Gość DonSterydo Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Ale u mnie to już z przesyłką Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 (edytowane) Ale czekac bedziesz minimum 2 tygodnie. Ja mapy juz mam, ale poki co nie ma play listy. w HA będzie można grać w multi z posiadaczami HR na mapkach z HR ? Pewnie na podstawowych, bo podobno zadnych z dlc ma nie byc, co przy tej cenie znowu jest pomylka. Edytowane 15 Listopada 2011 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Wcale nie. Ostatnio z Thehut dostałem Arkham City z filmami na Blu-ray po tygodniu. Robiłem w obu sklepach zakupy wieeeeele razy i zawsze przesyłka idzie równo tydzień. I nie wiem po jakim kursie mi bank funty przeliczył bo pobrali z konta ledwie 138 zł za grę z przesyłką Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 (edytowane) Wow, ale te mapy zrobily na mnie wrazenie. Bloom jest, ale o wiele mniejszy. Niektorzy chyba nieogarniaja clasica z HALO 1, bo mecze dzisiaj konczylem z wynikiem 50 do 4 Wrocil stary dobry pistol, niewidzialnosc, oslonka - jest pieknie! Jak wezmiemy shielda, to zostawiamy plomienie pod nogami, fajnie to wyglada, ale z drugiej strony psuje taktyke, bo przeciez teraz kazdy wie, ze masz oslonke. Edytowane 15 Listopada 2011 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
chmura 17 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 czy mozna grac w multi z tej plyty? tzn grac w mapki z recha bez posiadania podstawki ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Goldi69 1 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 oj to dzis chyba trzeba jechac pada w koncu kupic Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Zastanawia mnie tylko dlaczego w Anniversary Squad Classic, gdzie zasady sa z Halo 1, nadal BRka ma blooma... Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 to nie usuneli blooma ? to po co to kupowac. Cytuj Odnośnik do komentarza
JuanMag 159 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 a sa jakies playlisty bez blooma , czy dalej jakies mixy jak TUBeta ? Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 ja bylem pewnien, ze wszystkie tryby w playliscie Anniversary beda bez blooma, a zwykle playlisty reacha beda mialy 85%. No ale skoro w anniversary jest bloom to coz, zbyt wczesnie pochwalilem 343. Pogram w TU beta, bo tam jest zero bloom slayer, cos co mialo byc w playliscie Anniversary. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 (edytowane) No wczoraj pogralem 3,4 gidziny w kazdej BRka dziala jak w Reachu. Wszystkie pozostale zasady, bronie, perki sa jak w 1dynce, przez to najpopularniejszy jest pistol. Mi osobiscie bloom jakos nie przeszkadza, ale bedzie niezly fail, jak go zostawia. TU Beta dziala od niedawna? Tam jedynie nie zajrzalem, ale podobnie jak Bronx bylem pewny, ze w kazdej nowej playliscie bedziemy mieli stare zasady! Edytowane 16 Listopada 2011 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 (edytowane) Przecież miało go kurfa nie być, WTF MAN. W piątek będe miał CEA to przetestuje te nowe playlisty. Szkoda że odnośnie Halo 4 nic nie wiadomo :F Edytowane 16 Listopada 2011 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
JuanMag 159 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Na sensowna playliste trzeba bedzie poczekac jak MLG przesiadzie sie na zero bloom, ale myslalem ze dadza co innego niz ta co jest TUBeta ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
KarCzoH 3 Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 No jest pyta z tym bloomem, ale trudno czeba poczekac na dobra play listę tak jak napisał Juan. Pograłem wczoraj parę godzin w Anniversary Classic i powiem wam, że fun jest Nie czuć już tak pistola jak w jedynce ... troszkę jakbym strzelał zabawką plastikową, ale już lepsze to niż DMR. Hang Em' High kosi wszystkie mapy jakie gralem ostatnimi laty Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Anniversary Classic daje rade brakuje mi tylko chill outa i wizarda... ale ogolnie warto IMO. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 (edytowane) Jeszcze nie odpalalem Anniversary zeby sprawdzic, ale na pudelku jest napisane, ze gra ma polskie napisy EDIT: W menusach wsio po angielsku wiec pewnie sytuacja podobna do Dance Central, mimo oznaczenia na pudelku gra nie ma polskiej wersji jezykowej. Edytowane 16 Listopada 2011 przez Ins Cytuj Odnośnik do komentarza
k0ntra 402 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Mapy w Multiplayer to pierwsza klasa. Są to świetne remake'i niezapomnianych hitów z H:CE. Do pełni szczęścia Brakuje jedynie Wizarda i Chill Outa jak dla mnie. Szkoda że nie ma (jeszcze) playlisty bez blooma. Co do trybów gry w multi to w Anniversary Classic gra się naprawdę dobrze, polecam również Anniversary Squad z DMRem na starcie. Szkoda że pistol w Multiplayerze nie ma takiego powera jak w Kampanii, nie czuje się jego mocy pomimo tego że też zabija po 3 headshotach. Odczułem też inną fizykę gry podczas grania w Kampanię oraz tryb Multiplayer(np. Master Chief wyżej skacze i dłużej po skoku opada na ziemię w kampanii). Po prostu Kampania to stare, genialne Halo z pistolem na czele. Miło przypomnieć sobie swoją ulubioną grę w nowej, bardzo ładnej oprawie graficznej. Liczę na wsparcie MLG jeżeli chodzi o tryby gry MP a będzie to DLA MNIE najlepszy FPS online na 360. Cytuj Odnośnik do komentarza
Goldi69 1 Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Troche nie widze racji bytu dla innych broni jak jest taki pistol, na chwile obecna dziecieki jeszcze nie do konca ogarniaja ze ma taki power i po 20 fraglesow taki noob jak ja nabija w meczu. Jenak czego by tu nie zrobili to do Halo CE duuuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzo brakuje ;/ Jednak mapki naprawde daja rade i duzo chetniej to gram jak w reach'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hipolos 23 Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 w saturnie 159 zl zonie wydali z pod lady /Warszawa/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Jest ktos chetny na co-opa na Legendary ? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 ja jestem chetny tylko ze w niedziele Cytuj Odnośnik do komentarza
Infidel 218 Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 (edytowane) Gdzie w Gdańsku dostanę CEA? W Bałtyckiej będzie? Edytowane 19 Listopada 2011 przez Infidel Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Kurde, mapy mapami, ale przejść kampanię po 10 latach na next genie z grafą z Xbox'a to jest to Polecam zagrać sobie w grafice oryginalnej. Cytuj Odnośnik do komentarza
k0ntra 402 Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 W singlu działają tak lubiane "błedy" jak np. double melee (melee, bułka, melee) oraz przeładowanie w tle (2xszybko wdusić reload, zmiana broni). Aż się zdziwiłem, że to wchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Przeniesienie charakterystycznych błędów było od początku intencją developera, mówili nawet o tym w jednym z wywiadów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi