Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

W drugiej połowie 2011 wyjdzie Forza 4 więc wydawanie w tym okresie drugiego racera byłoby trochę bez sensu. Co jak co, ale trzeba pamiętać, że to jednak nie jest era racerów, a M$ zapewne by chciał by gra osiągnęła pułap 1,5 mln - 2 mln bez jakiejś spektakularnej akcji z bundlami.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

i w tym roku nie będzie :potter:

a Microsoft głupi mógłby przynajmniej te Bizzare 3 lata temu kupić to by teraz nie miał problemu i mógłby swobodnie przeplatać co roku Forzę i PGR.

No ale nie, teraz wciągło ich Acti, wypuścili średniackiego Blura, teraz wyszedł ich Bond który też pewnie furory nie zrobi, niedługo mogą zamknąć to studio w piz.du.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Jeżeli ktoś pisze o Blurze "średniacki" nie ma w ogóle pojęcia o wyścigach arcade.

Opublikowano

Pełna ramka, mnóstwo efektów, kilkanaście fur na ekranie i ty chcesz to porównywać z anemicznym PGR4 gdzie ogladało się powoli spływajaca wodę na wozie, gdy trzeba było stanać wozem w danym miejscu aby zdobyć achievmenta? LOL?

Opublikowano

PGR5 tworzony przez europejskie studio ? Codemasters jedynie się nadaje.

ostatnie gry Bizzare odstają od reszty bond, blur fajny ale tylko to, i ta crapowata strzelanka którą wydala Sega.

geometry wars 3 by się przydał

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

Oglądałem screeny i gameplay w HD więc myślę, że jako taką opinię da się na tej podstawie wyrobić...

At-first-I-was-like...-but-then-I-lold..jpg

Ta - od razu mi sie przypomniala moja polemika kiedys z gosciem, na temat co jest lepsze - PES, czy FIFA. Na moje pytanie, czy w ogole gral w nowa odslone FIFY, bo wypisuje bzdury na temat samej mechaniki tej gry odpisal, ze widzial ja w empiku i mu wystarcza ! :thumbsup:

Opublikowano

Blur jest rewelacyjny, aż szkoda,że tak mało ludzi miało okazję w niego pograć. Zdecydowanie jeden z najlepszych arcade racerów generacji.

EOT

Opublikowano

od roku już nie istnieją zresztą ich gry w większości to crapy a markę PGR trzeba komuś dobremu powierzyć, Codemasters nie ma innej opcji ;]

Opublikowano

BD bez szanssss, Codemasters ma swoje serie CMR czy tam dirt i F1 i ich nie porzuci dla pgra. Ja tam w tej roli bym widział techland (ciekawe czy by sie sprawdzili)

Edytowane przez MaroS

Opublikowano

od roku już nie istnieją zresztą ich gry w większości to crapy a markę PGR trzeba komuś dobremu powierzyć, Codemasters nie ma innej opcji ;]

istnieją o_O http://en.wikipedia.org/wiki/Bugbear_Entertainment http://www.bugbear.fi/

a flatout to nie crap tylko jeden z najlepszych wyścigów arcade które miały w sobie ducha Destruction Derby.

Opublikowano

Pełna ramka, mnóstwo efektów, kilkanaście fur na ekranie i ty chcesz to porównywać z anemicznym PGR4 gdzie ogladało się powoli spływajaca wodę na wozie, gdy trzeba było stanać wozem w danym miejscu aby zdobyć achievmenta? LOL?

Blur nie chodzi w 60FPS'ach tylko w 30tu, tak samo jak PGR. Widze ze nadal nie rozrozniasz ilosci klatek.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Blur chodzi w 30fps jak PGR ale w wyścigu może brać udział 20 samochodów (8 w PGR).

Opublikowano

Owszem, ale PGR4 ma pojazdy i otoczenie o niebo ladniejsze niz Blur. No ale mi chodzilo tylko o to, ze Texz nie widzi roznicy miedzy 30fps/60fps LOL

PS. Bizzare robi jakiegos Bonda ? Dobrze wiedziec ...

Edytowane przez Ins

Opublikowano

istnieją o_O http://en.wikipedia.org/wiki/Bugbear_Entertainment http://www.bugbear.fi/

a flatout to nie crap tylko jeden z najlepszych wyścigów arcade które miały w sobie ducha Destruction Derby.

pomyliło mi się z ich wydawcą empire interactive który ma na koncie takie pasztety jak seria ford racing. Szkoda tylko że liczba pracowników w BE to ok. 40 zaś w Bizarre ok. 160 więc raczej pozytywnie by się nie przełożyło na jakość PGR.

Opublikowano

zostaje jeszcze Simbin http://www.simbin.se/

tylko że to taki pecetowy bardziej developer :/

MS ma jeszcze takie wyścigowe marki jak Midtown Madness i Rallisport Challenge, ale oba studia teraz są pod innymi rękoma :/ (Angel Studios to teraz Rockstar San Diego, a DICE jest u EA)

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Owszem, ale PGR4 ma pojazdy i otoczenie o niebo ladniejsze niz Blur. No ale mi chodzilo tylko o to, ze Texz nie widzi roznicy miedzy 30fps/60fps LOL

Heh wiem ;)

Napisałem tylko dlaczego Blur wygląda ogólnie słabiej. Po prostu coś za coś...

Opublikowano

Jak najbardziej...bedzie to cos na wzor Everything or Nothing z PS2, sekcje chodzone w TPP (strzelanina,skradanka, walka wrecz) i sporo pomykania pojazdami (tego elementu Bizzare nie ma prawa zepsuc :P)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.