Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

To samo w drugą stronę. Po co chwalić, jak nie grałeś.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Ja nie grałem, nie chwalę i mnie on nie interesuje, ty nie grałeś i piszesz bzdury, więc?

jak kogoś martwi zalew szrotów na Kinecta to niech spojrzy też na można powiedzieć szlagierowy tytuł tej jesieni na Move :Dhttp://tvgry.pl/?ID=1290 ponton i tygrys się chowa.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Heh, to jest ten sam target. Czyli do przypadkowych osób, które oglądają programy pokroju "gwiazdy robią loda" i siedzą na pudelku itd.

Opublikowano

No rzeczywiście, głaskanie tygryska, skakanie na pontonie czyli ewidentnie target = dzieci + rodzice porównujesz do gry dla nieboje.bów.

Pojazd po kinekcie śmierdzi hipokryzją i obłudą, szczególnie ze strony posiadaczy dorosłego, hardkorowego kontrolera jakim jest Move. Zasłania się patchem do RE5 czy Heavy Rain a o śmieciach jak ten wyżej czy też Shoot, Kung Fu Rider i Start the party nie wspomina.

Wysiadam z tej dyskusji o wyższości jednego gówna nad drugim, apeluje tylko o obiektywność a nie głupie hejtowanie.

Opublikowano

lol zwyrol znowu sypie głupotami, kinecta kalibruje się raz przy podłączeniu konsoli chyba że ktoś z kamerą będzie biegał po pokojach (filmiki na inside xbox) dawaj dalej ciśnij kinecta i pisz o czymś o czym nie masz pojęcia jednocześnie zachwalaj machanie ps movem :lol:

Opublikowano

to ze kinect sprzedaje sie swietnie w usa nie jest dziwne,w koncu to amerykanska marka, a oni kupuja wszystko co amerykanskie, podkreslac tym samym swoje wartosci narodowe, jak chocby to ze ameryka jest zawsze najlepsza, bohaterowie wyskakuja z plonacych helikopterow w ostatnich sekundach i zabijaja zlych muzulmanow ku chwale bezpiecznej przyszlosci

to jak ichnia obsesja na punkcie paliwozernych kombajnow- (pipi) z tym ze ropa skonczy sie za 50 lat, oni moga sobie pozwolic na codzienne tankowanie tych maszyn, bo sa bezkrytycznymi idiotami. narod groteskowych ksenofobow.

wogole pomijam kwestie, ze zeby grac na tym czyms, trzeba miec spore mieszkanie, bo jesli nawet ma byc to przyrzad imprezowy, to ciekawe jak pomiescisz 5 osob w pokou 8m^2, biorac pod uwage, ze ktos bedzie musial pajacowac przed telewizorem.

satysfakcje z grania bedziesz mial przez pierwsze 2 tygodnie, rekompensujac sobie podswiadomie wydany szmalec, by w koncu wrocic do pada. no i to nie jest kontroler ktoy bedzie obslugiwal jakiekolwiek "normalne" gry.

http://www.youtube.com/watch?v=3WkrXLJwLCY

icon_lol.gificon_lol.gificon_lol.gificon_lol.gificon_lol.gif

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

To już było lepiej dać tego od Dance Central.

aylqps.gif

igg4k6.gif

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

co ty, napinajacy sie jak jedi japoniec z opoznieniem na najwiekszych targach na swiecie to najlepsze co moglo spotkac sony hahahahahaha

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Niezły LOL, Kinect w tym temacie ma świelana przyszłość :lol:

Edit: tak się naprawia RRODa

Edytowane przez Texz

Opublikowano

Texz wklejałem to jeszcze w CW 1.0 ; )

Opublikowano

1288515566107.gif

Mass Effect 2 to RPG?

Opublikowano

IMO słusznie..."najrówniejsza" gra tego roku że tak powiem.Klimat,muzyka,gameplay,postacie wszystko to było mistrzowskie,zawiodła jednak trochę fabuła,ale nie było aż tak źle :) Jednak pewnie bym się z tym nie zgodził,gdyby jarał mnie klimat Dzikiego Zachodu. Wtedy raczej to RDR byłby grą roku dla mnie ;]

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Sądzę, że w większości typowań to właśnie RDR zgarnie tytuł Gry Roku. W zeszłym roku ten zaszczyt przypadł Uncharted 2? Ciekawe czy God of War III zostanie pionierem w kategorii najlepsze wykonanie. A jako najlepszy design bez dwóch zdań wytypowałbym nową Castlevanię.

Opublikowano

To już wybierają grę roku? LOL! Jeszcze z mocnych gier wyjdzie przynajmniej Assassin's Creed Brotherhood.

Zapominacie jeszcze o Super Mario Galaxy 2, które ocenami nie ma sobie równych w tym roku. Już lepiej żeby wygrał Mario, niż RDR od Bugstar.

Opublikowano

Kogoś to jeszcze obchodzi ?

Opublikowano

Nie wiadomo jeszcze co ostatecznie pokaże CoD: Black Ops i NFS: Hot Pursuit. Na handheldach może zarządzić "Duch Sparty".

Opublikowano

COD nic nie pokaże, poza wynikami sprzedaży, bo to strzelanka jakich pełno.

Opublikowano

Ja jednak do kwestii BO podchodzę inaczej, ponieważ stoi za tym Treyarch a nie IW, które pokazało już na co je stać przy okazji obydwu MW. Przy okazji WaW potrafili zaskoczyć kilkoma pomysłami. Do sieci nieustannie wyciekają nowe gameplaye skutecznie kasowane przez Acti, ale obejrzałem kilka z nich i naprawdę może być gorąco.

Opublikowano

Gdzieś mi się obiło o uszy, że do końca roku mają się jeszcze pojawić nowy NFS i Gran Turismo 5, które przecież ładnie mogą namieszać w kategorii "wyścigi". Podobnie na handheldy w grudniu wychodzą Parasite Eve: 3rd Birthday oraz trzeci Golden Sun (chociaż, to już chyba tylko w Japonii). Trochę przedwczesne te wybory.

Opublikowano

NFS wyjdzie chyba 16 listopada. GT5 ma wyjść ponoć na grudzień ale coś mi mówi, że Kazunori niedługo obwieści wszech i wobec, że gra ukaże się w przyszłym roku.

Opublikowano

W kategorii wyścigi roku i tak nic nie ma szans z pontonami. :diablo:

Opublikowano

Rozumiem, że z tym GT5 to dowcip ;)

Edytowane przez donsterydo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.