Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Halo Combat Evolved - remake na X360

Featured Replies

Opublikowano

Fajnie wygląda old schoolowy dizajn MS, głównie hełm w tej nowej oprawie. Widać, że projektowe to było 10 lat temu. Dziś takich hełmów już nie robią ;] A, że na silniku Reach, no chyba to nie dziwi. Szkoda tylko, że bronie też te same. Z jednej strony ma to sens bo sie dzieje po Reach, z drugiej nie bo odbiega od oryginalnego projektu. Czy z broniami generalnie jest jakiś większy myk między reach a oryginalnym H:CE? Nie znam universum aż tak.

• Odpowiedzi 455
  • Wyświetleń 69,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Grafika grafiką, gra ta sama co sprzed lat. Pewnie wyjdę na trolla a posta zminusujecie, ale zaznaczę mimo wszystko, że Halo krytykować nie chcę. Dziwi mnie jednak, że z takim zapałem i entuzjazmem lu

• Przeczytaj i przeanalizuj to co sam napisałeś ponieważ oni WŁAŚNIE TO ZROBILI!!!!!!   Masz zwolenników:   HALO1 NTSC - pistol HALO 2 - BR HALO 3 - BR HALO REACH <-- Ty do tego grona się zali

• To jest znakomita wiadomość. Jestem generalnie przeciwny odświeżajkom, ale pierwsza część Halo to był mój pierwszy FPS. Gra, która zapoczątkowała u mnie otwarcie się na ten gatunek. Kto wie? Być może

Opublikowano

Ważna wiadomość. Remake NIE będzie miał swojego multiplayera - te 7 map to będzie map pack do Reach.

Opublikowano

Mnie to nie dziwi, że nie chce się im inwestować w robotę, w multi sprzed lat 10ciu. Inne czasy i standardy. Po prostu.

Opublikowano

Ważna wiadomość. Remake NIE będzie miał swojego multiplayera - te 7 map to będzie map pack do Reach.

No to troche kasy straca, bo nie wiem czy w takim razie kupie gre, by przesc singla, ktorego ukonczylem 4 razy.

Opublikowano

Przeczytałem pewną opinię na neogaf i się w pełni z nią zgadzam - nie chcą po prostu dzielić bazy fanów Halo na różne obozy. To mogłoby się negatywnie odbić na przyszłości serii chociażby pod względem sprzedaży.

Ja biorę na bank. Nigdy w Halo: CE nie grałem, a remake wygląda bardzo dobrze + nowa mapa do firefight i 7 map do Reach. Do tego na starcie powinno kosztować w granicach 140 zł.

I tak jak MaZZeo wcześniej pisał, w każdej chwili gry będzie można się przełączyć na grafikę z pierwotnej wersji :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Czyli mapy beda na plycie do zainstalowania, ale zeby w nie pograc bedziesz musial wsadzic plyte z Reach?

Opublikowano

Czyli mapy beda na plycie do zainstalowania, ale zeby w nie pograc bedziesz musial wsadzic plyte z Reach?

Nie powiem bo nie wiem.

MaZZeo: Cena sugerowana będzie 40$, ODST miało cenę 60$, ale jakimś dziwnym trafem u nas było 50 zł tańsze niż normalnie. Skoro Remake będzie o 1/3 tańszy niż normalna gra to powinien u nas kosztować 130-140 zł na starcie.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Bo jezeli mapy do multi i ff bedzie mozna sciagnac jako DLC to liczba chetnychna sama kampanie z HALO 1 bedzie o wiele nizsza...

Opublikowano

Wazne "3 shots in the head, overpowered pistol" :D

H4 dla SP... H:CEA dla MP :D

Taaaaa, Frankie już dolał oliwy :) Zobaczymy jak będzie w multi, dla mnie to może wyglądać jak Reach, ale niech nie będzie bloom'a i AA.

ps. HaloFest pokaże campanię i multi, więc do sierpnia czekamy i modlimy się aby multi było takie jak w starym H:CE.

aha, qwa Guardian i Pit też poproszę!

Edytowane przez waveform

Opublikowano

Raptor co z tego ze pistol bedzie 3 strzalami zabijal, to H1 bedzie zupelnie inne, inna fizyka , gameplay, zapomnijcie o starym dobrym Halo 1 to juz nie wroci, chyba ze wlaczycie sobie na X1 :P

Opublikowano

Raptor co z tego ze pistol bedzie 3 strzalami zabijal, to H1 bedzie zupelnie inne, inna fizyka , gameplay, zapomnijcie o starym dobrym Halo 1 to juz nie wroci, chyba ze wlaczycie sobie na X1 :P

muszę się na Tobie zemścić za tego BattleCreek'a i Prisoner'a :P

ps. w wywiadzie z 343i obwieszczono że nie zmienili fizyki za grosz, tylko grafikę, więc są dobre zapatrywania :)

Edytowane przez waveform

Opublikowano

muszę się na Tobie zemścić za tego BattleCreek'a i Prisoner'a :P

ps. w wywiadzie z 343i obwieszczono że nie zmienili fizyki za grosz, tylko grafikę, więc są dobre zapatrywania :)

a co ja takiego narobilem ze mscic sie chcesz ? :O

Opublikowano

ta i double mele , przeladowywania broni + podawanie tez bedzie ? , stale respy osow ? szybkie "znikanie z camo" ? ten delay przy celowaniu ? ciezko mi w to uwierzyc :)

PS. Z kim Ty grales ze bylo na zyletki ? 0_o ?

Edytowane przez JuanMag

Opublikowano

ta i double mele , przeladowywania broni + podawanie tez bedzie ? , stale respy osow ? szybkie "znikanie z camo" ? ten delay przy celowaniu ? ciezko mi w to uwierzyc :)

ze Story'm sklerotyku :P

Opublikowano

wystarczy ze bugi wypier.... i automatycznie spier.... dobra gre :P

Opublikowano

ze Story'm sklerotyku :P

No ja juz stary, wiec moge nie pamietac ;)

Opublikowano

Odświeżany kotlet, ten e-kolega z forum co pisał, szkoda, że nie zmienili nic broni... to w sumie chyba jedyna zaleta...

a design Dammy? Ssie...

Dobrze, że w Kietrzu mamy jeszcze setup do Lana...

Ta kupa z filmiku koło oryginalnego Halo nawet nie stała... nabijacz kasy.

tyle w temacie.

Edytowane przez Zimol

Opublikowano

To bylo oczywiste, ze nie bedzie to old sql Halo 1, ja mam juz faworyta na ten "okres zimowy " jest nim BF3 :)

Opublikowano

To bylo oczywiste, ze nie bedzie to old sql Halo 1, ja mam juz faworyta na ten "okres zimowy " jest nim BF3 :)

wez, tam to dopiero campa i noobostwo.

Opublikowano

wave halo funboy ?:D sie pogra sie zobaczy czy takie noobostwo

Opublikowano

wave halo funboy ?:D sie pogra sie zobaczy czy takie noobostwo

szczerze to powodem kupna xboxa pierwszego i 360tki bylo dla mnie zawsze Halo, wiec pewnie masz racje :P

Opublikowano

mnie Halo w sumie zarazil Fil, singla przeszdlem chyba tylko w Halo 3, zawsze tylko multi mnie interesowalo , po czesci tez jestem fanboyem , nie wazne :P, ale patrzac na Reacha i zapowiedzi H1HD nie jestem optymistycznie nastawiony