Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

A skąd Ci wyszły takie wyliczenia? Jak dla mnie, pier.doleniem jest gadka - Xbox360 bo girsy halo i online. Geez, ileż można?

Btw. weż poprawkę na pewien mechanizm obronny, który każe nam sądzić że jak za coś płacimy, to znaczy że jest lepsze od bezpłatnego. U niektórych tak bardzo broni ego, że są skłonni nawet twierdzić że nie oddając pieniądze, tak naprawde je zarabiają!

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

No ale o czym ty (pipi)sz, i dlaczego nie potrafisz odpowiedzieć na pytanie, że ludzie mając do czynienia z obiema usługami sieciowymi mówią że XBL jest lepsze? Jak to się dzieje?

Pjerdolenie to jest gadka - PS3 to milion exclusivów i darmowy online, ch.uj z tym że przy każdej większej premierze jest problem z multiplayerem, a o exclusivach więcej ludzi gada niż ich kupuje, bo wolą nabyć codzika zrobionego w rozdziałce z PS Vita.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Nie rozumiem sensu tej dyskusji. Microsoft to firma, która od zarania dziejów działała na polu rynku komputerowego a więc także i rozwoju sieci internetowych co z kolei przekład się na większe doświadczenie niż konkurencja. Sony z kolei zaczyna już chyba uczyć się na błędach, m.in w kwestii własnych struktur sieciowych. Sony przynajmniej potrafi przyznać się do błędu lub nie zaprzeczać co z kolei bardzo rzadko ma miejsce w przypadku oficjeli M$.

Edytowane przez NEMESIS US

Opublikowano

Nie rozumiem sensu tej dyskusji. Microsoft to firma, która od zarania dziejów działała na polu rynku komputerowego a więc także i rozwoju sieci internetowych co z kolei przekład się na większe doświadczenie niż konkurencja. Sony z kolei zaczyna już chyba uczyć się na błędach, m.in w kwestii własnych struktur sieciowych. Sony przynajmniej potrafi przyznać się do błędu lub nie zaprzeczać co z kolei bardzo rzadko ma miejsce w przypadku oficjeli M$.

Do mylnego zbanowania części userów X360 pewnie dzisiaj też się Sony za Microsoft przyznało i to oni, a nie M$ zafundowało rekompensaty...

Szlachetne Sony: Nie zaprzeczamy, że 40 mln posiadaczy PS3 nie może połączyć się z PSN...

Wzór do naśladowania ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Mendrek gada jak potłuczony, nie słyszałem jeszcze dobrego słowa o PSN od posiadacza obu konsol.

Opublikowano

Co roku od 6 lat wychodzą ex'y na X360, dla których nie warto kupić konsoli ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

A na czarnulce tyle wielkich exclusivów, że top 3 najlepiej się sprzedających gier na tą konsolę to Cock of Duty: modern gay fuck stupid, Blak Klops i jakiś inny cod.

Opublikowano

To raczej świadczy chyba tylko o sile tej marki a nie o jakości ex'ów na PS3. Takie gry jak MGS4, God of War III czy Gran Turismo 5 zeszły bardzo dobrze. I nie porównuj żadnych wyników sprzedaży gier to rekordów bitych przez CoD'a bo to od kilku lat jest jedna z najlepiej zarabiających serii.

Edytowane przez NEMESIS US

Opublikowano

Po tym co odyeahbali z Black Ops na PS3 kolejny CoD nie ma prawa się sprzedawać w ogóle na tą platrofmę, jak widać wszyscy zapomnieli szybciutko o niektórych faktach.

Opublikowano

było minęło, po kiego dalej wspominać o tych "niektórych faktach" jak da sie grać? przez nie mam zapaść w jakąś depresje i nie grać w coda bo coś tam na początku zje,bali? no way

Opublikowano

A na czarnulce tyle wielkich exclusivów, że top 3 najlepiej się sprzedających gier na tą konsolę to Cock of Duty: modern gay fuck stupid, Blak Klops i jakiś inny cod.

A na ixa niby jest inaczej?

Opublikowano

Nie no spoko, przez dni albo tygodnie były problemy z lagami, matchmejkingiem, wywalaniem gry, zmianami, Treyarch obsrane nie wiedziało co robić - http://www.ppe.pl/news-4589-Treyarch_tlumaczy_sie_z_lagow_%28PS3%29.html ale co tam, lećmy do sklepu po nowego codzika! xD może tym razem nic nie spierd.olą <iksde>

Tyle fantastycznych gier na PS3, po co kupować gó.wno? Zrobią MW3 w wersji na ps3 w 800x400, 30 fpsach i z lagami to i tak matoły polecą do sklepu pierwszego dnia.

Opublikowano

A u mnie kolejny kumpel sprzedal PS 3, "bo sie kurzyla". Niby wiecej exow, niby gra online za darmo, ale mimo wszystko czegos brakuje. Szkoda, ze Sony nie potrafi robic gier, ktore online by zarzadzily, jak Halo, Gearsy. Jasne, Killzone jest mega, Uncharted jedna z lepszych gier, w jakie gralem, ale multi niestety zostaje wiele do zyczenia...

dlatego również po unch3 sprzedaje ps3, brak exów, gorsze mulitplatformy z małymi wyjątkami, gorszy online. Mam nadzieje że gra nie zawiedzie bo od roku ps3 specjalnie czeka tylko na to ;]

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Tyle fantastycznych gier na PS3, po co kupować gó.wno? Zrobią MW3 w wersji na ps3 w 800x400, 30 fpsach i z lagami to i tak matoły polecą do sklepu pierwszego dnia.

Jak już ktoś napisał - to świadczy tylko i wyłącznie o tym jak popularna jest obecnie ta seria, o niczym innym. Posiadacze obu konsol kupują jak leci i to się szybko nie zmieni.

Opublikowano

No bez wrzutów na brak exów na Ps3 bo Xbox dostał porządnego dopiero tydzien temu :P

Po dłuuugasnej przerwie

Edytowane przez Codename

Opublikowano

ostatni Call of Duty na X360 działał, na PS3 nie, mała różnica :]

Jeśli to prawda, to i tak nie ma znaczenia, bo nie działałby na niczym, a i tak rozeszłoby się 20mln egzemplarzy, bo czy ktoś tego chce, czy nie, to tyle osób łyka co roku CoDa.

Edytowane przez Hela

Opublikowano

To ubolewaj nad posiadaczami obojętnie której platformy, którzy CoDy kupują, bo exclusive'y na PS3 gó.wno mają z tym wspólnego.

Opublikowano

No bez wrzutów na brak exów na Ps3 bo Xbox dostał porządnego dopiero tydzien temu :P

Po dłuuugasnej przerwie

chodzi mi o zapowiedzi po unch3

żeby nie było, ten rok w exach pudełkowych ps3>x360

Opublikowano

W zasadzie po Uncharted 3 i Forzie co dalej? :E

Dla Ms zostało Halo 4 a Sony jakies japonskie chu.jumuju :/ Gow 4 by dali

Opublikowano

Mają, jest tyle dobrych gier na PS3 a ludzie i tak wolą zakupić niedorobionego na tą konsolę CoDa, o czym to świadczy? Ja bym powiedział że o masowej głupocie, jeszcze większej niż u posiadaczy klocków.

Pytanie jest takie, po co Sony w ogóle zawraca sobie gitarę tworzeniem nowych gier, skoro większość je olewa i frajersko daje siana Activision?

Opublikowano

Mazzeo wniosek jest prosty

Cod jest dobrą grą :sorcerer:

Edytowane przez Codename

Opublikowano

A u mnie kolejny kumpel sprzedal PS 3, "bo sie kurzyla". Niby wiecej exow, niby gra online za darmo, ale mimo wszystko czegos brakuje. Szkoda, ze Sony nie potrafi robic gier, ktore online by zarzadzily, jak Halo, Gearsy. Jasne, Killzone jest mega, Uncharted jedna z lepszych gier, w jakie gralem, ale multi niestety zostaje wiele do zyczenia...

dlatego również po unch3 sprzedaje ps3, brak exów, gorsze mulitplatformy z małymi wyjątkami, gorszy online. Mam nadzieje że gra nie zawiedzie bo od roku ps3 specjalnie czeka tylko na to ;]

Ja chyba tez po U3 sprzedam PS3. Nie bedzie juz na tej platformie (prawdopodobnie) interesujacych mnie exow, wiec nie bedzie mi szkoda sie pozbyc. Do multiplatform i online zostanie X360 (no i dla Halo 4).

Mam nadzieje, ze w 2013 przywitamy juz nowa generacje.

Opublikowano

Mazzeo wniosek jest prosty

Cod jest dobrą grą :sorcerer:

Wersja na PS3 szczególnie, nie?

Nie martw się, już za miesiąc Acti znów wybuli troszkę hajsu by zaprosić dziennikarzyny do 6gwiazdkowego hotelu na darmowy koks i dziwki, odpali MW3 (Money Wasted 3rd time) na 60 calowej plazmie w tszyde i włala, średnia 94% na metacritic dla crapa ;]

A potem znowu że 30fpsów, że lagi, że sub hade i że durne gimbusy kampią z tactial insertion w kącie by nabijać atomufke :( Znowu zobaczymy shitstorm na forach o "ostatnim codzie którego kupiłem", po czym za rok powtórka z rozrywki z Black Ops 2 :D Ta seria jest wprost stworzona dla naiwnej dzieciarni i growych januszy ;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.