge margin for upcoming Xbox 360 exclusives.

Ciekawe których, jak nic poza Gearsami 3 nie mają, LOL!

w komentarzach masz wyjaśnione

Trzeba przyznać, ze muzyczka rozwala i nawet podoba mi się bardziej niż w K3. No ale nie samą muzyką gracz żyje...

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Luknij 0:27 ;)

Opublikowano

Psyko: Przestań (pipi)a tymi awatarami żonglować :P

Opublikowano

Jesli tak faktycznie wyglada singiel na 360tce to nie mam wiecej pytan :ninja: Heh, niemozliwe, zbyt pieknie to wyglada, pewnie znowu PC wersja z padem podlaczonym.

To jest na 100% z X0 (Spoilery!)

Tam nie ma nic z gameplayu, jedna wielka cutscenka :P I jeszcze mówią, że to walkthrough :P

Opublikowano

Taki gameplay to o kant dupy rozbić, bardziej interaktywna cutscenka.

Opublikowano
  • Autor

Whoa, fuck, jak to wyglada :ninja:

Wiem, nie napawa optymistycznie demo, ale wszystko okaze sie po premierze jak juz ostatecznie prezentuja sie porty. PC mi zlewa i skonczcie gadac o tej wersji. Ta generacja jeszcze nie umiera, a pokazuje to ten Crysis na X360. Kuzwa, jeszcze sie ludze na port PS3 :P

Opublikowano

Jak nie zobaczę, to nie uwierzę, obczajałem C2 na PC jakiś czas temu i ten gameplay śmierdzi wręcz PCetem. To co widziałem na PS3 to porażka i jeżeli faktycznie tak bardzo odbiega grafiką od wersji na X360, jak pokazują to te filmiki, to ta brygada wykopała sobie grób w sercach posiadaczy maszynki Sony.

Opublikowano

Jak nie zobaczę, to nie uwierzę, obczajałem C2 na PC jakiś czas temu i ten gameplay śmierdzi wręcz PCetem. To co widziałem na PS3 to porażka i jeżeli faktycznie tak bardzo odbiega grafiką od wersji na X360, jak pokazują to te filmiki, to ta brygada wykopała sobie grób w sercach posiadaczy maszynki Sony.

Przecież na jednym z tych filmików widać dashboarda X360. Więc chyba nie ma tu żadnych wątpliwości...

Wrzucalem w dziale X360, wrzuce i tutaj. Kolejny gameplay z X360, tym razem multi - przepieknie to wyglada.

http://www.youtube.com/watch?v=gqZBu7EnOQ0&feature=player_embedded

Owszem. Przede wszystkim mnie cieszy, że przynajmniej na tym randomowym gameplayu wszystko wygląda płynnie, nie widać opóźnień czy lagów, aż grać się chcę. W demie tak nie było.

BTW zupełnie odbiegając od tematu... Project Gotham Racing 5?

Andy Tudor, główny projektant Shift 2: Unleashed oraz pracownik Slightly Mad Studios, przyznał, że niektóre elementy gry zainspirowane zostały przez ekipę Bizarre Creations.

Słowa te wypowiedziane przez Andy'ego zostały podczas wizyty ludzi z serwisu Videogamer.com w londyńskiej siedzibie studia. Podczas rozmowy okazało się, że główny projektant gry ma wielki sentyment do nieistniejącego już Bizarre Creations. - Tych ludzi po części naśladowaliśmy w tym, co zrobili tworząc Project Gotham Racing. Absolutnie fantastyczna gra - powiedział A. Tudor. - Pamiętam granie w ten tytuł aż do północy, a czasem nawet i dłużej. - dodaje.

Ekipa Videogamera nie mogła w tym wypadku nie zapytać o to, czy Slight Mad Studios chciałoby zająć się tworzeniem nowych tytułów z serii Project Gotham Racing. Jak wiadomo bowiem, Microsoft poszukuje studia, które zajmie się kontynuowaniem serii. - Nie komentuję. - odpowiedział na to pytanie Andy Tudor. - Nie mam zamiaru skomentować tego w żaden inny sposób. Po prostu nie komentuję. Ale jakby nie patrzeć - to nie zaprzeczenie.

Jak dla mnie to dziwna odpowiedź na takie pytanie. Może coś się święci... ?

Opublikowano

Ja liczę na to, że Microsoft przygarnie Lucid, czyli nowe studio ludzi z Bizarre, którzy opracują nowego PGRa.

Opublikowano

don: zmieniam z nudow ;]

Mam nadzieje, ze ten niewatpliwy przeskok w grafice na X360, to opoznienie calego line up'u, by gry mogly korzytac z tej graficznej rozpusty. E3 2011 z zapowiedzia platformera do Rare, PGR5, nowego Halo od 343 I, Alan Wake 2, Rallisport Chalange 3 (?)? Byloby slodko. Pisalem o tym post wczesniej, na co don odpowiedzial SCIENCE FICTION. Zobaczymy co bedzie.

Opublikowano

nie ma szans na taka jakosc w grach akcji, jedynie w jakis duperelach gdzie malo sie dzieje, ale i tak w to watpie (producenci juz nie raz sciemniali)

Opublikowano

E3 2011 z zapowiedzia platformera do Rare

dajże już spokój, ta firma nie istnieje. Wszyscy wartościowi ludzie odeszli dawno temu.

Opublikowano

Wiecie co? Kupuję 3dsa i całe tw HD mam gdzieś, a przez następne 5 lat bawię się świetnie w grafice troszkę lepszej od Wii i PSP.

AM I CRAZY OR SOMETHIN' ?

Opublikowano

NGP >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 3DS

Nintendo bylo super za czasow N64 i SNESA, Teraz darze je soczysta pogarda, za model grania jaki promuje. Choc moze Wii to tylko sposob na zbicie latwej kasy i nastepna ich konsola nie bedzie technologicznym smieciem z grucha i czyms tam. Zbyta japonskie te gry N'tendo, Sony mimo, ze dzieli ten sam market background, to jest swietne, pewnie dlatego ze wszystkie ich topowe studia z US i EU.

Opublikowano

PSP też miało zgnieść NDS, a wszyscy wiedzą jak było na prawdę :whistling:

Opublikowano

Alez zawisc sie wylewa z tego posta :lol: Zwykle i niepozorne Nintendo, a miazdzy konkurencje na kazdym polu. Niektorzy do tej pory nie potrafa z tym pogodzic :lol:

Opublikowano

no zaje.bisty line-up ma za to NGP. Unchartedy, Killzone, Ressistance, LBP i resztę takich. Nic nowego tylko odcinanie kuponów od marek wyrośniętych na stacjonarnej konsoli.

Opublikowano

To co jest zapowiedziane na nowe przenośne zabawki to jak na razie kupa i trzeba się z tym pogodzić. Będą się pewnie rozkręcać ze dwa lata jak nie lepiej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.