Opublikowano 28 listopada 201014 l Wiecie co zrobić ,żeby włączyć uszkodzenia pojazdów w trybie szybkiej gry ? Przepraszam że 2 post, ale przecież Są zniszczenia w trybie szybkiej gry. Ja wczoraj sie w tym trybie właśnie rozwalałem i jednocześnie testowałem head tracking. Może masz za mały level nie wiem.
Opublikowano 28 listopada 201014 l Od ktorego levelu sa pelne zniszczenia, takie na maksa? Mam 13 level i na razie zauwazylem ze wystepuja iskry i po wieli perturbacjach w Italii poluzowal sie zderzak. To za malo... Interesuje mnie wymaksowany model zniszczen. Ktory to level, 30? 40?
Opublikowano 28 listopada 201014 l 2. nie da sie konkretnie grać na padzie i czerpać sporo frajdy i przejść wszystko! Niektóre zadania są tak trudne że bez kierownicy nie wyrobisz złota. Ale pewnie powygrywać tu i tam będzie można z dość sporym trudem. Granie na kierownicy jest łatwiejsze. I dlatego satysfakcja ze złota będzie większa od tej z kierownicy. Kierownica to opcja. Da się wszystko i nie zauważyłem mniejszej satysfakcji lub mniejszej frajdy. Chyba są tu sami pracownicy Logitecha bo jak ktoś się nie zna to pomyśli, że kierownica to mus i bez niej nie da się grać co jest oczywiście bzdurą totalną. W GT1 mistrzowie kręcili czasy niższe niż te na złoto grając na krzyżaku ^_^ Edytowane 28 listopada 201014 l przez da$io
Opublikowano 28 listopada 201014 l Od ktorego levelu sa pelne zniszczenia, takie na maksa? Mam 13 level i na razie zauwazylem ze wystepuja iskry i po wieli perturbacjach w Italii poluzowal sie zderzak. To za malo... Interesuje mnie wymaksowany model zniszczen. Ktory to level, 30? 40? Od 40 są prawdziwe zniszczenia tzn: odpadające części i większa deformacja. Na sobie youtubie sprawdź.
Opublikowano 28 listopada 201014 l Wiadomo, satysfakcja jest duza jak kreci sie na padzie, ale jak chodzi o symulacje samochodowa to kierownica to rzecz naturalna. A co to pelnego poczucia jazdy samochodem w GT. Powiedzcie, jak to jest z headtrackingiem? Tylko w trybie Szybkiej jazdy dziala? Jak w ogole sie spisuje? Chce specjalnie kupic PS Eye, ale cholera, glownie gram w karierze. Moja ulubiona kamera to z kokpitu na maksa zzumowana (wiecej szyby, ale poczucie bycia we wnetrzu jest). Problem polega na tym, ze nie spisuje sie dobrze w wyscigach, bo mam mocno uciete lusterko i nic w nim nie widze. Bez problemu jak sam jade na torze i krece czas, niestety potem w wyscigu traci to sens. Fajna ta opcja?
Opublikowano 28 listopada 201014 l Od 40 są prawdziwe zniszczenia tzn: odpadające części i większa deformacja. Na sobie youtubie sprawdź. Bomba, to rozwalę swój samochód już w przyszłym roku
Opublikowano 28 listopada 201014 l W ogole co sie stalo ze Stigiem? Mialo byc The Stig Challenge, a sa wyzwania Top Geara, po prostu. Jak zaliczy sie te 3 wyzwania to sie Stig pojawi? Tylko w intrze wystapil... WTF?
Opublikowano 28 listopada 201014 l nie ma stiga i nie ma powtórek na tym torze z ujęć i filtrami znanymi z programu :( (tak jak na trailerze z E3) No chyba,że się odblokowują. W lepszy model zniszczeń od 40lvl nie wierzę - narazie ludzie się w niego wierzą po jednym filmiku jak koleś jakieś auto wrc fajnie rozwala na Eigerze i nikt inny tego nie potwierdza. Wogóle ma ktoś lvl20? wtedy też niby jest poprawa I po co nam myjnia jak auta się nie brudzą?!
Opublikowano 28 listopada 201014 l Odblokował ktoś Nordschleife jeśli tak to jak? Edytowane 28 listopada 201014 l przez roburdc
Opublikowano 28 listopada 201014 l N-Ring Nordschlefie odblokowywuje sie po zaliczeniu przynajmniej na braz 1 calego wyzwania Szkoly Mercedesa. Choc nie mam pewnosci czy pierwszego a nie tez drugiego, bo ja jak odblokowywalem to zaliczalem od razu oba bez wracania wczesniej do menu.
Opublikowano 28 listopada 201014 l na chwilę obecną nie wyobrażam sobie jak zrobić złoto w pierwszym (Alfa) i trzecim (Lambo) evencie Grand Tour....jakies 30 prób alfą i jest złoto (na padzie, wszystkie wspomagacze oczywiście na off), ale łatwo nie było, najgorzej było urwać 0,3sekundy, gdy robiłem powtarzalne 1.17.3xx heh,jutro mam zamiar ozłocić kolejne wyścigi z grand tour :potter:
Opublikowano 28 listopada 201014 l na chwilę obecną nie wyobrażam sobie jak zrobić złoto w pierwszym (Alfa) i trzecim (Lambo) evencie Grand Tour....jakies 30 prób alfą i jest złoto (na padzie, wszystkie wspomagacze oczywiście na off), ale łatwo nie było, najgorzej było urwać 0,3sekundy, gdy robiłem powtarzalne 1.17.3xx heh,jutro mam zamiar ozłocić kolejne wyścigi z grand tour :potter: No to chyba na padzie trudniej - na kierze za 3 czy 4 podejsciem na zloto (tez wszystko off) (z tym ze ja w prologu duzo siedzialem na TT roznymi furami na eiger) - teraz mecze od okolo 2h IC10 na zloto - wszystko off - koszmar...
Opublikowano 28 listopada 201014 l Od ktorego levelu sa pelne zniszczenia, takie na maksa? Mam 13 level i na razie zauwazylem ze wystepuja iskry i po wieli perturbacjach w Italii poluzowal sie zderzak. To za malo... Interesuje mnie wymaksowany model zniszczen. Ktory to level, 30? 40? Od 40 są prawdziwe zniszczenia tzn: odpadające części i większa deformacja. Na sobie youtubie sprawdź. A czy te zniszczenia wplywaja na sama jazde czy to bajer czysto wizualny? Moge zarznac silnik nieumiejetnie zmienajac biegi?
Opublikowano 28 listopada 201014 l Udało mi się w końcu pokombinować i uruchomiłem ten skubany online. Fajna sprawa, nie ma co. Pora na jakieś sparringi.
Opublikowano 28 listopada 201014 l I po co nam myjnia jak auta się nie brudzą?! ja grałem z kumplem po sieci, wyścig na szutrze, to nasze auta się pokryły kurzem, nie patrzyłem na to dokładnie, ale cały bok był w pyle a w głównym trybie jeszcze nie jechałem po szutrze, to nie wiem Udało mi się w końcu pokombinować i uruchomiłem ten skubany online. Fajna sprawa, nie ma co. Pora na jakieś sparringi. to temat do ustawek już jest, czekam na propozycje Edytowane 28 listopada 201014 l przez jan szabrownik
Opublikowano 28 listopada 201014 l I po co nam myjnia jak auta się nie brudzą?! ja grałem z kumplem po sieci, wyścig na szutrze, to nasze auta się pokryły kurzem, nie patrzyłem na to dokładnie, ale cały bok był w pyle a w głównym trybie jeszcze nie jechałem po szutrze, to nie wiem skończyłem wszystkie wyzwania szutrowe jakie są dostępne do 15lvl i ani kapka kurzu nie siadła na aucie. Również dziś zauważyłem,że w multi autka się na szutrze brudzą, co więcej kilka razy miałem taki wyścig gdzie auta znajomych były maksymalnie poobijane,brudne, a lakier zdarty. Błąd w grze czy rzeczywiście w singlu trzeba nabijać te levele b łaskawie mieć zniszczenia i brud?
Opublikowano 28 listopada 201014 l hmm, to dosyć ciekawe, jeżeli to faktycznie jest uzależnione od leveli, to strasznie się dziwie Polyphony ;/ ale cóż gramy dalej
Opublikowano 28 listopada 201014 l N-Ring Nordschlefie odblokowywuje sie po zaliczeniu przynajmniej na braz 1 calego wyzwania Szkoly Mercedesa. Choc nie mam pewnosci czy pierwszego a nie tez drugiego, bo ja jak odblokowywalem to zaliczalem od razu oba bez wracania wczesniej do menu. Gut! GUT! Dziękować za informacja.
Opublikowano 28 listopada 201014 l Nieeeee - wlasnie zrobilem ic10 na zloto i nie uruchomila sie animacja pucharku (( reset konsoli - no co za hamstwo (( Nareszcie.. Edytowane 28 listopada 201014 l przez villain
Opublikowano 28 listopada 201014 l Od ktorego levelu sa pelne zniszczenia, takie na maksa? Mam 13 level i na razie zauwazylem ze wystepuja iskry i po wieli perturbacjach w Italii poluzowal sie zderzak. To za malo... Interesuje mnie wymaksowany model zniszczen. Ktory to level, 30? 40? Od 40 są prawdziwe zniszczenia tzn: odpadające części i większa deformacja. Na sobie youtubie sprawdź. A czy te zniszczenia wplywaja na sama jazde czy to bajer czysto wizualny? Moge zarznac silnik nieumiejetnie zmienajac biegi? w GT auto, jest opcja renowacji silnika i karoserii
Opublikowano 28 listopada 201014 l mógłby ktoś napisać jak zagrać online? Wchodzę do poczekalni i sam jestem jako założyciel gry. Jak dołączyć do jakiegoś innego pokoju/gry?
Opublikowano 28 listopada 201014 l B-Spec. Genialna sprawa:) musialem teraz chwilke popracowac a ze z konsoli leciala muza postanowilem ze zamiast muzy odpale GT5 i tenze tryb. Moj Rysiu Subaru Driver nawet calkiem zaszalal na razie;) Gracie cos w ten tryb? Jakies spostrzezenia rady?
Opublikowano 28 listopada 201014 l level 20. Vayron stuningowany to jest moc 1162 KM na 1255 Kg masy Gdyby ten samochód jeszcze potrafił skręcać. Teraz pozom ekstremalny ale jeszcze w zawodowym mi zostały 2 eventy bo kurczaki są strasznie trudne i nawet moje podrasowane bryki miejskie nie dają rady. Będzie trzeba uzbierać 1 milion na Maclarena F1 i go podrasować jeszcze :potter:
Opublikowano 28 listopada 201014 l Jeszcze co do tych zabrudzeń- ja mam żałosny level 9 a już mój kar się nieraz nieźle pobrudził i to na trasach asfaltowych. Wczoraj graliśmy z pleju i pajgi w gt5 u mnie na splicie- MEGA! A animacja nie straciła chyba nawet 1 klatki, chociaż tearing dość gęsto występuje. Na szczęście nie odbiera to przyjemności z gry. Edytowane 28 listopada 201014 l przez Masorz