kasuro 34 Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 O czym? o inwazji obcych. Oby był lepszy niż Skyline. Cytuj Odnośnik do komentarza
gork 19 Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 A moze byc gorszy? Cytuj Odnośnik do komentarza
zalef88 53 Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Po zwiastunie wygląda mi to na mix "Dnia niepodległości" i " Dystryktu 9" + jaja z "Obcego". Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 taka ciekawostka, dla tych co nie interesują się "ufologią" bitwa o l.a potem ew wchodzimy w foo fighters (nie ta kapela rockowa [taki żart nie?]) Cytuj Odnośnik do komentarza
kasuro 34 Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 A moze byc gorszy? Zwiastun skyline kusił. I co wyszło? dno Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Tym trailerem napaliłem się jak szczerbaty na suchary.Cholera, czekam i udaje że (tfu!) Skyline w ogóle nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza
kasuro 34 Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Tym trailerem napaliłem się jak szczerbaty na suchary.Cholera, czekam i udaje że (tfu!) Skyline w ogóle nie było. yeah Cytuj Odnośnik do komentarza
zalef88 53 Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Fragment filmu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 (edytowane) mamy schemat kobieta murzyn dziecko ale jestem dobrej myśli! Rodrigez bedzie upiekszac rozpierdziel ^ no i typowe zagrywki a la Aliens ale tego sie nie uniknie chcac robic dobry film klasy B z obcymi i roz(pipi)em Edytowane 6 Marca 2011 przez Plugawy Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 (edytowane) Wczoraj wlasnie ogladalem Bitwe o Los Angeles. Film calkiem pozytywny, a juz na pewno lepszy niz Skyline. Pierwsze moje skojarzenie to... Szeregowiec Rayan. Ujecia bitew, gdzie kamera jest blisko zolnierzy (dynamiczna i chaotyczna), twarzyszy nam bardzo czesto, i jest niemalze identyczna jak we wspomnianym tytule. Oczywiscie czesto widac panorame zniszczonego miasta (i robi to wrazenie), ale glownie sledzimy losy naszej amerykanskiej jednostki, ratujacych cywili. Fani epickich bitew jakie widzielismy we Wladcy Pierscieni moga sie zawiesc... Jesli chodzi o obcych, to w zasadzie "malo" ich jest. Widzimy tylko piechote i te ich latajace "sputniki" (wiecej ich bylow Skyline). O poteznych statkach, ktore wystrzeliwuja smiercionosny promien, nie ma mowy. Film polecam, produkcja solidna. Moja ocena 8/10... jak masz mniej niz 16 lat, wystaw sobie 10/10 Edytowane 15 Marca 2011 przez walek Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Byłem w kinie i film mnie rozczarował. Nie wiem w sumie dlaczego, bo lubię takie filmy. Może przez schematy i tragiczną przewidywalność. Już idąc do kina rozkminiałem, jak Ziemianie mogą skutecznie walczyć z kosmitami. W ciągu kilku sekund ułożyłem prosty plan, który niemal idealnie pokrył się z filmem. Spoilować nie będę, ale pewnie większość z Was jest w stanie zgadnąć jak dokładnie się potoczy historia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Nie wiem czego się spodziewałeś... Ja spodziewałem się filmu o ataku obcych na Ziemię i się nie zawiodłem. Co więcej, myślałem, że będzie to bardzo słaby film, ale chyba nagłośnienie w kinie zrobiło swoje. Solidna produkcja, Aaron Eckhart w formie, byli obcy. Ode mnie mocne 7/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
gork 19 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Tez bylem, akcje czasem jak w Halo, tylko bez Mistrza Szefa ale z ODST. Generalnie można obejrzeć, ale szalu nie ma. Taki własnie 7/10. Miliard razy lepszy niż Skylane. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Jesli lubi sie takie nieprawdopodobne bezsensy to jest to pozycja obowiazkowa (i nie chodzi mi wylacznie o sama idee toczenia rownej walki z najezdzcami z kosmosu). Dla mnie tez mocne 7/10, nie nudzilem sie ani przez chwile Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Miliard razy lepszy niż Skylane. Miliard razy zero, to nadal jest zero Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Właśnie wróciłem z seansu. Nie spodziewałem się fajerwerków i bitej śmietany i dlatego film dał radę. Jedyny mankament to przewidywalność scenariusza. Jak po linii się ten film ogląda. No i ten patos...wszechobecny i przytłaczający. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Spidermana z flagą amerykańską i tak nie przebili. Cytuj Odnośnik do komentarza
Trundle 1 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Placzace dzieci, odważni marines, brakowalo mi tylko na koniec zeby sie przebiegli przed bialym domem owinieci w amerykanskie flagi. Na dokładke naczelny babochłop hollywood Michelle Rodriguez ktorej nigdy nie widzialem w innej roli niz policjantka/zolnierz. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 black hawk down dla ubogich + niskich lotów cgi i beznadziejne dialogi. do tego na każdym kroku irytująco trzęsąca się kamera - 5/10. tegoroczny zwycięzca w kategorii "najbardziej nakręcający trailer/najgorszy efekt końcowy". Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 stary, ale przecież ten trailer jest słaby. Nie wspominając, że ta tematyka była wałkowania- czego Ty się więc spodziewałeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza
epl 160 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 black hawk down dla ubogich + niskich lotów cgi i beznadziejne dialogi. do tego na każdym kroku irytująco trzęsąca się kamera - 5/10. tegoroczny zwycięzca w kategorii "najbardziej nakręcający trailer/najgorszy efekt końcowy". podbijam sam muzyczki slucham prawie codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 najgorszy film jaki w tym roku widzialem, i najbardziej kretynska amerykanska morda w roli głownej. Asylum przedstawia. Cytuj Odnośnik do komentarza
koso 114 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 najgorszy film jaki w tym roku widzialem, i najbardziej kretynska amerykanska morda w roli głownej. Asylum przedstawia. Ja widziałem jeszcze Pogrzebanego, ale Bitwa jest zaraz po nim. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 hobo with a shotgun > sucker punch > battle: los angeles > film z nicholasem cagem o wiedźmach Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Hobo już wyszedl, czy jestes teka jakis niedoyebany? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi