Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

taki Killzone chodził chyba w 20 klatkach a grało się świetnie :D

Że what? Skąd takie teorie bierzesz?

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 274,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

taki Killzone chodził chyba w 20 klatkach a grało się świetnie :D

Że what? Skąd takie teorie bierzesz?

mniemam ze mowi o Kz na ps2.

Opublikowano

ma opinia jest taka, ze najlepszy KZ to ren z Ps2 własnie :potter:

Opublikowano

Ninja Theory wie lepiej i robi DmC w 30 klatkach :lol: Chociaz i to nie jest pewne patrzac na ich poprzednie dokonania ...

Jeszcze mają czas, żeby grę skasować. Na ten moment zapowiada się słabiak na miarę dwójki (pistolety mocniejsze niż miecz, lol), a może nawet i gorzej.

Opublikowano

ma opinia jest taka, ze najlepszy KZ to ren z Ps2 własnie :potter:

w dwójce bronie już nie mają tego pawera co w jedynce, ale trójeczka to nadrabia z nawiązką

Opublikowano

Ninja Theory wie lepiej i robi DmC w 30 klatkach :lol: Chociaz i to nie jest pewne patrzac na ich poprzednie dokonania ...

Jeszcze mają czas, żeby grę skasować. Na ten moment zapowiada się słabiak na miarę dwójki (pistolety mocniejsze niż miecz, lol), a może nawet i gorzej.

Ale mówiąc słabiak, masz na myśli słabiaka w skali DMC ? Bo dwójka to ogólnie rzecz biorąc dobra gra była (tak na 8-), po prostu jako kontynuacja rewelacyjnej jedynki była ogromnym zawodem, a jedynymi pozytywnymi elementami, jakie wprowadziła do serii, były wall run i strzelanie z E&I w różnych kierunkach jednocześnie.

Opublikowano

8- to stanowczo za dużo dla DMC2...

w nastepnej generacji chcę minimum 60 fps w każdej grze, powinni zrobić taki wymóg (4xAA też)

Edytowane przez alexx-1

Opublikowano

Zapomnij, wszyscy się rzucą na wodotryski, teselację i inne gówna. Albo rybka, albo pipka.

Opublikowano

Ale mówiąc słabiak, masz na myśli słabiaka w skali DMC ? Bo dwójka to ogólnie rzecz biorąc dobra gra była (tak na 8-), po prostu jako kontynuacja rewelacyjnej jedynki była ogromnym zawodem, a jedynymi pozytywnymi elementami, jakie wprowadziła do serii, były wall run i strzelanie z E&I w różnych kierunkach jednocześnie.

Ta gra jest słaba (dla mnie to jakieś 6 może naciągane 7=). Słaba tam jest fizyka, kule z ziemi unoszą przeciwników w powietrze, broń palna jest zbyt przegięta, industrialne lokacje, które w ogóle nie pasują do DMC i ta śmieszna oprawa. DMC1 nie dość, że wygląda ładniej, to jest lepszy pod każdym względem. Plus za muzykę, np ten kawałek jest genialny

http://www.youtube.com/watch?v=Guf9g3BYh8o

Opublikowano

Ciekawe czy Ninja Theory wrzuci do gry swoj zayebisty "ficzer", taki ich znak rozpoznawczy, obecny zarowno w Heavenly Sword jak i Enslaved:

idf8IK.jpg

:teehee:

Opublikowano
  • Autor

LOL, fake jak nic. W HS w ogole czegos takiego nie ma.

Co za problem sterowac innym padem obok, a typa nagrywac z tym ktory ma nr 2 albo w ogole nie jest podlaczony do konsoli...

Opublikowano

Zaden fake, pamietam jak pierwszy raz odpalilem demo i myslalem, ze to poprawia w pelnej wersji. Nie pamietam wprawdzie, zeby opoznienie bylo AZ tak duze jak na tym gifie, ale jest ono naprawde spore. Opoznienie w Heavenly Sword + przykladowo ponad 100ms opoznienia w TV i tak to wlasnie moze wygladac.

Game developers should test their own games using the camera technique in order to weed out bugs - West says that Heavenly Sword's response slows down to 300ms just by turning the character, and reckons it's a technical issue that should have been resolved before going gold with the game.

Digital Foundry: The Lag Factor

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ciekawe czy Ninja Theory wrzuci do gry swoj zayebisty "ficzer", taki ich znak rozpoznawczy, obecny zarowno w Heavenly Sword jak i Enslaved:

:teehee:

37800065.jpg

Opublikowano

Gearsy za nisko, jedna z najbardziej wpływowych gier ostatnich lat (cover), do 10-tki powinna się łapać. Dobrze, że Batman i Bioshock są wysoko.

No i na koniec największy rodzyn. Nie ma w ogóle na tej liście MGS4, gry, której dali 10/10. Teraz dopiero widać jaki to szrot, który zbierał oceny za tytuł, bo nie łapie się nawet na ich listę. :teehee:

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

Jeden z najlepszych erpegów tej generacji, tfu! - jedna z najlepszych gier tej generacji i setne miejsce? Hahahahahahaha...

...ha.

Aż nie wiem cz oglądać dalej.

Opublikowano

sprzedaż killzone2 pociągał w górę słynny render z E3, sprzedaż Killzone3 pociągnął w dół kompletnie zje.ba.ny multiplayer.

Opublikowano

Odpalam sobie Hot Pursuit, bo właśnie przyszedł. Wbijam w ustawienia i co widzę... aż (pipi) dwie opcje. Tekstury HD i Anizo. No za(pipi)iście. Tylko że nie gram na kĄsoli z 15MB pamięci i procem 300MHz żeby się srać w tekstury HD które obok HD nawet nie stały. Odpalam grę. Aliasing pizga po oczach jak na PS3. Myślałem że (pipi)nę. Odpaliłem wymuszanie w sterach i jakoś to wygląda, ale jak w tą stronę ma zamiar iść EA/Criterion , to ja podziękuję. Co za (pipi), gra wygląda jakby była robiona 4lata temu ;/ Się zbulwersowałem :( Oddawajcie moje 5funtów :(

Najsmutniejsze że nawet w pliku konfiguracyjnym gry jest 5 opcji na krzyż ;/

Na klawiercie byś pomykał w NFS? Powodzenia :D

Opublikowano

@rozi, nie (pipi). To urok kĄsol że nie potrafią uciągnąć porządnych tekstur i AA.

@orion50, gram na padzie od PSXa szerloku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.