Opublikowano 5 sierpnia 20177 l Ej, gdzie najtaniej GTA V po polsku na Steama? Bo jak patrzę na Kinguinie to nie mają tam polskiej flagi.
Opublikowano 5 sierpnia 20177 l GTA na steam legalnie kupisz tylko przez sklep steam. Reszta sprzedaje klucze RSC.
Opublikowano 1 września 20177 l https://www.humblebundle.com/monthly Grubo, ciekawe co jeszcze wsadzą bo ostatnio te dodatkowe gierki są mocno przeciętne.
Opublikowano 1 września 20177 l Dla samej Lary kupuje. Reszta gier zawsze się rozda jak kaszana będzie.
Opublikowano 1 września 20177 l Kurde, średni ten ostatni bundel - są znane indyki i mniejsze, ale brakuje jakiejś bomby, która zazwyczaj jest Przynajmniej w przyszłym miesiącu można na nią liczyć :) Edytowane 1 września 20177 l przez tomzacz
Opublikowano 15 września 20177 l Ten niezręczny moment, kiedy chcesz kupić humbe bundle za dolara, bo to przecież grosze, i niechcący klikasz payment za 25$. <facepalm>
Opublikowano 15 września 20177 l Trzeba pisać maila do supportu z prośbą o anulowanie zakupu i z wytłumaczeniem czemu, podając jakiś numer zakupu, którego nie ma nigdzie na widoku a nie chce mi się szukać, a i tak nie ma gwarancji, że zrobią zwrot. Trudno. Na dzikie kotki poszło.
Opublikowano 15 września 20177 l Zrobią zwrot :). Numer jest na rachunku który przysyłają z kwotą płatności.
Opublikowano 15 września 20177 l Raven, już nieraz kupił gierki podwójnie i wie co mówi :) Edytowane 15 września 20177 l przez grzybiarz
Opublikowano 16 września 20177 l Ważne żeby żadna gierka nie była odkryta, wtedy nie powinni robić żadnego problemu.
Opublikowano 16 września 20177 l Wyciekło info na temat nadchodzącej paczki: https://www.humblebundle.com/very-positive-bundle-2 (link jeszcze nie działa) $1: RIVE: Wreck, Hack, Die, Retry Neon Chrome Dungeon Souls $6: Middle-earth: Shadow of Mordor Game of the Year Edition Ultimate Chicken Horse Oxenfree $10: Death Road to Canada Beat Cop $80: Middle-earth™: Shadow of War™ Shadow of War T-Shirt Edytowane 16 września 20177 l przez tomzacz
Opublikowano 16 września 20177 l http://allegro.pl/pro-evolution-soccer-2017-pc-steam-klucz-24-7-hit-i6859432496.html to nie jest jakaś wajcha? z inexusa kiedyś coś kupowałem a tutaj 4-5 dyszek różnicy, w opisie ani słowa o vpn
Opublikowano 16 września 20177 l Przecież to jest PES 2017. Tak jak z każdą grą sportową, po wyjściu następcy cena 95,48 zł to o 94,48 zł za dużo za poprzednika.
Opublikowano 16 września 20177 l xd kur wa rzeczywiscie wpisalem w wyszukiwarke 2018 więc stad nieporozumionko, ayyy
Opublikowano 19 września 20177 l A jednak to było prostsze niż myślałam. Dzięki Raven, nawet nie wiedziałam o tym numerze rachunku, bo mail od zawsze w spamie lądował
Opublikowano 19 września 20177 l No ja się go naszukałem swego czasu, więc zapadło mi w pamięć :D. Nie ma problemu
Opublikowano 6 października 20177 l Kupilem ten humble monthly bo nie gralem w Rise of Tomb Raider, nawet jak rzuca jakies slabe gierki to nie bede mial chyba bólu doopy o te 40zł.
Opublikowano 6 października 20177 l Gdybym już nie miał Furi i Orwell z Origin Access to by było super, a tak tylko meh A unlocki przemilczę, Quake to nawet nie ma wszystkich czempionów