mausenberg 76 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Fajnie wygląda old schoolowy dizajn MS, głównie hełm w tej nowej oprawie. Widać, że projektowe to było 10 lat temu. Dziś takich hełmów już nie robią ;] A, że na silniku Reach, no chyba to nie dziwi. Szkoda tylko, że bronie też te same. Z jednej strony ma to sens bo sie dzieje po Reach, z drugiej nie bo odbiega od oryginalnego projektu. Czy z broniami generalnie jest jakiś większy myk między reach a oryginalnym H:CE? Nie znam universum aż tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Ważna wiadomość. Remake NIE będzie miał swojego multiplayera - te 7 map to będzie map pack do Reach. Cytuj Odnośnik do komentarza
mausenberg 76 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Mnie to nie dziwi, że nie chce się im inwestować w robotę, w multi sprzed lat 10ciu. Inne czasy i standardy. Po prostu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Ważna wiadomość. Remake NIE będzie miał swojego multiplayera - te 7 map to będzie map pack do Reach. No to troche kasy straca, bo nie wiem czy w takim razie kupie gre, by przesc singla, ktorego ukonczylem 4 razy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 (edytowane) Przeczytałem pewną opinię na neogaf i się w pełni z nią zgadzam - nie chcą po prostu dzielić bazy fanów Halo na różne obozy. To mogłoby się negatywnie odbić na przyszłości serii chociażby pod względem sprzedaży. Ja biorę na bank. Nigdy w Halo: CE nie grałem, a remake wygląda bardzo dobrze + nowa mapa do firefight i 7 map do Reach. Do tego na starcie powinno kosztować w granicach 140 zł. I tak jak MaZZeo wcześniej pisał, w każdej chwili gry będzie można się przełączyć na grafikę z pierwotnej wersji Edytowane 7 Czerwca 2011 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Czyli mapy beda na plycie do zainstalowania, ale zeby w nie pograc bedziesz musial wsadzic plyte z Reach? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 To ma 40$ kosztować? Tyle co ODST? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 (edytowane) Czyli mapy beda na plycie do zainstalowania, ale zeby w nie pograc bedziesz musial wsadzic plyte z Reach? Nie powiem bo nie wiem. MaZZeo: Cena sugerowana będzie 40$, ODST miało cenę 60$, ale jakimś dziwnym trafem u nas było 50 zł tańsze niż normalnie. Skoro Remake będzie o 1/3 tańszy niż normalna gra to powinien u nas kosztować 130-140 zł na starcie. Edytowane 7 Czerwca 2011 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Bo jezeli mapy do multi i ff bedzie mozna sciagnac jako DLC to liczba chetnychna sama kampanie z HALO 1 bedzie o wiele nizsza... Cytuj Odnośnik do komentarza
waveform 5 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 (edytowane) Wazne "3 shots in the head, overpowered pistol" H4 dla SP... H:CEA dla MP Taaaaa, Frankie już dolał oliwy Zobaczymy jak będzie w multi, dla mnie to może wyglądać jak Reach, ale niech nie będzie bloom'a i AA. ps. HaloFest pokaże campanię i multi, więc do sierpnia czekamy i modlimy się aby multi było takie jak w starym H:CE. aha, qwa Guardian i Pit też poproszę! Edytowane 7 Czerwca 2011 przez waveform Cytuj Odnośnik do komentarza
JuanMag 159 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Raptor co z tego ze pistol bedzie 3 strzalami zabijal, to H1 bedzie zupelnie inne, inna fizyka , gameplay, zapomnijcie o starym dobrym Halo 1 to juz nie wroci, chyba ze wlaczycie sobie na X1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
waveform 5 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 (edytowane) Raptor co z tego ze pistol bedzie 3 strzalami zabijal, to H1 bedzie zupelnie inne, inna fizyka , gameplay, zapomnijcie o starym dobrym Halo 1 to juz nie wroci, chyba ze wlaczycie sobie na X1 muszę się na Tobie zemścić za tego BattleCreek'a i Prisoner'a ps. w wywiadzie z 343i obwieszczono że nie zmienili fizyki za grosz, tylko grafikę, więc są dobre zapatrywania Edytowane 7 Czerwca 2011 przez waveform Cytuj Odnośnik do komentarza
JuanMag 159 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Raptor co z tego ze pistol bedzie 3 strzalami zabijal, to H1 bedzie zupelnie inne, inna fizyka , gameplay, zapomnijcie o starym dobrym Halo 1 to juz nie wroci, chyba ze wlaczycie sobie na X1 muszę się na Tobie zemścić za tego BattleCreek'a i Prisoner'a ps. w wywiadzie z 343i obwieszczono że nie zmienili fizyki za grosz, tylko grafikę, więc są dobre zapatrywania a co ja takiego narobilem ze mscic sie chcesz ? :O Cytuj Odnośnik do komentarza
waveform 5 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 wygrałeś z goldim na żyletkach chcę rewanżu jak znajdę się w Wawie Cytuj Odnośnik do komentarza
JuanMag 159 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 (edytowane) ps. w wywiadzie z 343i obwieszczono że nie zmienili fizyki za grosz, tylko grafikę, więc są dobre zapatrywania ta i double mele , przeladowywania broni + podawanie tez bedzie ? , stale respy osow ? szybkie "znikanie z camo" ? ten delay przy celowaniu ? ciezko mi w to uwierzyc PS. Z kim Ty grales ze bylo na zyletki ? 0_o ? Edytowane 7 Czerwca 2011 przez JuanMag Cytuj Odnośnik do komentarza
waveform 5 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 ps. w wywiadzie z 343i obwieszczono że nie zmienili fizyki za grosz, tylko grafikę, więc są dobre zapatrywania ta i double mele , przeladowywania broni + podawanie tez bedzie ? , stale respy osow ? szybkie "znikanie z camo" ? ten delay przy celowaniu ? ciezko mi w to uwierzyc PS. Z kim Ty grales ze bylo na zyletki ? 0_o ? ze Story'm sklerotyku Cytuj Odnośnik do komentarza
Goldi69 1 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 wystarczy ze bugi wypier.... i automatycznie spier.... dobra gre Cytuj Odnośnik do komentarza
JuanMag 159 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 ps. w wywiadzie z 343i obwieszczono że nie zmienili fizyki za grosz, tylko grafikę, więc są dobre zapatrywania ta i double mele , przeladowywania broni + podawanie tez bedzie ? , stale respy osow ? szybkie "znikanie z camo" ? ten delay przy celowaniu ? ciezko mi w to uwierzyc PS. Z kim Ty grales ze bylo na zyletki ? 0_o ? ze Story'm sklerotyku No ja juz stary, wiec moge nie pamietac Cytuj Odnośnik do komentarza
Zimol 85 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 (edytowane) Odświeżany kotlet, ten e-kolega z forum co pisał, szkoda, że nie zmienili nic broni... to w sumie chyba jedyna zaleta... a design Dammy? Ssie... Dobrze, że w Kietrzu mamy jeszcze setup do Lana... Ta kupa z filmiku koło oryginalnego Halo nawet nie stała... nabijacz kasy. tyle w temacie. Edytowane 7 Czerwca 2011 przez Zimol 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
waveform 5 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 (edytowane) http://www.gearsofhalo.com/2011/06/frankie-says-343-will-not-relax.html Multi bedzie z Reach'a. Sorry Wankers Edytowane 8 Czerwca 2011 przez waveform Cytuj Odnośnik do komentarza
JuanMag 159 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 To bylo oczywiste, ze nie bedzie to old sql Halo 1, ja mam juz faworyta na ten "okres zimowy " jest nim BF3 Cytuj Odnośnik do komentarza
waveform 5 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 To bylo oczywiste, ze nie bedzie to old sql Halo 1, ja mam juz faworyta na ten "okres zimowy " jest nim BF3 wez, tam to dopiero campa i noobostwo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
JuanMag 159 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 wave halo funboy ? sie pogra sie zobaczy czy takie noobostwo Cytuj Odnośnik do komentarza
waveform 5 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 wave halo funboy ? sie pogra sie zobaczy czy takie noobostwo szczerze to powodem kupna xboxa pierwszego i 360tki bylo dla mnie zawsze Halo, wiec pewnie masz racje Cytuj Odnośnik do komentarza
JuanMag 159 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 mnie Halo w sumie zarazil Fil, singla przeszdlem chyba tylko w Halo 3, zawsze tylko multi mnie interesowalo , po czesci tez jestem fanboyem , nie wazne , ale patrzac na Reacha i zapowiedzi H1HD nie jestem optymistycznie nastawiony Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi