Skocz do zawartości

Resident Evil Revival Selection

Featured Replies

Opublikowano

Tez oszczedzalem ammo, ale do wszystkiego oprocz pukawki wlasnie. Nie mam cierpliwosci po prostu do tego noza :)

• Odpowiedzi 226
  • Wyświetleń 63,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja pograłem na razie ze 3h bo przez ten upał więcej się nie da. Jestem tuż po odzyskaniu Ashley i w ten tytuł można grać bez przerwy i nic się nie zestarzał jak co niektóre sutki, tutaj, na forum, pró

• I ja napierniczam namiętnie w wersje HD. Właśnie przebyłem przez posępne zamczysko i nowa szata graficzna dała takie pier*olnięcie, że czuje się jakbym grał w zupełnie nowy tytuł, ilość detali i smacz

• Moim zdaniem to gameplay z wersji pc + pare modów (lepsze teksturki,ale włosy moim zdaniem wyglądają paskudnie). Niech dadzą grafe z Wii niech podbiją rozdzielczość i będzie git.

Opublikowano

Co prawda Code Veronica mam już na ps3, ale tam gra nie oferowała platyny, więc jest dobry pretekst, żeby ją sobie kupić i wymasterować jeszcze raz :Coolface: