Opublikowano 27 lutego 201213 l Poj.ebało go. Ale bym już pograł w pełną wersję, co odpalę demo lub zobaczę filmik taki jak ten, to coraz bardziej się napalam
Opublikowano 27 lutego 201213 l No nieźle,ale jadąc tym tropem myślę,że da się wycisnąć jeszcze więcej,ja tam nie próbowałem robić tego typu rzeczy,może spróbuje w pełnej wersji.
Opublikowano 29 lutego 201213 l Launch trailer Niektórzy juz grają, ja może też dzisiaj dorwę swoją kopię :blum1:
Opublikowano 29 lutego 201213 l kurde, sklepy coś milczą o dodatkowej zawartości (japonia) a jak dobrze pamiętam to ps3 takową dostanie
Opublikowano 29 lutego 201213 l góra Fuji jako ekskluzywne dlc na ps3 ale rozumiem , że jest ona zawarta już na płycie ??
Opublikowano 29 lutego 201213 l Ja zamierzam zacząć grać od piątku. Dodajcie mnie do znajomych - RajuPL albo podajcie swoje PSN id z pewnością będę regularnie starał się bić rekordy a kilku dodatkowych graczy na liście zawsze się przyda jako konkurencja.
Opublikowano 29 lutego 201213 l góra Fuji jako ekskluzywne dlc na ps3 ale rozumiem , że jest ona zawarta już na płycie ?? edit - w sumie z tego co piszą to nie wiem czy to będzie na płycie czy na storze i czy będzie płatne czy nie. w każdym razie na pewno góra Fuji jest ekskluzywem Edytowane 29 lutego 201213 l przez Ficuś
Opublikowano 29 lutego 201213 l Jak zobaczycie ocenę SSX'a w nowym PE to będziecie w szoku haha. Wrzuć z spoilerze jaka jest ocena - od czasu przejęcia pałeczki przez Butchera już nie kupuję PSX. Pewnie -5 dali. Mi demko podeszło, i to bardzo. Jakaś odskocznia od natłoku FPSów. Prawdopodobnie dziś po pracy podejdę do MM i jak cena będzie w okolicach 179zł to kupuję.
Opublikowano 29 lutego 201213 l Osobiście to Ja już dawno przestałem sugerować się ocenami. I nie tylko w PSXe, ale w ogóle. W ciemno strzelam, że nowy SSX złapał 7. Ale tak na prawdę kogo to obchodzi. Tym którym się podoba i tak kupią nawet jakby dostał 5. A dla podgrzania atmosfery, It's tricky http://youtu.be/mGEJMmzKviY
Opublikowano 2 marca 201213 l Zacząłem wczoraj grać. Krótko i na temat "Fun, fun, fun!" Ilość contentu jest ogromna, frajda z przejazdów niesamowita. Faktycznie warto zaliczyć Deadly Descents jako przygotowanie. Pozwala ono odblokować postacie i poznać ich historie. Myślałem, że online pass będzie umożliwiał dostęp do RidersNet. Okazuje się, że jest potrzebny tylko w celu zbierania pieniędzy z Global Eventow. Pozwala on również kupować legendarne przedmioty dla naszego bohatera. Jeśli macie okazję kupić używkę bez kodu, bierzcie w ciemno, pass jest "useless". Czy tylko ja gram na PS3 w tą grę na forum ? Nadal szukam ludzi do wspólnego bicia rekordów. PSN id RajuPL
Opublikowano 14 marca 201213 l Widzę, że mój post był chyba zbyt krótki i się nie spodobał. Na prawdę tak mało osób gra w SSXa? Brakuje mi konkretnych rekordów do pobicia - PSN ID MathiuPL. Oferuję dość wyśrubowane rekordy. Jeśli ktoś szykuje się na platynę, to polecam dołączyć się do Global Eventu: Alps -> Vorassay -> Beyond the Fall (najlepiej zarówno Trick It, jak i Race It), ponieważ do platyny trzeba zdobyć odznakę (badge) za uczestnictwo w Evencie z przynajmniej 50,000 innymi graczami - jako, że ten Event trwa najdłużej (2 tyg.), trwa akcja nawołująca do uczestnictwa właśnie tam, żeby wszyscy uczestnicy mogli zdobyć odznakę. Ogólnie na pierwszy ogień poszedł World Tour, który pękł w 4 godziny (jazda z ostatnim bossem potrafi napsuć krwi). Teraz biorę się za mięsko tej produkcji, czyli Explore i czasem wystąpię w jakimś Global Evencie. Gdyby ktoś potrzebował sposób na szybkie wymaksowanie levela jakiejś postaci: Istnieje śnieżynka, która daje 1 mln kasy, a co za tym idzie, 1 mln EXP dla postaci, która go zbierze: http://www.youtube.com/watch?v=3Az_5Wz9Lzo
Opublikowano 14 marca 201213 l Ja gram od soboty ale gra jest pożyczona i niestety nie mam online pass'a. Czekam aż trochę potanieje i wtedy kupię. Co do samej gry to jestem pozytywnie zaskoczony. To jest dokładnie to na co czekałem, nie sugerujcie się oceną w PSX Extreme, powinna być na poziomie 8/8+. Jedyne co mi się nie podoba jak do tej pory, to utwory hip hopowe , poprostu nie trawię tego gatunku ale na szczęście można wyłaczyć.
Opublikowano 14 marca 201213 l Na prawdę tak mało osób gra w SSXa? Brakuje mi konkretnych rekordów do pobicia - PSN ID MathiuPL. Oferuję dość wyśrubowane rekordy. Wyśrubowane powiadasz... W.Y.J.E.B.A.N.E. wyniki masz... Dzięki za tip odnośnie śnieżynki. W sklepie jest deska dla Alex za 2.000.000 i trochę mi brakuje. Przedmiot jest dostępny jakieś 50 godzin jeszcze, więc zgarnę śnieżynkę i kupuję tę dechę. Edytowane 14 marca 201213 l przez Kris77
Opublikowano 4 kwietnia 201213 l Na PS Store jest DARMOWE DLC "Mt. Fuji & Friends Pack" i waży całe 8852 KB Jeszcze nie sprawdzałem ale oprócz góry Fuji doszły chyba dwie postaci - Eddie Wachowski i Travis Rice.
Opublikowano 5 kwietnia 201213 l Potwierdzam, jest góra Fuji i 2 dodatkowe postaci. Plus jeszcze jakieś bonusowe deski. Edytowane 5 kwietnia 201213 l przez Kris77
Opublikowano 5 kwietnia 201213 l Dołączajcie to eventu na Himalajah bo nie mogę wbic odznaki za 50K typa Edytowane 6 kwietnia 201213 l przez Kalinho_PL
Opublikowano 14 kwietnia 201213 l Elo elo, Szukam ludzi do bicia moich rekordow PSN ID: ShinMoteuchi Z checia przyjme
Opublikowano 14 kwietnia 201213 l Jak tam ludzie postęp w grze? Ja już pocisnąłem platynę - brakuje mi tylko online pass, żeby zaliczyć odznaki za zdobycze w Global Eventach. Szukam kogoś kto odsprzeda taniej, niż jest w PSStore. Mam już 2 postacie (Mac i Moby) na 11 lvlu. Lecę teraz złota w każdym evencie w Explore, ale z powodu ograniczonego czasu będzie to jednak trwało dość długo - na razie Patagonia zaliczona i chyba większość z Rockies. Oczywiście poza wykręceniem złota, staram się też wyśrubować jak najlepszy rekord.
Opublikowano 22 kwietnia 201213 l W World Tour nie w każdym Race jestem pierwszy a pojawiają mi się złote chorągiewki na szczycie. Tak ma być? Jakoś tak nie po normalnemu. Jak ktoś gra jeszcze to dodajcie do znajomków, poszlifujemy wyniki.
Opublikowano 22 kwietnia 201213 l Tak ma być bo to gra dla idiotów i sama się przechodzi. Bycie 3 to sukces (podium przecie). Dałem se siana z tym tytułem bo po chwilowym zachwycie doszedłem do wniosku, że to casualowa, pozbawiona skilla papka. Zdecydowanie wolałem odsłonę na Dreamcasta.
Opublikowano 22 kwietnia 201213 l @up Ale masz na liście znajomych samych niedzielnych graczy (bez urazy dla niedzielnych graczy)? Bo nie wiem czy wiesz, ale w tej grze nie chodzi o zdobywanie brązów i przejście World Tour... Takie gry są właśnie najlepsze - chcesz mieć łatwo? Puść pada, niech sobie rajder zjedzie z górki i zdobędzie brąz, jeśli sprawia Ci to frajdę. Chcesz wyzwania? Dodaj konkretnych znajomych do listy i spróbuj dotrzymać im kroku. Zapewniam, że radość z pobicia wyśrubowanego rekordu po "setnej" próbie jest niesamowita... No i zawsze możesz znajomemu potem napisać "Llllooooooser" Zresztą... nawet zdobycie samych złotek nie jest specjalnie łatwe, więc wszystko zależy od Twojego podejścia.
Opublikowano 23 kwietnia 201213 l Nie wiem - dla mnie gra chyba po prostu nie podeszła. Nie widzę problemów w robieniu konkretnych trików w trybie Tricky - wystarczy łączyć skoki trzymając kwadrat albo kółeczko i tyle Ściganie się mnie irytuje a tryb survival to w ogóle porażka i walka z kamerą / randomem wingsuit'a. No nie podoba mi się i tyle Rozumiem jednak, że można się wczuć. W co nie można?