Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

taki Killzone chodził chyba w 20 klatkach a grało się świetnie :D

Że what? Skąd takie teorie bierzesz?

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 241,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

taki Killzone chodził chyba w 20 klatkach a grało się świetnie :D

Że what? Skąd takie teorie bierzesz?

mniemam ze mowi o Kz na ps2.

Opublikowano

ma opinia jest taka, ze najlepszy KZ to ren z Ps2 własnie :potter:

Opublikowano

Ninja Theory wie lepiej i robi DmC w 30 klatkach :lol: Chociaz i to nie jest pewne patrzac na ich poprzednie dokonania ...

Jeszcze mają czas, żeby grę skasować. Na ten moment zapowiada się słabiak na miarę dwójki (pistolety mocniejsze niż miecz, lol), a może nawet i gorzej.

Opublikowano

ma opinia jest taka, ze najlepszy KZ to ren z Ps2 własnie :potter:

w dwójce bronie już nie mają tego pawera co w jedynce, ale trójeczka to nadrabia z nawiązką

Opublikowano

Ninja Theory wie lepiej i robi DmC w 30 klatkach :lol: Chociaz i to nie jest pewne patrzac na ich poprzednie dokonania ...

Jeszcze mają czas, żeby grę skasować. Na ten moment zapowiada się słabiak na miarę dwójki (pistolety mocniejsze niż miecz, lol), a może nawet i gorzej.

Ale mówiąc słabiak, masz na myśli słabiaka w skali DMC ? Bo dwójka to ogólnie rzecz biorąc dobra gra była (tak na 8-), po prostu jako kontynuacja rewelacyjnej jedynki była ogromnym zawodem, a jedynymi pozytywnymi elementami, jakie wprowadziła do serii, były wall run i strzelanie z E&I w różnych kierunkach jednocześnie.

Opublikowano

8- to stanowczo za dużo dla DMC2...

w nastepnej generacji chcę minimum 60 fps w każdej grze, powinni zrobić taki wymóg (4xAA też)

Edytowane przez alexx-1

Opublikowano

Zapomnij, wszyscy się rzucą na wodotryski, teselację i inne gówna. Albo rybka, albo pipka.

Opublikowano

Ale mówiąc słabiak, masz na myśli słabiaka w skali DMC ? Bo dwójka to ogólnie rzecz biorąc dobra gra była (tak na 8-), po prostu jako kontynuacja rewelacyjnej jedynki była ogromnym zawodem, a jedynymi pozytywnymi elementami, jakie wprowadziła do serii, były wall run i strzelanie z E&I w różnych kierunkach jednocześnie.

Ta gra jest słaba (dla mnie to jakieś 6 może naciągane 7=). Słaba tam jest fizyka, kule z ziemi unoszą przeciwników w powietrze, broń palna jest zbyt przegięta, industrialne lokacje, które w ogóle nie pasują do DMC i ta śmieszna oprawa. DMC1 nie dość, że wygląda ładniej, to jest lepszy pod każdym względem. Plus za muzykę, np ten kawałek jest genialny

http://www.youtube.com/watch?v=Guf9g3BYh8o

Opublikowano

Ciekawe czy Ninja Theory wrzuci do gry swoj zayebisty "ficzer", taki ich znak rozpoznawczy, obecny zarowno w Heavenly Sword jak i Enslaved:

idf8IK.jpg

:teehee:

Opublikowano
  • Autor

LOL, fake jak nic. W HS w ogole czegos takiego nie ma.

Co za problem sterowac innym padem obok, a typa nagrywac z tym ktory ma nr 2 albo w ogole nie jest podlaczony do konsoli...

Opublikowano

Zaden fake, pamietam jak pierwszy raz odpalilem demo i myslalem, ze to poprawia w pelnej wersji. Nie pamietam wprawdzie, zeby opoznienie bylo AZ tak duze jak na tym gifie, ale jest ono naprawde spore. Opoznienie w Heavenly Sword + przykladowo ponad 100ms opoznienia w TV i tak to wlasnie moze wygladac.

Game developers should test their own games using the camera technique in order to weed out bugs - West says that Heavenly Sword's response slows down to 300ms just by turning the character, and reckons it's a technical issue that should have been resolved before going gold with the game.

Digital Foundry: The Lag Factor

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ciekawe czy Ninja Theory wrzuci do gry swoj zayebisty "ficzer", taki ich znak rozpoznawczy, obecny zarowno w Heavenly Sword jak i Enslaved:

:teehee:

37800065.jpg

Opublikowano

Gearsy za nisko, jedna z najbardziej wpływowych gier ostatnich lat (cover), do 10-tki powinna się łapać. Dobrze, że Batman i Bioshock są wysoko.

No i na koniec największy rodzyn. Nie ma w ogóle na tej liście MGS4, gry, której dali 10/10. Teraz dopiero widać jaki to szrot, który zbierał oceny za tytuł, bo nie łapie się nawet na ich listę. :teehee:

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

Jeden z najlepszych erpegów tej generacji, tfu! - jedna z najlepszych gier tej generacji i setne miejsce? Hahahahahahaha...

...ha.

Aż nie wiem cz oglądać dalej.

Opublikowano

sprzedaż killzone2 pociągał w górę słynny render z E3, sprzedaż Killzone3 pociągnął w dół kompletnie zje.ba.ny multiplayer.

Opublikowano

Odpalam sobie Hot Pursuit, bo właśnie przyszedł. Wbijam w ustawienia i co widzę... aż (pipi) dwie opcje. Tekstury HD i Anizo. No za(pipi)iście. Tylko że nie gram na kĄsoli z 15MB pamięci i procem 300MHz żeby się srać w tekstury HD które obok HD nawet nie stały. Odpalam grę. Aliasing pizga po oczach jak na PS3. Myślałem że (pipi)nę. Odpaliłem wymuszanie w sterach i jakoś to wygląda, ale jak w tą stronę ma zamiar iść EA/Criterion , to ja podziękuję. Co za (pipi), gra wygląda jakby była robiona 4lata temu ;/ Się zbulwersowałem :( Oddawajcie moje 5funtów :(

Najsmutniejsze że nawet w pliku konfiguracyjnym gry jest 5 opcji na krzyż ;/

Na klawiercie byś pomykał w NFS? Powodzenia :D

Opublikowano

@rozi, nie (pipi). To urok kĄsol że nie potrafią uciągnąć porządnych tekstur i AA.

@orion50, gram na padzie od PSXa szerloku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.