Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Inne serwisy dystrybucji cyfrowej (GOG, GMG, Origin i inne)

Featured Replies

Opublikowano
This title installs and requires the Steam Client to play.

I'ma blind :P

Hmmm, trza będzie pomyśleć chwilkę, bo ogromnego ciśnienia na grę w tej chwili nie mam...

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 336,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• raven_raven
    raven_raven

- brak achievmentów - brak sprzedaży kluczy przez inne sklepy - brak forów - brak sejwów w chmurze - brak wsparcia dla modów (steam workshop) - brak koszyka w sklepie - b

• Nowy Humble Monthly: - Crash Bandicoot: N-Sane Trilogy - Spyro Reignited Trilogy - Call of Duty: WWII https://www.humblebundle.com/monthly

• Humble Bundle od dawna zamula z ofertą, ale chyba nikt nie wspomniał, że bundle od Fanatical tymczasem bardzo spoko:   https://www.fanatical.com/en/bundle/slayer-bundle Styx i Carmagedd

Opublikowano

Głupie pytanie. Szukam tanio nowego Raymana na Steam. W sklepach z kluczami niby się takie pojawiają, ale po kliknięciu przenosi mnie na właściwą stronę i tam już widnieje uplay. Rozumiem, że nie ma szans, żeby klucz był kompatybilny z obiema usługami?

Opublikowano

Da się dorwać klucz Steamowy poza Steam w przypadku gier Ubi (ale to jest urewsko trudne). Nie wiem jak w przypadku nowego Raymana. Dwa jak mi ktoś znajdzie tanio klucz Steam do nowego Splintera to zrobię wirtualnego lodzika :)

Opublikowano

Udało się. Kupiłem na którymś z serwisów Rayman Legends na Steam za niecałe 21$ i nie wiem, czy tak miało być, dostałem w zestawie Rayman Origins. W sumie dobry deal :thumbsup:

Opublikowano

gamekeysbuy.com, zwykle szukam ofert na jakichś stronkach zbierających dane z różnych sklepów, typu cheapdigital, ale nie ufałbym im 100 procentach, bo często po kliknięciu odnośnika okazuje się, że oferta już jest nieaktualna albo... że jest jeszcze taniej ;)

Opublikowano

Nie znam ale byl juz mortal w tej cenie na gmg

Opublikowano

"Wszystkie mają karty"

HNNNNNNNNNNGGGG

A tak na serio: bardzo przyjemny bundle. Szkoda, że połowę z tych gier już mam.

Z innych newsów: w Indie Gali odblokowano m. in. Killing Floor z 13 DLC, IMO naprawdę nieźle.

Opublikowano

No właśnie zapomniałem dopisać, że bundle i zwiastun z dedykacją dla ravena.

Bundle startuje jutro, prawdopodobnie o 9:00.

Gdyby kogoś też interesowało, to do Be Mine 8 wkrótce zostaną dodane klucze Steam na Paranoutical Activity. "Niestety", gra nie ma póki co kart.

Opublikowano

Nowy Humble Indie Bundle. Konkret dla kogoś nowego w tym byznesie. I nauczka dla mnie, że nie kupuje się indie gierek poza bundlami.

Minimum $1:

• Trine 2: Complete Story
  • Mark of the Ninja
  • Eets! Munchies Beta
  • Brutal Legend

BTA:

• FEZ
  • Faster Than Light

I oczywiście bonusy w przyszłym tygodniu dla wszystkich, którzy do tego czasu kupią.

EDIT: A to mendy! Tym razem nawet na bonusy jest granica O_o.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Dałem dolaca, bo FEZ to dla mnie słaba gra, a FTL jest za trudne dla każuali. :(

Opublikowano

Jakby ktoś chciał FEZ, Trine 2, FTL albo Mark of the Ninja to PM, mi już nie są potrzebne bo kupiłem wcześniej, a za jakieś grosze może ktoś sobie uzupełni. Tyle tych powtórek dają, że nie zdziwię się, jak większość z Was już coś ma.

Opublikowano

I oczywiście bonusy w przyszłym tygodniu dla wszystkich, którzy do tego czasu kupią.

EDIT: A to mendy! Tym razem nawet na bonusy jest granica O_o.

Właśnie co z tą granicą  ? trzeba kupić całą paczkę  czy    czy zapłacić za "podstawkę " więcej ?

Są jakieś domysły jakie to moga być bonusy ?

EDIT :  trzeba kupić całą paczkę za 4.18 $

Edytowane przez canuks

Opublikowano

Gierki z bundla świetne - nawet jeśli się nie gustuje w określonych gatunkach. Za dolara cały Trine 2, Brutal Legend i Mark of the Ninja z soundtrackami? Toż to praktycznie darmocha. Sknerzenie w tym przypadku jest naprawdę żałosne, nawet jeśli BTA kogoś nie interesuje.

A zabieg z bonusowymi grami dopiero od BTA jak najbardziej na miejscu. Humble Bundle ostatnimi czasy zamiast zbierać pieniądze dla devów i na cele charytatywne sam stał się takim caritasem dla graczy - rzucają "biedaczki" dolara i dostają stertę steamowych gier. Teraz przynajmniej mają motywację, żeby rzucić choć odrobinę więcej, a nie "dam dolara, może coś odblokują po tygodniu".

Czy Mark of the Ninja zawiera DLC? Grę już mam na koncie, ale bez dodatku, a nie chcę na wszelki wypadek wpisywać kodu.

Opublikowano

Podejrzewałem, że Trine 2 prędzej czy później trafi do bundla, ale skusiłem się na summer sale. No nic, szwagrowi oddam ;)

Opublikowano

Nie chciałbym szerzyć hejtu ale rozbawiło mnie to całkiem, pewnie będzie więcej takich osób ;d .

Mimo wszystko bardzo fajny bundle, ciekawe co wrzucą jeszcze.

Opublikowano

Humble Weekly Sale: Retro Shooters

Minimum $1:

• Serious Sam HD The First Encounter
  • Serious Sam HD The Second Encounter
  • Duke Nukem 3D Megaton Edition (karty)
  • Shadow Warrior Classic Redux

Powyżej $6:

• System Shock 2 (karty)
  • Hard Reset Extended Edition

Fajny ten pierwszy tier, gry powyżej $6 chyba tylko fajne jeśli ktoś nie ma SS2 z SSS i jest wielkim fanem.