Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PSVita - temat ogólny

Featured Replies

Opublikowano

Nie żebym był jakąś acziwmentową kufą, ale za wprowadzanie aczików onlain, powinni dawać w(pipi) co niektórym developerom. Do dziś nie mogę łyknąć onlainowego aczika w Sonic AS Racing Transformed.

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 456,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Może przeczyta ten geniusz który zmienił nazwę kategorii na Mortem:                   Ostatnio dużo czytam, zwłaszcza na PPE.PL, o śmierci PS Vity. Nieważne że nazwa konsoli mówi co innego. Ciężko s

• jakby kogos interesowalo to ponizej spis gier z obrazkami/gifami jakie zmierzaja oficjalnie na vite i ktore oficjalnie wyjda w eu/us - ponad 150 tytulow, chcialem wkleic tutaj ale niestety, niektore o

• Tak jak mowi Rayos, obie konsole sa swietne. Prawdziwy gracz nie jest gamingowym rasista. U mnie wszystkie handheldy zyja ze soba w zgodzie  

Opublikowano

A masz GPS w konsoli? 

Szuka Ci kto gra w okolicy, mierzy przebyty dystans, możesz zbierać elementy gier, itp.

Opublikowano

No to zadziała, nie trzeba nic konfigurować wystarczy odpalić GPS i mieć zdjętą blokadę rodzicielską. 

Opublikowano

W modelu tylko WiFi też Near działa, tylko czasami się gubi jak nie może rozpoznać szczegółów sieci WiFi... mi tak kiedyś wskazał, że zamiast pod Poznaniem byłem gdzieś w Stanach i przebyłem ponad 10kkm... :)

Opublikowano

w FEZ'ie na Vite nie można wejść w tryb widoku z oczu, bowiem przycisk odpowiadający temu znajduje sie  pod L3, a vita takiego nie posiada. male niedopatrzenie. musiałem skorzystać z wersji na PS3.

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

A nie ma w "controls" odpowiedniej kombinacji?
Jednym z dziwniejszych niedopatrzeń, było włączenie wibracji na Vicie w Jak & Daxter.

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Oczywiście że można wejść w tryb FPP w Fez na Vicie. Nie pamiętam już ale tylnym albo przednim panelem się przelacza. Jak w większości portów z resztą więc. .

Edytowane przez KIELiCH

Opublikowano

Steamworld kozak- żałuję, że dopiero teraz dzięki plusowi mogę się poznać na tym tytule. Widziałem go wielokrotnie na promocjach ale jednak odrzucał mnie ten flashowy styl grafiiczny

Opublikowano

Oczywiście że można wejść w tryb FPP w Fez na Vicie. Nie pamiętam już ale tylnym albo przednim panelem się przelacza. Jak w większości portów z resztą więc.

sprawdzałem tylny i nic, ale o przodzie nie pomyślałem :/  łap plusa.

Opublikowano

Durne Japońce powinni wydać Vite w wersji Slim z dobrych materiałów i wyjściem HDMI a tak to teraz takie produkty będą się tworzyć. 
Fajne ale w tej cenie można mieć Vite przenośną. 

Opublikowano

sieć marketów Real zamienia się w Auchan, więc wyprzedają co się da przed zmianą ekspozycji

PS VIta 3G + karta 8GB + Killzone Najemnik za 560 zł

KyAiPhN.jpg

Opublikowano

Mam takie proste pytanie, czy kasa z doładowania może być dodawana z pieniędzmi z karty?

Przedstawię to na przykładzie. Mam psn 100zł, kupuję grę za 59zł, zostaje mi 41zł, interesuje mnie druga gra za 59zł, lecz brakuje mi środków, jak wiadomo mam tylko 41zł, a gra kosztuje 59. Czy w takim razie mogę jakoś ją kupić na tej zasadzie, że psn zje 41zł, a resztę weźmie z konta bankowego, karty?

Opublikowano

Można tak zrobić, ale z karty weźmie 20 zł, bo taka jest minimalna kwota zasilenia. W przypadku ceny powyżej 20 zł z karty bierze dokładnie tyle ile trzeba.

Opublikowano

Czekam jak konsola spadnie cenowo (uzywana) do 400 zl. Mozna na tej konsoli grac w gry z PSX ? Jest kilka gierek ktore chetnie bym ogral ponownie

Opublikowano

Można grać w gry z PSX ;] 

Opublikowano

No i proszę, kolejny miesiąc udowadnia, że opłaca się mieć Plusa właścicielom Vity. 5 gierek! Ja w tym miechu łykam Escape Plan i Steamworld. Ten Hungry i Luftrausers mnie nie interesuje, a Isaac dobry? Grafika mnie trochę odrzuca...

Edytowane przez _daras_

Opublikowano

Wszyscy sie zachwycaja Isaac'iem wiec chyba dobry aczkolwiek jest to mocno specyficzna gra z dziwnym nieprzyjemnym klimatem ( nie kazdemu sie spodpba)