Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 241,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Sprzedali to co mieli na kĄsole, a teraz pokazali jak ta gra naprawdę wygląda? XD

Opublikowano

Sprzedali to co mieli na kĄsole, a teraz pokazali jak ta gra naprawdę wygląda? XD

i tak na tym nic nie zarobią.

Ale rekord torrenta pobity pewnie.

Opublikowano

No, pokazali tylko jak bardzo kĄsole blokują rozwój gierek pod względem graficznym :(

A takie tekstury może i będą standardem, jak ktoś pomyśli w końcu przy projektowaniu kĄsol i wrzuci im więcej ramu, niż ma moja mikrofalówka :D

PS. Zauważyliście że praktycznie do zawsze [czasy PSXa] kĄsolki cierpią na brak pamięci RAM [i vRAM?]. Od kilkunastu lat większość devów na to narzeka, a mimo to od kilkunastu lat nikt nic z tym nie robi. Wystarczy od 2 do 4 x więcej ramoli w każdej generacji i już byście nie oglądali budyniu zamiast tekstur :potter:

Opublikowano

Ale to zawsze będzie tak samo..

Nextegny niszczą PC pod każdym względem graficznie przez góra dwa lata a pózniej róznica się zaciera i pózniej grafa na PC górą.

Cykl życia konsoli jest po prostu za długi IMO.

Opublikowano

Ale to zawsze będzie tak samo..

Nextegny niszczą PC pod każdym względem graficznie przez góra dwa lata a pózniej róznica się zaciera i pózniej grafa na PC górą.

Cykl życia konsoli jest po prostu za długi IMO.

Tak to było jakieś dwie generacje temu.

Opublikowano

No oprawa fajna, ale sam gameplay nic się nie zmieni. Nadal Crysis 2 zostaje monotonną gierką.

Opublikowano

No ale za 25zików se mogę go sprawdzić :potter:

Opublikowano

Panowie, to jest Console Wars, więc porozmawiajmy na "normalne" tematythumbsup.gif

Może zacznę, jak tam beta U3? Słyszałem, że w pytę...i tekstury jakieś rozmyte.

Opublikowano

Graficznie multi w U3 szalu nie robi w porownaniu do dwojki. Graficznie to samo tylko wiecej aliasingu, ale za to jest lepsze oswietlenie.

Opublikowano

Panowie, to jest Console Wars, więc porozmawiajmy na "normalne" tematythumbsup.gif

Może zacznę, jak tam beta U3? Słyszałem, że w pytę...i tekstury jakieś rozmyte.

Ciekawe dlaczego? :teehee:

Opublikowano

Znowu się okazuję że jednak PSN taki zajebisty nie jest, a to wszystko przy okazji bety Uncharted ;]

Ale niektórzy dalej będą gadać swoje, BO KURFA ZA DARMOLAAAAA

Swoją drogą jak tak czytam to technicznie beta U3 nawet nie umywa się do Gearsów.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

1. wczoraj psn nie wytrzymało i były problemy z logowaniem z powodu szału na bete U3

2. wczoraj były problemy z graniem w U3 bo serwery gry nie wytrzymały szału

3. nie widziałem na żywo goW3 ale beta U3 zdecydowanie ma gorszy aliasing i tekstury niż U2(dalej są dobre ale nie ma tyle tekstur żylet jak w U1 i U2) plus super oświetlenie

Za to jest co-op, 3d, streamowane na żywo filmiki z uncharted tv, mega wsparcie facebooka itp...dla mnie fail :/

Opublikowano

Dobra Mazzeo odpuszczam ci te 30 zl, nie ebde na 0,7 czekal do listopada. Znaj dobroc :teehee:

Opublikowano

Split-screen wymiata w tej becie

Opublikowano

Teraz elegancko się wszystko sypło, więc nie mam jak sprawdzić, ale jak to jest z tym split-srceenem? Można grać z kumplem na podzielonym ekranie + on-line?

Opublikowano

A to nie bylo w U2 splita ?

Nie było.

Teraz elegancko się wszystko sypło, więc nie mam jak sprawdzić, ale jak to jest z tym split-srceenem? Można grać z kumplem na podzielonym ekranie + on-line?

Tak,ale tylko w trybach coop. Dwóch graczy na jednej konsoli + jeden online.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Dzięki za info. Trochę szkoda, że tylko tak, bo świetnie by się rzeźniczyło w deathmatchu 2x2x2 wraz z pijanym porąbańcem u boku.

Opublikowano

Need For Speed Hot Pursuit A.D. 2010 to najlepsze arkejdowe wyścigi tej generacji. :potter:

<zaciera łapska> niedawno kupiłem za 5E i już do mnie leci :D

Opublikowano

a tam dla mnie najlepszy jest Burnout Paradise i włączanie co chwile mapy zeby wiedziec którędy jechać podczas wyścigów :teehee:

Ps Stona ściągnij mi warna

Opublikowano

Need For Speed Hot Pursuit A.D. 2010 to najlepsze arkejdowe wyścigi tej generacji. :potter:

Blur,PGR4 i Pacific Rift wciągają go nosem

Edytowane przez Ficuś

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.