Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2.0

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 280,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

W drugiej połowie 2011 wyjdzie Forza 4 więc wydawanie w tym okresie drugiego racera byłoby trochę bez sensu. Co jak co, ale trzeba pamiętać, że to jednak nie jest era racerów, a M$ zapewne by chciał by gra osiągnęła pułap 1,5 mln - 2 mln bez jakiejś spektakularnej akcji z bundlami.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

i w tym roku nie będzie :potter:

a Microsoft głupi mógłby przynajmniej te Bizzare 3 lata temu kupić to by teraz nie miał problemu i mógłby swobodnie przeplatać co roku Forzę i PGR.

No ale nie, teraz wciągło ich Acti, wypuścili średniackiego Blura, teraz wyszedł ich Bond który też pewnie furory nie zrobi, niedługo mogą zamknąć to studio w piz.du.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Jeżeli ktoś pisze o Blurze "średniacki" nie ma w ogóle pojęcia o wyścigach arcade.

Opublikowano

Pełna ramka, mnóstwo efektów, kilkanaście fur na ekranie i ty chcesz to porównywać z anemicznym PGR4 gdzie ogladało się powoli spływajaca wodę na wozie, gdy trzeba było stanać wozem w danym miejscu aby zdobyć achievmenta? LOL?

Opublikowano

PGR5 tworzony przez europejskie studio ? Codemasters jedynie się nadaje.

ostatnie gry Bizzare odstają od reszty bond, blur fajny ale tylko to, i ta crapowata strzelanka którą wydala Sega.

geometry wars 3 by się przydał

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

Oglądałem screeny i gameplay w HD więc myślę, że jako taką opinię da się na tej podstawie wyrobić...

At-first-I-was-like...-but-then-I-lold..jpg

Ta - od razu mi sie przypomniala moja polemika kiedys z gosciem, na temat co jest lepsze - PES, czy FIFA. Na moje pytanie, czy w ogole gral w nowa odslone FIFY, bo wypisuje bzdury na temat samej mechaniki tej gry odpisal, ze widzial ja w empiku i mu wystarcza ! :thumbsup:

Opublikowano

Blur jest rewelacyjny, aż szkoda,że tak mało ludzi miało okazję w niego pograć. Zdecydowanie jeden z najlepszych arcade racerów generacji.

EOT

Opublikowano

od roku już nie istnieją zresztą ich gry w większości to crapy a markę PGR trzeba komuś dobremu powierzyć, Codemasters nie ma innej opcji ;]

Opublikowano

BD bez szanssss, Codemasters ma swoje serie CMR czy tam dirt i F1 i ich nie porzuci dla pgra. Ja tam w tej roli bym widział techland (ciekawe czy by sie sprawdzili)

Edytowane przez MaroS

Opublikowano

od roku już nie istnieją zresztą ich gry w większości to crapy a markę PGR trzeba komuś dobremu powierzyć, Codemasters nie ma innej opcji ;]

istnieją o_O http://en.wikipedia.org/wiki/Bugbear_Entertainment http://www.bugbear.fi/

a flatout to nie crap tylko jeden z najlepszych wyścigów arcade które miały w sobie ducha Destruction Derby.

Opublikowano

Pełna ramka, mnóstwo efektów, kilkanaście fur na ekranie i ty chcesz to porównywać z anemicznym PGR4 gdzie ogladało się powoli spływajaca wodę na wozie, gdy trzeba było stanać wozem w danym miejscu aby zdobyć achievmenta? LOL?

Blur nie chodzi w 60FPS'ach tylko w 30tu, tak samo jak PGR. Widze ze nadal nie rozrozniasz ilosci klatek.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Blur chodzi w 30fps jak PGR ale w wyścigu może brać udział 20 samochodów (8 w PGR).

Opublikowano

Owszem, ale PGR4 ma pojazdy i otoczenie o niebo ladniejsze niz Blur. No ale mi chodzilo tylko o to, ze Texz nie widzi roznicy miedzy 30fps/60fps LOL

PS. Bizzare robi jakiegos Bonda ? Dobrze wiedziec ...

Edytowane przez Ins

Opublikowano

istnieją o_O http://en.wikipedia.org/wiki/Bugbear_Entertainment http://www.bugbear.fi/

a flatout to nie crap tylko jeden z najlepszych wyścigów arcade które miały w sobie ducha Destruction Derby.

pomyliło mi się z ich wydawcą empire interactive który ma na koncie takie pasztety jak seria ford racing. Szkoda tylko że liczba pracowników w BE to ok. 40 zaś w Bizarre ok. 160 więc raczej pozytywnie by się nie przełożyło na jakość PGR.

Opublikowano

zostaje jeszcze Simbin http://www.simbin.se/

tylko że to taki pecetowy bardziej developer :/

MS ma jeszcze takie wyścigowe marki jak Midtown Madness i Rallisport Challenge, ale oba studia teraz są pod innymi rękoma :/ (Angel Studios to teraz Rockstar San Diego, a DICE jest u EA)

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Owszem, ale PGR4 ma pojazdy i otoczenie o niebo ladniejsze niz Blur. No ale mi chodzilo tylko o to, ze Texz nie widzi roznicy miedzy 30fps/60fps LOL

Heh wiem ;)

Napisałem tylko dlaczego Blur wygląda ogólnie słabiej. Po prostu coś za coś...

Opublikowano

Jak najbardziej...bedzie to cos na wzor Everything or Nothing z PS2, sekcje chodzone w TPP (strzelanina,skradanka, walka wrecz) i sporo pomykania pojazdami (tego elementu Bizzare nie ma prawa zepsuc :P)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.